yok canım hafiften sızı şeklinde ağrım oluyor, arada oluyor bide zatn ayakta çok kalınca oluyor hemen bırakıyorum ne yapıyorsam..
Canımsın yaa biliyorum yargılamayacağını, ben şu anda seni çok iyi anlıyorum, sana kötüyü düşünme diye ben telkin edip laflar söylerken şimdi aynı konumda olunca sosi ne kadar haklıymış diyorum bak itiraf ediyorum
eee götürcek tabiki.. son aylarda da zaten tekten gitme canım ne olur ne olmaz.. hem eşinde zaten merak ediyordur onlar içinde kolay değil.. artık daha sıklaşcak kontrollerin
yataktan atıp oturma odasında mı yatıyor
anaammm yazık kız garibimin seside çıkmıyordur, sen gör sosi sana kasımdan sonra ne yapcam diyordur
İnşAllah canım. en çok istediğimde bu zaten
Rabbime çok şükür bekletmeden oldu, bide şu 3 aylık dönemi bi atlatınca ufaktan bi oh diyebilcem hep korku olur ama bu kadar olmaz diye düşünüyorum..
rabbim ne verirse hayırlısın versin..
Selam canlarımmm
Sosyalimmm ne oldu kontrol miniğini gördünmüü
benoş nasılsın ağrınmı var bencede olması iyidir
benim hast. İşlerim çok rahat oldu yaa gerçekten çok sistemli herşey..
muayanemi oldum temiz kistte yok ohh çok şükürrr 16 mm likte bi folükülüm varçalısma önerdiii hersey yolunda sen yine bu ayı bos geçme dedi heyetle sonra karar veririz ne yapacağımıza dedi..
ne güzel anlatmışsın inşallah yel bunları okur ve kararını verirYelomm yazdıklarını şimdi okudumdaa çok haklısın
ama bende evliliğimin ilk yılında sorun vardı eşim ingiltereye gitti borcumuz çoktu ne olacağı belli değildi vize için uğraştık tam 9 ay eziliyodum altındaa henşeyin
erteledim çocuğu sonra herşey düzene girdi tamam dedim ama bi baktım çok yıpranmışım bu stresli halim ondan kalma ben çok rahat hep pozitif olan biriydim çöktüm kız bi andaa
çok pişmanımm hep kendime yaptımmm
sende sakın böyle olmaa eşini seviyosan ve güveniyosann içinden geleni yap bebek en büyük düşüncen işi gücü düşünme canım en azındkan bir kez dene haa olmadımı bi süre bekle işle ilgilen ama şimdi benim yaptığımı yapma
Simdi herseyimiz varrr allaha sükür çok mutluyumm bak istenbile çıktım çünkü kendimizi toparladık ona güvendim ama durum ortada..
Kızz neler var nelerdee ben bi elbise aldım nişan içen sütyençorap
Taytbide t shop kapanıyomus mutfak gereçleri ucuzdu aldım kavanoz filan
Yalnız saat 11 olmadan mağazalara girmek istiyorum temizlik var 15 dk sonra diyo hepsierken gitmek çok iyi oluyo ama ilgide oluyo rahatta geziyon düzenli oluyo esyalar
Benosumm insallah kız keske iğneye gerek kalmasa bidaha ahh keskee gelse ya
Valla yeliz için yas olarakta ideal anne olmak için vücutta gençken yaptırmalı bence 30 olmadan daha iyi cevap verirr
Sosimmm hadi gözün aydın çok şükür..
Gösterdi mi kız pipiyi :)
Hava soğuk kız fında dikkat et bende çorap giyiyorumm
Derdin ne bebek gelsin hele sen girersin yaza fit :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?