Ağlayakta gözden mi olak???

Twinim uyumusum kusura bakma yazamadim yok canim daha alamadim
Benos cuma gunu oglene bi sey kalmamis net paketin ne zaman yenilenecek kiz

Tqinimmm canım benoşun dediği gibi ben emre beye gidicem çok çok iyi bir dr zaten sana cevabından anlamışsındır çok ilgili pozitif biriymiş.. gidenler anlattı bana, o test neki yaa
canımmm size hani ilaç verdiyaa dr ben o ilacı duydum morfolofi için çok etkili ve kullananlar hamile kalıyor hemen ardından.. bence ilaçları bi düzenli kullansın eşin zaten aşılamada düşünmüyonuz şimdii
tatilde geliyo güzel şeyler olcak bak görrr

Ooo funda hanim bakiyorum ev gezmelerine baslanmis yakinda gun falanda yaparsin sen

kızz liseden en yakın ark gelmisti amerikadan tüp bebek icin yarın sonuçlanıyorr ve ertesi günde dönüyor yüzyüze görüsemedim bitürlü e annemlerin orda anneside tabi
Esim attı sabah anneme ordan görüstüm geldim
Yarında iskura evrak götürcemmm

Yarin mi sonuclaniyor yani kan testi mi yapacaklar yarin insallah bebisi gelmistir canim yaa simdi ne heyecanladir

Evet sosyalimmm sabahtan yaptırcaktı haber verecek
hayırlısıyla inşallaaah tutmuştur yaa

günaydınnn bu arada hanımlar
ayy bu köpük boya ne harika birşeymişşş 2 dk sürmedi yapıp biirdim çok pratik

Hallettin mi fundos islerini peki
Arkadasinin testi ne oldu sonuc olumlu mu
Evet canim kimse gelmiyor benosss nerdesin benossss

Hallettin mi fundos islerini peki
Arkadasinin testi ne oldu sonuc olumlu mu
Evet canim kimse gelmiyor benosss nerdesin benossss

Hallettim sosyalimmm
arkadaşım 10. Günde deeğeri çok düşük yükselir korkma tekrarla yarın dedim ama (( 14.54 müş
inşallah yükselirr çok zor ya çok

benoşun neti azdı ya sosyalim yoksa kesin gelirdii eve döncekti bugün eve giirer girmez yazar bence sınırsız interneti özlemişler zatii : )
Bende maisim bağlanınca bi kolaçan edem hele telefolcuları : )

Canlarrr
Online olanlar gozukuyo olleyyyy
Yaa adet oldum 4 gun erken butun gun wcde gecti cok fena agrim vardi hala da devam ediyo fundos gibi oldum haa
Uykusuzluktan da bas agrisi basladi kac gundur.
Az kaldi yakinda dönücem aranizaa
Fundosun arkadasina cok uzuldum ama hic belli olmaz 12. Gun artar belki
İnsallah da oyle olurr
Burda oyle bi nem varki anlatamam hayatimda hic bukadar terledigimi bilmem vee eklemlerim agriyo kizz
Anamm iki saat oldu yazali gondermemisim :)

Ayy bugün perşembeydii dimii benoş yarın dönüyo günleri karıştırdımmm

yelommm demin araadı yazık bi umut iyi bişey duymak istiyo dedim yarında tekrarla yok diyo gidince orda yapacam yarın son günüm düşmüşse ablam yeğenlerimle son günüm moralsiz geçirmim şuan bi umut var öle gidim diyo ağlayacaksamda oraya gidince yırtınırım diyo uçakta uzunsürüyo yaa yol zor geçer diyo kıyamam yaaa off ne kadar zorrr : (((

Kız bu ağrılar nerden çıktı yaaa gerçekten çekilmez insanın sosyal yasantısını etkiliyor zehir oluyo günün umarım devamı olmaz benim gibi ben menepoza kadar çekecem herhal ama sen olmaaa ben hassasımda öle diye değil yaadayanılcak gibi değil bünyem güçlü normalde ama bu ağrı kendi içinde yasanır gibi değil kızz yerleri tırmalatıyo bana simdiden bi sonraki ayı düsünüyom

Valla fundam ben bugun seni daha iyi anladim yani insan agridan kusabiliyomuş gercekten
Gecen ay da cok fenaydim yerlerde kivrandim resmen
Neyse yarina gecer artik insallah bi gece uyuyabilirsemm atlattim demektir..
Ya bugun cok uzuldum arkadasina gercekten oyle her ay bekleyip testte negatif gormek gibi degil daha buyuk bi yikim olur mutlaka.
Ama bu degerlerde olup sonradan yukselenler var cok okudum ben.
Tabi ihtimal duşuk gibi ama insallah tutmustur

İnşallah ameliyat etkisi filandır be yelommm devamı olmaz umarımm
aynen kızz ben kendimi düşünüyorum o durumda delirirdim krize girerdimm yıkılırdım o yine iyi gerçi umudu var tabi sonuçta değere göre 3 haftalık gebe sayılabiliyooo ama tutanların değeri çok yüksek genelde ölede düşününce yok gibi geliyo neyse hayırlısı olsunnnnn

Evet gultepeyi dun izledim cok begendim ben de
Evet canim tup bebek icin duşuk bi deger yani 12. Gun 5-6 falan cikti mi zaten negatif de 12. Gun 40-50 cikanlar da var belki gec yerlesmistir belli mi olur insallah Allah yuzunu guldurur

Fundos arkadasinin degeri dusukmus insallah artar canim gercekten zor bi durum
Yeloo hosgeldinn kizz sende mi adet sancisi cekiyorsun kiyamam ya cok berbat bi agri bende her ay cekiyorum tek umudum dogumdan sonra biraz azalmasi

Senin reflu simdiden varsa hamilelikte ne yapacaksin fundosum yaa off ben simdi yasiyorum o durumu sanki midemin altinda ates yakiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…