Ağlayakta gözden mi olak???

Benoş benim göremcede son aylarında kullanıyodu eleviti
hatta dedim halamı başlarda olmuyomu yoo ilk aylar kullanmadım dediydi

offf yaa yine işçiler ölmüş ne kadar ucuz insan hayatı bıktım bu insaatlardan yeter artık yeter heryer beton

Dun gece haberi bende duydugumda cok uzuldum dunyanin en zor isi bence insaat isciligi yazin sicak kisin soguk dinlemiyorlar Allah rahmet etsin ailelerine sabir versin insallah devlet geride kalanlara yardim eder

Günaydın fında..
Tşk ediyorum verdiğiniz bilgiler için..bana ilkinde bursadaki doktor verdiydide ondan sordum siz naptınız diye..

Bende üzüldüm gerçekten çok acı ve üzücü yazık yaa zor bi iş yapıyorlar ve güvenlik sıfır malesf

Selam canlarim
İnsaat isi gercekten cok tehlikeli herzaman da kontrole gittigimde en sinirlendigim sey iscilerin guvenligini hice saymalari hele muteahhitler 3 kurus fazla vermemek icin adamlarin hayatini hice sayiyolar.Ben şahsen her gittigim şantiyede guvenlik onlemi yoksa mutlaka tutanak tutup şikayet etmekle tehdit ederim benim babam da insaatta calisirdi vok kez kaza gecirdi hastanelerde yatti işsiz kaldi cok uzulurduk oyuzden cok hassasim o konuda

Benosum elevit benim kardesime ilk aylarda vermisti doktoru ilk 3 ay kullanmisti sonra doktorunu degistirdiginde ikinci doktoru cok kizmisti onu kullandigi icin biz bu vitamini kilo alamayan halsiz zayifsa anne adayina veririz demisti ki kardesim o vitamini kullandiginda ilk 3 ayinda 6-7 kilo almisti

Yelizim hassasiyetin icin gercekten seni kutlarim cok guzel yapiyorsun insan hayatini hice sayanlar Allahin huzurunda nasil hesap verecekler bilmiyorum
Kizlar bi yemek yapayim dedim pert oldum daha salata yapacagim ama nasil yapacagim bilmiyorum

Yelom herkes senin gibi duyarlı olsa keşke
amaan unutulup gidiyo işte burda marmara park avm var eski tatilya hatta konusu geçmişti benoş bilir ona çok yakın
orası bitmeden evvel işçi çadırları yanmıştı hatırlarsınız yatathane yasak aslında konteynır olmalı o kadar büyük firma çadır koymuş ee noldu yandı gitti adamlar
şimdi unuttuk alışveriş yapıyoruz orda bu firmada zarar görmezki
Sosyalimmm
Ne pişirdin kurban sorması ayıppp

Kızlar benim bi sehpam var abanoz gibi bisey rengi lake yapacam ins beceririm , .ıçmam

Evet unutuluyor bir sekilde olan onlarin ailelerine cocuklarina oluyor onlar unutmuyo ki
Sosyalimm eline saglikkk kizz semizotu salatasi nasil yapionn bildigimiz yogurtla olan mi :)

Offf bende yaaa yani avm filan gezmek kabussss mesela yarın hast. Çıkışı bakırköye gidip gezecem nişana kıyafet bakacam ama açık hava yaa herşey yanyana keyifli diğer türlü çok darlanıyorummm

Ama sosyalimm miniğin alışverişi keyifli olur kız dur ucuz uçak bileti bakim sabah geliş akşam dönüş gelim yapalım alışverişi gidim yada tam tersi sen gel burda yap

Immmm menü sahaneee 2 gün önce biber dolma yaptım ama
Patats dolmasımı oda güzel olur ha
Salata kolayda semizleri ayıklamak uğrastırıyor değilmiii

Sagol canim, semiz otu domates sogani cigden dogruyorum yelizim kucuk kucuk ustune zeytin yagi limon tuz sumak koyuyorum yogurtlusunuda 2vgun sonra yapacagim malum bi demetin hepsini ayni gun tuketemiyoruz

Demekki yelizden bana hayir yok
Keske gelebilsem istanbula herseyin en iyisi orada fundos burasi gibi degil ki ne sen gel nede ben sana lisyeyi gondereyim maas kartimida gondereyim sen tamamla kargoyla gonder buraya olmaz mi
Patates dolmasi guzel oluyor hele ustune naneli sarimsakli pul biberli yogurt dokersen dahada guzel oluyor
Dugun alisveriside cok kotu oluyor ben hic araddigimi bulamiyorum

O kişi kesinlikle ben degilim :)
Kendim icin bile bi magaza dolasmak dayanilmaz benim icin :)
Oyizden yasasin online alisveris :)
Su yesillikleri ayiklamak degilde yikamasini hic sevmiyorum hele ki camurluysa dahada nefret ediyorum

Heh işte onu diyorummmm
kız keşkee gelsende yapsak alışveriş ama tabi zor
inşallah istediğin gibi bulursun canım herşeyi şıp dye karşına çıkarda uğraşmassın

taze annecik nerde yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…