Ağlayakta gözden mi olak???

inşAllah canım geçer.. ilkinde böle de ağrım olmadı ya nedense ağrı olunca iyi oluyormuş hissine kapılıyorum.. saçma biliyorum ama sen beni anlarsın..

zaten aklıma geleni yazmışsın bende yastık koymayı düşündüm çünkü sırt üstü yatıyorum ya ancak öle kendime engel olurum diye düşünmüştüm hatta eşimle yer değiştirmem lazım bunun için çünkü ben sağıma yastık koyarsam yastık yere düşer ama eşime doğru olursa o ittirir kaydığında

Sende güzel haberlerle gelicen canım.. gayet kilosu falan iyidir sen endişelenme.. bence artık yüzünüde gösterse iyi olur belki süpriz yapar annesine
bu arada her kontrole eşin de gidiyor mu ?

kız ben takvime baktım 7. hafta gibi gösteriyor hiç bişi anlamadım haaa temmuz 26 ydı..
böle olunca doktor bi zahmet baksın yarın ne olduğuna kalp atışı zamanı bile gelmiş oluyor
o değilde ilk yaptığım testte niye çıkmadı benim onu aklım hiç almadı, aynı tetten yaptım galiba silikti ben görmedim

Cok fazla agri yok degil mi benayim adet sancisi gibi sancimi cekiyorsun yoksa
Evet canim en iyi ben anlarim seni ve bu dusunduklerin yuzunden hic seni yargilamam
Her kontrole gelmiyor canim ama son aylar oldugu icin arabayla goturuyor malum artik bacaklarim ve belim agrimaya basladi cunku bi de ustune sicakta var ki kendim gidemem gibi geliyor
Bu arada esinle yer degistirmek mi kiz ben kocayi attim 5 aydir yataktan garibim oturma odasinda uyuyor

Test bozukta olabiliyor bazen ama karindan keseyi goremezse seni kana gonderir gec dollenmede olmus olabilir cunku testin koyulugu bana aman aman bi koyu gelmedi neyse aman bunlari simdi dusunmeyelim yarin belli olur nasil olsa bu sefer minik annesine simsiki tutunacak bak goreceksin

yok canım hafiften sızı şeklinde ağrım oluyor, arada oluyor bide zatn ayakta çok kalınca oluyor hemen bırakıyorum ne yapıyorsam..

Canımsın yaa biliyorum yargılamayacağını, ben şu anda seni çok iyi anlıyorum, sana kötüyü düşünme diye ben telkin edip laflar söylerken şimdi aynı konumda olunca sosi ne kadar haklıymış diyorum bak itiraf ediyorum

eee götürcek tabiki.. son aylarda da zaten tekten gitme canım ne olur ne olmaz.. hem eşinde zaten merak ediyordur onlar içinde kolay değil.. artık daha sıklaşcak kontrollerin

yataktan atıp oturma odasında mı yatıyor
anaammm yazık kız garibimin seside çıkmıyordur, sen gör sosi sana kasımdan sonra ne yapcam diyordur

İnşAllah canım. en çok istediğimde bu zaten
Rabbime çok şükür bekletmeden oldu, bide şu 3 aylık dönemi bi atlatınca ufaktan bi oh diyebilcem hep korku olur ama bu kadar olmaz diye düşünüyorum..
rabbim ne verirse hayırlısın versin..

Selam canlarımmm

Sosyalimmm ne oldu kontrol miniğini gördünmüü

benoş nasılsın ağrınmı var bencede olması iyidir

benim hast. İşlerim çok rahat oldu yaa gerçekten çok sistemli herşey..
muayanemi oldum temiz kistte yok ohh çok şükürrr 16 mm likte bi folükülüm var çalısma önerdiii hersey yolunda sen yine bu ayı bos geçme dedi heyetle sonra karar veririz ne yapacağımıza dedi..

Erkenden çıkıp bakırköye aktım ve talan ettimm eve yeni girdim tabiii

Yelomm yazdıklarını şimdi okudumdaa çok haklısın
ama bende evliliğimin ilk yılında sorun vardı eşim ingiltereye gitti borcumuz çoktu ne olacağı belli değildi vize için uğraştık tam 9 ay eziliyodum altındaa henşeyin
erteledim çocuğu sonra herşey düzene girdi tamam dedim ama bi baktım çok yıpranmışım bu stresli halim ondan kalma ben çok rahat hep pozitif olan biriydim çöktüm kız bi andaa
çok pişmanımm hep kendime yaptımmm
sende sakın böyle olmaa eşini seviyosan ve güveniyosann içinden geleni yap bebek en büyük düşüncen işi gücü düşünme canım en azındkan bir kez dene haa olmadımı bi süre bekle işle ilgilen ama şimdi benim yaptığımı yapma
Simdi herseyimiz varrr allaha sükür çok mutluyumm bak istenbile çıktım çünkü kendimizi toparladık ona güvendim ama durum ortada..

Fundammm senin adına sevidim ben çok iyi olacak inşAllah..

Sen çalışmayı boş geçme duanı et gerisi Rabbimin takdiri unutma.. hakkında hayırlısı olsn.

Ne aldın kız Bakırköyden.. güzel bi yer varsa bana da söyle bende giderim bi ara

Bencede bebek olayı ertelenmemeli ha diyince olan bişi değil çünkü.. yaşıyoruz da neler..
Elbette gönül tüp yapılınca hemen tutması yönünde ama onun da garantisi yok ki işte o yüzden fundamın dedikleri çok doğru katılıyorum..

Kızz neler var nelerdee ben bi elbise aldım nişan içen sütyençorap
Tayt bide t shop kapanıyomus mutfak gereçleri ucuzdu aldım kavanoz filan
Yalnız saat 11 olmadan mağazalara girmek istiyorum temizlik var 15 dk sonra diyo hepsi erken gitmek çok iyi oluyo ama ilgide oluyo rahatta geziyon düzenli oluyo esyalar
Benosumm insallah kız keske iğneye gerek kalmasa bidaha ahh keskee gelse ya
Valla yeliz için yas olarakta ideal anne olmak için vücutta gençken yaptırmalı bence 30 olmadan daha iyi cevap verirr

Çok şükür sosyalimmmm tamamm :) göstermedimi yine pasa yaaa
Ayy kızlar dizle bilek arasındaki bölgem çok ağr4yorrr kaslarım acıyo çok yürüdüm ya bugün ondanmı nedirrr hamladımm bide spora baslıyorum yaa spinning i duydunuzmuu adamı mahvediyo onada gidecem bi vücut pert olacak ya yada yaza bomba girecemm
Bu arada ayağımda çorap var terlik var sortu çıkarıp esofman gildim hava soğudu yaniii

Sosimmm hadi gözün aydın çok şükür..
Gösterdi mi kız pipiyi :)

Hava soğuk kız fında dikkat et bende çorap giyiyorumm

Derdin ne bebek gelsin hele sen girersin yaza fit :)

hafiften olması iyi canım ben ilk gebeliğimde çok ağrı çemiştim resmen adet oluyorum gibiydi ondan sonrdum ağrının şiddetini
bebeğinin hareketlerini hissedene kadar gün boyu acaba yaşıyor mu soruları kafanı kemirecek, haa hissettikten sonrada 1 saat oynamasa acaba mı soruları aklına gelecek hemen tatlı bir şey yiyip soluna yatıp haaraketlerini hissetmeye çalışacaksın, 30. haftadan sonra artık bi dur da diyeceksin
kasımdan sonra yatağımı başka bi erkekle paylaşacağım için yine benimki oturma odasına talim edecek benoş

herşeyin hayırlısı evet kuzum haklısın

çalışmamı bakarsın bu sefer kendiliğinden gelir çılgın şey fundoş hastaneyi beğendiğine sevindim inşallah işlerin hep rast gitsin

ne güzel anlatmışsın inşallah yel bunları okur ve kararını verir

elbiseni bi görseydik keşke resmini atsana

Sosimmm hadi gözün aydın çok şükür..
Gösterdi mi kız pipiyi :)

Hava soğuk kız fında dikkat et bende çorap giyiyorumm

Derdin ne bebek gelsin hele sen girersin yaza fit :)

gördüm benayım çok çirkin

kızlar gittim dr önce muayene oldum herşey yolundaymış boyu 42 kilosu 2000 gr sonra beni nsty gönderdi sancı çıkmadı daha sonra kan ve idrar tahlili verdim kan değerlerim iyi ama idrarda yine enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi 5 gün kullanacağım sonrada gittik minnoşa küçük beşik gibi bir şey aldık mutfakta oturma odasında falan kullanmak için
resimlerini instagrama atıyorum

Aayy süper hadi bakalım maşallah sıpaya.. Kız onun pipisini yersin hele bi doğsun gör çirkini sen

Güle güle kullanın canım enfeksiyon içinde korkma geçer nasılsa

Hemen bakıyorum be n

Ayyy sosyalimmm senin çirkinine can kurban oyyyy
değerlerin iyi olması süperr enfeksiyon geçer canomm
ay hemen bakıyommm
bende atarım üstümdeyken kızz elbiseyi çok sade bişeyyy
evde olcak yaa nişan

Kıııız o ne güzel beşikk hiç görmedim kimsede hee çok hoşmuşşş sağlıkla büyüsün içindee

ayrıca çokkk çirkin gerçekten kız o nasıl bişeyyy şimdiden sölem çok tatlı bişey geliyooo maşaallaahhhhh
isim konusunu naptınız canommmm

Ben fırat ali ismini düşündüm bugün eve gelirken yoldaaa

Sosimm maşallah kuzuna.. Çok şeker olacak o çookk

Ayrıca beşikte güzelmiş canım güle güle kullanın iyi olmuş her yere taşınır güzelce.. Fiyatı ne ?

pipisini değilde totosunu ısıracam bol bol
enfeksiyonda geçer kızlar hiç kokmuyorum o değilde sirkeye ne zamandır ara vermiştim keşke devam etseydim belkide hiç olmayacaktı ama Allah beterinden korusun tabii
tamam fundoş bekliyoruz resmi

Kız fında biz sana boşuna pipili senin ki demiyomuşuz baksana erkek isim düşünmeler falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…