Ağlayakta gözden mi olak???

Selamm kızlarr

Lizimm o zaman yediklerine bi müddet daha dikkat edeceksin canım senden bebeğe çok rahatlıkla geçiyo

Bende o duruma sinir oluyorum uyuyo işte ne uyandırıyonda bebeğide benide sinir ediyon değil mi.. Tam dayaklık öleleri..
Bu arada yeni evinizin manzarası süpermiş canım bayıldım ben..

Saat 2 olmuş gelen olmamış çok boş kaldı buraları çookkk

kızz senden başka gelen olmamışya nolmuş buraya fundoş işten çıktı diğerleri nerde
sende tatilde değilmisin benoş takip ediyosun yine bağımlılık burası
fotograf yüklemiyosun tek zaman geçirdiğim şey birilerinin fotolarına bakıp iç geçirmek ekleyin kızzzz
mevlüte gittik kalabalıkta yine uyuyamadı eve gelirken arabada 5 dk da uyudu harab olduk valla
o bahsettiğim evi almadık canım diğer cephesini aldık buranın manzarası daha güzel biraz pahalı bize göre ama napalım ordan burdan kıscaz artık inşallah darısı sizin başınıza insanın evi gibisi yok istediğimiz yeri delip takıyoruz

Selam kızlar bende bu ay tedaviye başladım 9 ay kendiliğinden olmayınca. Klomen e başlayalı 2 gün oldu perşembe yumurta ölçümü var bakalım kismet :)

Lizo insallah bir an once gaz sancisi gecer minnosun
Benos tatil nasil nasil geciyor
Eylul hayirlisi olsun hakkina insallah ilk ayda gelir bebisin
Bu arada bebisin ilk kiyafetlerini aldik bizde

Selam kizlarrrr.
Cok sakin kalmis buralarr
Benoss su anda seni cok kiskaniorummm ne guzel fotolar koyuyosun oylee. Bugunlerinizi iyi degerlendirinn : )
Lizoo bana gaz demee. Bizimki hep gazliii.dun gece yine mahvetti beni. Gozlerimin onu morardi artik.
Yelomm nasil gidio teyzelik.
Yarin mevludumuzude hayirlisiyla atlatiriz insallahhh

Günaydınnn kızlarrr

Lizomm boşver ev başka türlü alınmıyo en iyisini yaptınız aminn diyorum darısı başıma

Ben ekliyorum resim eklemeyen arkadaşlara sormak lazım

Sossimmm bebişiniin yeni cicileri hayırlı olsun. Güle güle kullansın.. Daha almayıp doğunca alacaktın bu gidişle iyi yaptın..

Ayşem Allah kabul etsin.. İnşAllah dualar fayda ederde sıpa normale döner sende

Fındaa işi bıraktı burayıda bıraktı kınıyorum

Yeliz mazeretli

Twin de uğruyo

Kıızzz izmir ev halleri çoluk çocuk etraf göçmüs foto moto olmaz bu halde anam net bağlatmıslar kotalı 550 tl ödemis yazık adam 1 ay icin kotayıda asınca olan olmus simdi sınırsıız almıs bunların isine sasıyorum yaaa neyse net var tabletide getirdim giriyom
Geldi kırmızılar yarın hast, açılısını yapacam
Aysemm kolay gelsinnn allah kabul etsin bugün ne yoğunsun sen simdiii

Sosimmm tatil iyi kuzum yemekler bi tek berbat ama yinede yiycek bişiler buluyoruz salata falan

Benim kırmızılar gelmedi malesef.. Geldiğimiz gün kahverengi gibi bi akıntı oldu ama yolda olmuş bi daha da olmadı bekliyorum öle

Fundaa gel tabii unuttum gittiğini dedim işten çıkınca kaytarıyo

Sosimm arel güzel isim ama anlamı ne ?

Fundoss iyi geciyor desene tatil hadi baklalim tedaviye bomba gibi baslayacaksin
Benayim adet olmadan iyi bitireceksin tatili sicakta hic cekilmiyor cunku
Arel temiz durust insan demekmis turkceymis kurandada geciyormus ayrica

canlar nasılsnz bakıym
sosyalim bebişin cicileri hayırlı olsun cnm gule gule gıysın saglıkla...bu arada arel ismi hos ama söylemesi biraz degısık..
bnce aras ayaz isimleri de güzel gerci bnde erkek ısmı pek dusunmedım kız ısımlerı daha fzla var aklımda

fundosum hadı hayırlı olsun yarın mı baslıycn heyecanlı yaa gelsın tez zmnda mınıgmzz...
bugun dönuyosnz dımı kız ıkı gun ıcın cekılmez o yol yaa..

benosumm fotolar super valla ıyıce cıkardın acısını yaa ..denız süper gözukuo tertemız..senn adet gecıktı yıne sanırım test te yapmadın dımı cnm

aysem bugun mevlit ti dimi Allah kabul etsın cnm ıyıce yorulcksn hem ömerın yorgunlugu bıde misafirler kolaylıklar cnm

lizomm cnm senle denk gelemedık yaa evınz hayırlı olsun tasındınz dımı ulaş gelır gelmez evde geldı

yelom da yıgenıyle meşgull özledık valla
bizde de aynı kızlar bnmkı ılacları kullanıo bıldgn z gıbı bu dönemler yum zamnı denıyorz bakalım ınss bu ay da hayal kırıklıgına ugratmaz mınık yolculugunu göbıste tamamlar..

Arel diyincebizim orda bi üni var o geldi aklımaa ben sevmedimmm
tedavi başlamaz hemen kızlar.. uzun sürer işlemler
Twinim yol çok yormadı kız güzel geçiyor değdi geldiğimize zaman iyi değerlendi kalabalık sıcak ortam var bebişler varrr

gec olsun güç olmasın kuzum saglıkla gelsınde mınıgn..
hımm ıyı o zmn cnm 2 gun olunca ..neyse degmısse sıkntı yok fundosumm

Sagol twinim darisi sizin bebislerin basina artik
Fundos kiz neyini begenmedin ismin
Ya kizlar sizin bildiginiz hosunuza giden isimler yok mu soyleyin hele bi fikir olmasi acisindan

Selam canlarimmm
Super teyze geldii
Ulen kendi cocugum degilken boyleyim benim olsa naaparim acaba.Ne zos ismis yaaa
Bide gaz problemi basladi hadi hayirlisi

Fundamm adetin de hayirli olsunn.insallah tedavin de guzel gececekk gelecek yavrun
Lizim Allah kolaylik versin evet gelenin uyuyan bebegi verin de bi sevelim yaaa demelerine ben de deli oluyorum cok anlayişsizlar cocuk huzursuzlaninca uykusu olsa da uyuyamiyo sonra

Benoss seni takipteyimm.iyi tatiller canimm
Twincan hadi bu yum donemi insallah bebegin gelir ilaclarin da illaki etkisi olmustur insallah bulusurlar da bebis olur :)
Sosyalim arel guzel isim.Ben klasik isimleri severim genelde oyuzden oyle isimleri pek bilmem.Ama kulağa hoş geliyor canim.bi internetten bakmaya kalksan kafa iyice karisiyo okadar degisik isimler var kii

Uykusuzluktan bayilcam nerdeyse.bizimki sabaha kadar bizi ayaga dikti.Yazik cok sancisi var belli.baska odaya gitsem uyurum tabii ki de kiyamiyorum hem bebise hem kardesime anneme.oyuzden onlarla beraber uyuyorum napimm

Sosimm fundanın yazdığı banada oldu hergün arel üniv. İn önünden geçiyoruz ama ben beğendim anlamı güzel ayrıca kuranda grçiyo olması da ayrı bi güzel isim çok önemli çünkü.

Ben erkek isimlerinde berat, mert,poyraz, talha seviyorum aklıma ilk gelenlen oğlum da olsa kızımda olsa aklımda belirlediğim hiç isim yok..
Ben erkek ismi olarak batın çok istiyodum ama oda tıp dilinde yanlış anlama çekildiği için vazgeçtim oysa Allah'ın isimlerindn biri..

Twinim ben geçen hafta pAzartesi yaptımda aldım ya boyumun ölçüsünü valla kafa rahat hiç hamileyimdir diye düşünmüyorum güneşleniyorum da havuza da girdim denizede
Zaten güneşi görünce benim ürtiker azdı kaşınıp duruyorum

Yelizim kız bizden emin ol çok tutkulu bağlı anneler olur bizler özlem çekiyorum ve acısı fena olacak :)

Ayşee nasıl geçti mevlüt?

Fında kız resimde koy deli etme beni biraz ablanı örnek Al

Yeloo minik sizi zorluyor demek ki kiz yerim ben o cimcimeyi buyuyp kiz olacak o daha
Anam benim gozum iyice korktu bu bebek isi ne zor ulan biz nasil buyumusuz cennet analarin ayaklari altinda diye bosuna soylemiyorlar
Benos internet daha cok kafami karistiriyor kiz olsaydi isim kolaydi aklimda 3 isim vardi nazar nazli yada gazel ama erkek ismi hic yok aklimda

İnternete girince çıkılmıyo ve her isimin anlamı doğru yazılmıyomuş.. Güzel sandığımız isimlerin anlamlarının kötü olduğu falan var..

Bulursun yaa sanki isimsiz mi kalacak oğluş.. Arında güzel isim mustafa cecelinin oğlunun adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…