Ağlayakta gözden mi olak???

Ayy bu benoss deliii meraktan biz catliyoz hatun geziyo haa :)
Kizlarrr sizi cokk ozledimm sohbetlerii dedikodu etmeyii neler birikti bende :)
Fundam o yazdigin degerler hepatitB aids vs degerleri :)

Doktor yeliz is basinda :)
Hepinizi cookk optummmm canlarrr

Yaa kızlarr benim yerimde sizde olsanız böle olurdu.. Tatilde eczaneyi nerde buluyum

Dün bi adam gibi gündüz dışarı çıktım ondada aklıma bile gelmedi..
Hiç bir belirti yok ağrım sızım falan.. Çişim bile sık gelmiyo en kötü o olurdu belirti bence yok ondan rahatım adetim zaten geç oluyo diye böleyim yoksa dayanamam biliyorsunz . Kendi evimde olaydım ohooo çoktan ikinciyi yaptıydım

Kuzular napıyosunuz bakıyim çok özledim hepinizi bayaaaaa uzunnnn süredir giremedim hamile kalanları tebrik ederim Allah kucağınıza almayı nasip eder inş ben gibi bekleyenlerede tez zamanda verir inş

canlarımm napıosunzz yaz diye cok bos kalmış buralar..
benosummm merak ıcındeyızz ama bebiş yoksada gelsınn artık kı çalışmalara devam edın

fundosumm testler normal cıkmıss maşallah bıtsınde bı an once baslasın tedavi

sosyalım cnm nerelerdsnn sen yazardn normalde ..

yelızım ınan bnde özlüyorum muhabbetleri minik sizi baya yoruyor desene ama öyle bebek işini ertelemek yok bız bu yola bas koyduk herkes hamıs kalıcakk..,

aysemmmm fotonu gördüm maşallah cok guzelsın z ya 1 ay geçti bile

lizomm

sbry nerelerdesın sen ..uzun süre oldu yazmadın... nedenkı

kızlar bı dra yazmstm cvp vermıs tek problem morfolojı demıs asılama uygun olurmu dıye sormuştum o da demıskı böyle durumlarda merkezımzde heparin binding assay dıye bı test yapıoruz dıyo eger uygunsa o test sonucu ona göre asılama öneriyoruz demıs ..fundosum bılırsın sen Emre karatekelıoglu..

Twinim hayırlısı diyorum..

Sanırım o doktor fındanın gitmek istediği doktor taksimdeki..

Bu arada hakkat niye kimse uğramaz oldu?

Artık kim online oda görünüyo
Amın cnmm sen napıosun gezenti 2

kız sımdı bnde gördüm altta onlıne olanlar gozuko sonunda kk duydu sesımızı

aynen canom bizim iş hem zihin hem beden i yoruyor döneme zinde baslarız ..

kuzum sen naptın tel almadın mı daha

Bazı sorunlardan dolayı giremedim canım malesef uzun süre şimdide evdeki nette problem var malesef ama kim hamile kaldı naptınız hep çok merak ettim

Benim kızlar net paketinin dibine vurmuşum artık ara ara gelebiliyorum
Bu hallere düşecek insanmıydım ben

Cuma öğlen artık evimize gitcez şükür artık gidelim yaa insanın kendi evi gibisi yok..

Twinim senin için iyi olacak tatil gibisi yok gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…