Ağlayakta gözden mi olak???

Ayy yok kız 2 saattir pc den tele fotoğraf atmaya çalışıyorum sonunda yaptım mal gibi yaa deli ediyo program

Yemek benimde yok bende senden ötürü sosi dolma yapıcam
Patatese bayılırım yani

Fındaa senin anlattığın olay bizim yan mahkemeye düşmüştü ne oldu sonuç bilmiyorum yazık gerçekten

Yelizim içmiycem o zaman doktora gidene kadar istanbulda kürtaj olduğum doktora gitcem ben bakalım

Burda kapıcıya söyledim sütçü heliyomuş bana haber ver dedim.. bana da almış getirdi dün saolsun..

Kış günü ben iş yerine çatalcadan getirtiyodum yaz olunca bırakmıştım.

Yok yok yediklerime artık dikkat ederim canım..

Kıbrıs da ne var ?

Yemek yaptım yedik belim koptu ?

Bide sosim ben maydonozu mu nane yi mi az yemem lazımdı?

Ayyy bi market alışverişi yaptık birbirimizi yiye yiye geldimkkkk
Migros avmnin içinde ya gittik ben mağaza ya girdim benimki delirdi evdesin artık istediğin yerde 5yalan saatlerce ne bu simdi diye
Geri gitti benimki bidaha baskül almıstı yanlıs tartıyomus geri götürdüüü
Benosss biz geçen çatalcaya gittikk resmi görmüssündür belki ark, ekledi ordan aldık süt giderken
Birde mis gibi tezek kokuyo köy yolu
gerçekten oralara yakın olmamız çok iyi bu açıdan tazecik geliyoo ayağımızın dibine bende yapıyorum artık
Sen bol bol ye ohh mis gibii içini ferahlatıyo insanın yoğurt en güzelii
Yumurta pek yiyemiyorum ben hamileyken hiç yiyemem heraldee sütte reflüden dolayı mahvediyo yoğurtta yasakta o kadarda yapamam üçü olmadan olmazki

Benossumm ethicadaki dr amı gidecen

Ben hayvanciligin bagrinda yasiyorum 1 senedir bi süt alamadim ya

benoşş

gece yatarken sola yat
bulgur pilavı, kaşar, muz tüket ayrıca günde 1 avuç badem ceviz fındık bide medine hurması ye 1-2 adet
diş macununu yutma paradontax varya onu kullanabilirsin
salam sucuk çiğ et yasak
kola kahve yasak
çok fazla meyve yeme
bol su

Yelommm gerçekten burda bu kalabalıkta nasıl yetiştiiriyolar diye düşünüp organik yada halis mulis süt olmadığını bile düşünüyorum çok zaman ama yanii orda faydalan imkanlardan kızzz
sosyalim seen kendinmi mayalıyonnn
Ohhh ne faydalı bilgilerrr benoş hemen yaz defteree

Ben sabahın köründe hastanadeyimmmm

Sağol canımm
ayy kızlarrr annem bohça istedi bazanın altını bi açtım iyikide istemişş neler çıktı nelerr
yaa şu işlemeli havlu ne ayak yahuu yüzünü nereye silecennn
Ablama dedim getiriyom kaynanana koy yer açılsın

Funda ömürlüksün yaaa onlar el emeği kız ben severim
Ayrıca evet ethicaya gitcem doktor iyiydi bakarım beğenmezsen gitmem
Evet gördüm resmini en iyisini yapmışsınız doğal olan herşey iyidir severim
Tereyağ da alsaydınız

Sosimmm bilgiler için çok mercii kuzumm not ediyorum hemen

Salı hastane randevusunu aldım ben bakalım ne olacak.
Yarın ben çok yoğun olacağımı düşünüyorum kızlar bilginize
Ütü yaptım eşime haftalık kıyafet ütüledim belim koptu gene
Bar taburesi almaya karar verdik ayakta ütü çekilmiyo yaww hiçte sevmem ütüyü

Yeliz kız biz şehrin ortasında organik ürün ararken hatun organiğin dibinde faydalanmıyo aferin kız

Kıız yoook dantel havlu kenarı bi kenaraaaa
bu resmen incili kurdeleli filan koymayı bilmiyom foto koycaktım yoksa heryeri taslıı süs yani
Ayy nasıl sevindim gidecek diyee yalnız ablamın kv dede modern bişey onu görünce ne der çok merak ediyorumm
ben h.içi yapıyom artık ütüyü yırttım yoksa şimdi bende yapardımm kız sen çok yorma kendini delikızz yaa
bende bi arkadaştan ethicada alipaşamı ne bi dr u duuydu çok iyiymiş kızz inşallah ilgilenir beğenirsin canım işede yakın rahat gider gelirsin kontrollere
aslında sana yakın hastaneler geneede iyi sıkıntı yaşamazsınhizmette var ya oda iyiymiş

bende o havluları hiç anlamam benim havlularım beyaz hepsinide 80 derecede yıkarım etrafının dantelli olduğunu düşünemiyorum hiç bir şeye yaramaz ki , ayrıca dantel örgü işinide hiç sevmiyorum

bende yarın dr a gidiyorum kızzzz 32. hafta raporu için şimdi ben o raporu kurumamı vereceğim

İnşallah keseyi görürsün canımm gel salı gelll çok heyecanlıı
tatile giden güzel haberle geliyoo twinde verir inşallah güzel haberi yeloyla bende tüple tamamlarız artık :) kadro tamamlanır :))
bende girip duş alayım muayene hazırlığııı offf ne terledim haa bazanın altını kurcalarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…