Ayy fundam insallah yaaaaİnşallah keseyi görürsün canımm gel salı gelll çok heyecanlıı
tatile giden güzel haberle geliyoo twinde verir inşallah güzel haberi yeloyla bende tüple tamamlarız artık :) kadro tamamlanır :))
bende girip duş alayım muayene hazırlığııı offf ne terledim haa bazanın altını kurcalarken
Kıız yoook dantel havlu kenarı bi kenaraaaa
bu resmen incili kurdeleli filan koymayı bilmiyom foto koycaktım yoksa heryeri taslıı süs yani
Ayy nasıl sevindim gidecek diyee yalnız ablamın kv dede modern bişey onu görünce ne der çok merak ediyorumm
ben h.içi yapıyom artık ütüyü yırttım yoksa şimdi bende yapardımm kız sen çok yorma kendini delikızz yaa
bende bi arkadaştan ethicada alipaşamı ne bi dr u duuydu çok iyiymiş kızz inşallah ilgilenir beğenirsin canım işede yakın rahat gider gelirsin kontrollere
aslında sana yakın hastaneler geneede iyi sıkıntı yaşamazsınhizmette var ya oda iyiymiş
bende o havluları hiç anlamam benim havlularım beyaz hepsinide 80 derecede yıkarım etrafının dantelli olduğunu düşünemiyorum hiç bir şeye yaramaz ki , ayrıca dantel örgü işinide hiç sevmiyorum
bende yarın dr a gidiyorum kızzzz 32. hafta raporu için şimdi ben o raporu kurumamı vereceğim
Fundamm onlardan benim kv de yapmis ben bazilarini söktüm el havlusu olarak kullaniyom.hayir biyerde işe yarasa el emegi şeyleri ben de severim dantelli falan ama onlari nereye koyacan ki :)
Ya ben ne yemek olursa olsun mutlaka yaninda yogurt yiyen biriyim ama bi süt almadim bugune kadar napimm hicc denk gelmedim bikac defa istedim gorumceden de hen istedim diye kiymete bindi benim icin bi isteyemedi süt kendi sutcusunden
Buarada en nefret ettigim gorumce gelmis kv gile
Eltim de hemen aradi yok oyle dedi yok boyle dedi diye girdi hemen konuya agzimi ariyo tabi ben bisey diyeyim de o da gitsin yetistirsin hemen :) ben de yaa cok isim var falan dedim kapattim
Ve kesin kararliyim birdaha asla eskisi gibi olamayacam hicbiriyle
Ayrica sali gidiyom ya kimseye de haber vermiycem bide o beyinsizle karsilasmayayim diye ama sonra kv ile gorusunce hususi olarak geleli kac gun oldugunu soyliycem
Umursamama gibi bir şeyi nasil ve nezaman ogrenicem ben acaba
Benosummm cok heyecanlii ayy hadi insallah kese gorunur guzel haberlerini bekliyoruz kizzz
Ben de cok hevesliyim canim da beni biliyonuz artik pek boyle olmam ama inanilmaz bi cekingenlik var bu tedaviye baslama konusunda.Herhalde sonucunun olumsuz olma ihtimalinin yıkımından korkuyorumAnam yelonun yazısını benoş yazmış gibi okumuşummmmmm
yelo diyomuş meğerrrr
kızzz ben hiç korkmuyom haa çok hevesliyim
bir an evvlel şu hastane işleri bitsinde neticelensin istiyorummm
yelizimmm herşey çok güzel olacak nolur rahat ol bak ben ne kadar yıprandım yıllardır neler çekiyorum ama yinede içim kıpır kıpır
bide bugün ne okudum sebepsiz infertilitede tüp başarı oranı çok düşükmüşbuna rağmen yaaa
Bide kendimi saglik acisindan hic iyi hissetmiyorum cok zayifladim cok halsizim hicbi kiyafetim olmuyo ve yakişmiyo da.kendimi cok cirkin hasta mutsuz hissediyorum.vitamin baslamayi dusunuyorum dengemi bozarsa diye de korkuyorumHerkes kacti mi kiz ben turkiye macini izledim ne macti bee son anda 1 sayiyla kazandik
yelizim kafan cok dolmus kuzum senin en dogru karari sen esinle vereceksin tabi ama ben daha fazla ertelememen taraftariyim
fundosum daha 2 ay var kiz zaman o kadarda hizli gecmiyor ama saglikli olsunda varsin bekleyeyim
benay buniyi gunlerin yakinda iste bilecuyuyacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?