Ağlayakta gözden mi olak???

Kizz buralar nasil tenha kalmissss

Bugun bebisin kontrolu icin hastaneye gittik elinin ustunden kan aldilar anasi babasi biz bakamayiz diye bana birakti gitti yazik kuzum huysuzlandi ama aglamadi masallah.
Buarada hastane giriş fişinde sıfır yaş kadın yaziyodu cok gulduk
Cok uykusuzum kizlar hayatimda hic bukadar fazla uykusuz kalmamistim sanirim.anneyi siz dusunun
Anneme bebek işini askiya alalim ben gelemem bukadarina dedim dun gece gayet ciddi olarak

Hee işler kesat burda

Yelomm kız ne ertelemesi saçmalama bence değer herşeye.. Tamam çok zor ama nasip olursa inşAllah elbet bi gün yaşıycaz
Sosinin dediği gibi tahammül sınırları zorlar ilerde..

Biz 40 a dayandık bizi düşünün

Canyoldaşlarrrr ben geldimmm
çok yorgun uykusuz hasta berbattt
İzmir yolu 6 saatte gelicez sanırken 11saatte geldikkk uyukluya uyuklayaa sabah 5 e doğru esim uykusuz ise gitti
Ordada pek uyumadık diyede kaza yapacak diye çok korktum uyuyup, acaip bir trafik vardı herkes dönüyor
benim adet sancım çok oldu yine hastaneye gittim açılısı yaptık bakalım

Sorma bıktım canım yedi ömrümüü
gittim dün cano kan verdim eşimeda perş gün verdiler muayana oldum sadece rahim öz. Yazıldı
dosya herşey hazır olunca tamamlanacakmış

Günaydın kızlarrr

Fundam geçmiş olsun dikkat et bu ara üşütme sakın..
İnşAllah güzel olacak senin için..

Bizim tatil bitti yani bugün çıktık ama cundaya gidiyoruz akşam dönüşümüz bursaya
Bakalım cunda nasılmış, ben akçaya bayıldım çok beğendim merkezini falan kaldığımız yer 5 para etmez ama akçay güzel tavsiye ediyorum

Insallah bir annonce hazir olur canim dosyaniz bir annonce baslarsiniz
Benos bi de cundaya bakin insallah orasida guzeldir bol bol gez eglen sonrasinda ise adepte olmak cok zor oluyor cunku

Cundamııııı benoşummm süperrrr çok iyi fotolar bekliyorum sendennnnn

Kızlarrr test sonuçlarım çıkmıs çook iyi değerlerim amh yok bitek onu çok meraak ediyorum haftaya çıkacakmıs acıbademden geliyor o
Fsh tsh ve prolaktin iyi çok sükür bide hiç yaptırmadığım testler var anti hbs aanti hiv hbs ve hcv onlar neki değerler normal yazıyor

Fundamm bende değerlerden anlamam ama güzel çıkmasına sevindim

Ben kendinizce çekindik ama öle değişik pozlar bende çıkamıyo ben fotojenik değilim yaw

Eklerim bi ara hepten yükleme yapınca insanlar laf ediyo malesef

Salla insanlarıı yapamıyolar diye çemkiriyolarrr
Süper pozlar bayıldımmm kendim gezmis gibi seviniyorum vallaaa ohhhh bu rahatlamayla gelsin bebis artıkkkk
Bizde çaya gittik arkadasa bi rahat bi keyifli gördüm seni dedii sölemedim kimseye bi süre isten çıktığımı ama iyi 5ldu baksanızaaa
Kız geldimi adetttt benooo yoksaaa

Kızz yok nerdeee gelse dememmi ağrıdan bende geberiyorum

Ama bebekte olduğunu sanmıyorum malum testte yapamıyorum bilmiyorum öle mal gibi bekliyorum ama bu rahatlıkta iyi değil onuda biliyorum

Hala test yapmadin mi sen yaa evet bencede bu rahatlik iyi degil yarin bi eczaneye ugrasan hic fena olmayacak yani

Ayyy benoşşşş tatil fazla iyi geldi sanaaa ne bu rahatlık kızzzzz
Ayy insallah gelmezzz geleceksede evet yaaa tatil bitmeden gelsinnn isyerinde olmasınnn iğrenççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…