Ağlayakta gözden mi olak???

sağol fundoşum isim konuu daha muamma karar veremedik çünkü beğenemedik çokta araştırmadık gerçi

Sosimm maşallah kuzuna.. Çok şeker olacak o çookk

Ayrıca beşikte güzelmiş canım güle güle kullanın iyi olmuş her yere taşınır güzelce.. Fiyatı ne ?

sağol benayım darısı başına

kızlar beşiğin fotosunu sizin için attım fikir olsun diye çok kullanışlıymış hafif yatay pozisyonu var mesela bebek emdikten sonra kusmasını falan önlüyormuş bide sallanıyor ya gazını rahat çıkartıyormuş
benayım e bebekten aldık babyplusın 150 lira

Çok saol kuzum gerçekten ihtiyaç olur ve sizin aldığınızın fiyatıda güzelmiş çok pahalı değil

Banada nssip olur inşAllah bakalım o günleri görcez mi

Kız fında biz sana boşuna pipili senin ki demiyomuşuz baksana erkek isim düşünmeler falan

Kızz hani kızın ismi hazır yaaa 5 yıldır net düsündüm e oğlansa isimmm hemen heyecan iişteee dr gaz verdi yaaa yolda hayallerrr hayallerrr

Yelo sabah dönüyo sosyalimm kokluyodur miniğin dibindedir her an
geliyo ama kızz beğeniyooo iletileri ben burdayım gözüm üstünüzde diooo

Onlarınki girip özelini paylaşma arkadaş olma diye güvensizlik bence kıskançlık değil yani yazıştığın insanlara nasıl güvenip herşeyini palayıyosun
bana öle geliyo eşimde başlarda öle diyodu çünküüü

Valla ben anlamiyorum fundosum bu durumu yani burada kimse kimseyi tanimiyor ki yani sen bize bakma tel numaralarimiz ins face gibi seyler olmazsa 40 yil yanimda dursan sen oldugunu anlayamam ki tabi ki saygi duyuyorum

Kızzz ben hastaneye gidiyorum yaaa hani bahsettim yabancı bayan var geçen ptesi için dediki bende orda olcam uzuuun sarısınım sıp diye tanıdımmmm upuzun boyu var 2 mt vardır sarısın vede yüzündeen belli aha bu o dedim zaten 3 kisi gidiyoz oraya yazısanlardan ayy ne gülmüstümm sonrada yazdım pembe askılımı vardı sende evet neden gelmedin yanıma diye yazdı sende açıkıdın bütün kadınlar kapalı yazmıs

Kızz basta öle diyodu simdi soruyo birde kime noldunu benosla bulusmamıza çok sevinmisti mesele seldanın ablasının yanına uğrayıncada bisey demiyo sırada aysenin evi var

Aaa gercekten mi dunya kucuk aslinda baksana sen burada tanis sonra git hastanede gor cok degisik olmus
Adim adim kocayi alistiriyorum diyosun hadi bakalim darisi diger kocalarin basina

Kız hadi o neyse o hastanede tedavi olanlardan yardım istemek için normal gene ya benoşla ben koca sitede aynı topikte 1 yıldır kızın hergün evinin önünden geçmek büyük tesadüf yaa koca istanbulda

Kız hani benim eski ofis varyaa geçen sene çalıstığım bana yakın hani oraya temizlikçi abla geliyordu yaa onu gördüm bugün aaa daha bisey yokmu bende diyoum funda simdi doğurmustur dediii

Dalga mi geciyor kendi aklinca tovbe tovbe hee dogurdum evlendirecegim deseydin aman dengesiz insan ne kadar fazla yaa aldirma
Kiz bu arada bizim benos yarin kacta gidecek dr a

Amann hasbaammm hiç takmadım vallaa

sabahtan gidecekti kan vercek diye galibaa ayyyy inşallah dğeri çok güzeldiir keseyide görürrr çok güzel haberlerle gelsinnnnn bayan tavukkk

Kızz bende amerikadaki ark, muhabbete dalmısımmm ilk is günü diye izin alamamıs kan verememis hala beklemede
Orda prosedür öleymiss illa rapor yazılıp dr a çıkması lazımmıs
Az leke gelmis bakalım yarın ya sökülür yada kanda çıkar hayırlısı yaaaa çok dua ediyorum onadaa çok zor durumda

Sende uyudun sanırım bende kaçarrr iyi geceler canımmmm

Yok kiz buradayim geziyorum nette , insallah hakkina hayirlisi arkadasinin olmazsada vardir bi hikmeti deyip tekrar deneyecek artik Allah yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…