Ağlayakta gözden mi olak???

Sosyalimmmm sen ne zaman çıkıyordun iştennn
lizo anlar heralde hiçbi fikrim yok
Bu arada kızlar hepiniz devlet memurusunuzzzzyel4yla ben hariçççayşemide öle sayıyorumm oda devlette çalıştı sonuçta

Fundamm onlardan benim kv de yapmis ben bazilarini söktüm el havlusu olarak kullaniyom.hayir biyerde işe yarasa el emegi şeyleri ben de severim dantelli falan ama onlari nereye koyacan ki :)

Ya ben ne yemek olursa olsun mutlaka yaninda yogurt yiyen biriyim ama bi süt almadim bugune kadar napimm hicc denk gelmedim bikac defa istedim gorumceden de hen istedim diye kiymete bindi benim icin bi isteyemedi süt kendi sutcusunden
Buarada en nefret ettigim gorumce gelmis kv gile
Eltim de hemen aradi yok oyle dedi yok boyle dedi diye girdi hemen konuya agzimi ariyo tabi ben bisey diyeyim de o da gitsin yetistirsin hemen :) ben de yaa cok isim var falan dedim kapattim
Ve kesin kararliyim birdaha asla eskisi gibi olamayacam hicbiriyle
Ayrica sali gidiyom ya kimseye de haber vermiycem bide o beyinsizle karsilasmayayim diye ama sonra kv ile gorusunce hususi olarak geleli kac gun oldugunu soyliycem
Umursamama gibi bir şeyi nasil ve nezaman ogrenicem ben acaba

Benosummm cok heyecanlii ayy hadi insallah kese gorunur guzel haberlerini bekliyoruz kizzz

Ayy fundam insallah yaaaa
Buarada ben nezaman tup bebek yapmaktan bahsedilse agliyorum yaa neden boyle oldum cok korkuyorum

Aman öle her yeri inci falan kullanışlı olmaz benimkilerde var bi kaçında dantel güzel ama onlar

O doktoru bişmiyorum canım benim ki değil hoş ben benimkinin adınıda unuttum ya o da ayrı bi konu
Netten bakarım artık
Hizmet testte kalıyo malesf ona gidemem zaten ethica ya gitmesem bu e5 deki var ya marmara parka gelmeden ona gidicem kısmet olursa

Kızz bu kez inşAllah gösterir sıpa yüzünü..
Bende o işlerden hiç anlamıyorum ama bizde üst merciye veriyon bizlerle ilgilenen yere sizde de öledir personel biriminiz var sonuçta oraya götürcen

Aman komşun yokmu ondan iste sütçü nunarasını bırak sevinsizleri
Her evden bi tane uyuz çıkıyo nasılsa

Ayrıca tüp bebek için sosyalin söylediğine katılıyorum ağlamak yok herşey güzel olacak geleceksiniz sizde peşi sıra yeterki canım ilk seferde tutsun inşAllah..

Bu arada sosim kız eşim bugün bi yerde görmüş bu akıllı tellere program indiyoz ya öle radyo bebek diye bi program varmış indirmiş ninni var anne karnındaki ses mozart falan var resmen sıpalara özgü indir belki işe yarar

Benoş kızzz aa yapma lütfennn bak seni üzmeyelim dkiye açmayız konuyu haa sonra tedavimizden haberin olmazz
Anam hamilelik dulgusallııı baslamıs kıyamam yaaa

Yeloo hepsiyle mesafeli olll ttakma sunları yaa eltinde tam kıl hee pis yağcı hep diplerinde senide fisekliyo
Ayy insallah ankara isi olurdaa kurtul surdan
Sosyalimmm az kaldıı miniğine kaavusmaya

Anam yelonun yazısını benoş yazmış gibi okumuşummmmmm
yelo diyomuş meğerrrr
kızzz ben hiç korkmuyom haa çok hevesliyim
bir an evvlel şu hastane işleri bitsinde neticelensin istiyorummm
yelizimmm herşey çok güzel olacak nolur rahat ol bak ben ne kadar yıprandım yıllardır neler çekiyorum ama yinede içim kıpır kıpır
bide bugün ne okudum sebepsiz infertilitede tüp başarı oranı çok düşükmüş buna rağmen yaaa

Kız funda bende diyorum ne duygusallığı acaba duygusal ne yazdım diye tekrar baktım

Hakkınızda hayırlısı canım olacak inşAllah tüp ile siz hiç merak etmeyin bakarsınız siz tüpe konsantre olmuşken kendiliğinden geliverir hiç belli olmaz

Ben yattım kızlar benim tavuk dönemi gene başladı erken kalkmaktan nefret ediyorum yaa amannnn

Herkeşlere iyi geceler öpüyorum sizleri yarın görüşürüz inşallah

Bende senin yeloyu telkin sözlerinle hatayı çaktım
Valla bende kaçarrr sabah 6 buçukta dikilcem esim bıraksın diye yoksa zor giderimmm hadi iyi gecelerrr sen ve miniğin iyi olda tavuk gibi uyu benosssss
Hadi iyi geceler kızlarrrrr

Ya tabiiki moral onemli ama benim ustume bi korku bi erteleme istegi geldi
Yani hayatim cok karisik bi duzen oturtamadim bide Ankara isi cikti oraya gidersek calisicam calismak istiyorum şirket kalsin eşim
İhalelere de o giriyo nasilsa baska biryerde calismak sevdigim proje işini yeniden yogun bisekilde yapmak istiyorum cok bunaldim
Bebek de cok istiyorum ama bebek isine girince ya bi sorun olsa iyice işimden uzaklasicam gibi geliyo öff kafam cok fenaa biyandan kapa gozunu dal tup bebege Allah buyuk diyorum biyandan da Ankaraya gidersek agri gibi olmaz cok
Calismamiz gerek sıkıntıya girermiyiz diyorum ne bilem yaa

Ben de cok hevesliyim canim da beni biliyonuz artik pek boyle olmam ama inanilmaz bi cekingenlik var bu tedaviye baslama konusunda.Herhalde sonucunun olumsuz olma ihtimalinin yıkımından korkuyorum
Yaa kizim şu genellemelerin yuzunden dovecem seni bigun haaaa
Onlara takilma.Herkesin tup bebegi kendine :)

Herkes kacti mi kiz ben turkiye macini izledim ne macti bee son anda 1 sayiyla kazandik
yelizim kafan cok dolmus kuzum senin en dogru karari sen esinle vereceksin tabi ama ben daha fazla ertelememen taraftariyim
fundosum daha 2 ay var kiz zaman o kadarda hizli gecmiyor ama saglikli olsunda varsin bekleyeyim
benay buniyi gunlerin yakinda iste bilecuyuyacaksin

Sosim dogru son aylar gercekten yavas geciyomus kardesim de oyle diyodu ama senin şansin en zor zamanlarini yani son ayını serinlerde gecireceksin
Valla tadini cikar işte karninde ekmek elden su gölden :)
Ciktiginda acikmasi sicmasi bitmiyo sen bitiyosun :)

Bide kendimi saglik acisindan hic iyi hissetmiyorum cok zayifladim cok halsizim hicbi kiyafetim olmuyo ve yakişmiyo da.kendimi cok cirkin hasta mutsuz hissediyorum.vitamin baslamayi dusunuyorum dengemi bozarsa diye de korkuyorum
Ama oyle bi yiyorum ki kizlar goren nereye gidiyo bu yediklerin diyo ama gitgide çokuyo suratim falan cok cirkinlestim cokk

Gecenin korunden merhaba kizlarr
Evet bir gece daha sabahlioruzz : )

Lizoo cok gecmis olsun yaa okurken bile icim ciz etti. Ulascik hemen kendini toparlasin insallahh

Benosum eleviti sormussun. benim dr da 3. Aydan sonra vermisti ama vitamine cok onem vermiodu. 2-3 gunde bir alsanda yeter diodu birde benim yemem iyiydi yaa : ) 20. Haftadan sonrada demir hapi ve d vitaminine basladi. D vitaminini her doktor istemio sen kesin yaptir cnm. Cok onemliymis. Birde b12 vitamini ignesi oldum. Hamileligimin sonuna kadar.

Fundam yarin islerin rast gitsin insallahh.hayirli haberlerle gell

Sosii rapor olayini bende tam bilmiorum. Benosun soyledigi gjbi olmaliii : )

Yelooo yegenden ayrilmak zor gelecek haa,cok alistin : (

Twinin sanada iyi tatillerr

herkesçikler nerdee yaww gelen olmamış

benimde yoğundu öğlen arasına girdik hemen daldım buraya ama kimseler yok.. saat ancak 2 ye kadar burda olurum sonra beni 6 ya kadar unutun evden devam ederim ancak

Fındık ne yaptı acaba onu çok merak ediyorum..
Yarın ben ne yapıcam onu daha bi merak ediyorum, izin aldım bakalım, randevuda tamam inşAllah bakar kadın gebe bölümünden randevu aldım kan tahlili falan yapmadan kontrol eder mi bilmem

Ayşem verdiğin bilgiler için tşk ediyorum canım..
Demekki önemli bişi değil elevit, kayıp yok, zaten doktor bana eleviti kullan folik asiti bırak dediydi ama ben bırakmak istememiştim, o yüzden sizlere sordum, folike devam etmek istiyorum tam 3 ay sonra nasılsa diğer ilaçlara başlıyoruz

genel durumumda ağrımda var kızlar bazen sağ kasık tarafı bazen sol, bazen rahim kısmı kafasına göre ağrıyor,

Sosim sola uyu dedin ya dün öle yattım bi kalktım dönmem gerekir duruma gelmişim sonra sağa yattım mecburi iki de bi zten çişe kalkıyorum sonra bi kalktım sağım uyuşmuş
Normalde ben ya sırt üstü yatıyorum, ya da yan yatıyorum ama karnımın üstüne doğru bi şekil alarak yatıyorum öle çok rahat ediyorum, şimdi hiç rahat değilim bilmiyorum ilerde ne olur durumum çok zor yatmak ya korkuyo insan

Yelo o sigarayi biraksan belki yediklerini inkar etmezsin diyorum ve bu konuda sana cok kiziyorum
Aysem yine mi gaz sorunu var canim uykusuz her gece sarkisini armagan ediyorum sana
Fundosun isi bitmedi sanirim daha
Two zaten gecelere akiyor
Benos sola yatmak inanilmaz bebegi besliyor kan bakimindan simdiden alistirnkendini diye soylemistim bende karinimin ustune ve sagima yatmayi cok seviyordum ama simdi bi kalkiyorum sirt ustu bile yatmisim ilk baslarda sagina yastik koyup oyle sol tarafa yatmaya alisabilirsin
Yarinda bencecson adet tarihine gore bakar diye dusunuyorum sonra kan tahlilinisterckalp atisindan sonrada detayli kan degerlerine bakar
Benim randevu 2.5 ta bakalim bana ne diyecek yuzunu falan artik merak etmiyorum gostermiyor sagolsun ama sagligi kilosu boyunu cok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…