Ağlayakta gözden mi olak???

adet düzensizliğinden bahsediyosan canım çok nadir genelde düzenlidir tabi strese bağlı değişebiliyor bazen

banada öle ömür boyu kullanıcaksın hatta hamile kalır kalmaz gel dozunu arttırıcaz dedi hamilelikte daha çok yükselebiliyomuş

Benimkinde hep düzensizlik var çok gecikiyor

Benimkinde hep düzensizlik var çok gecikiyor

diğer bütün testlerin yapıldı mı canım başka bişeyden olabilir mi ya da senin vücudun öle tepki veriyo :26:

bana dr zayıflatır dedi bi 3kilo verdim dikkat de ettim folik asidi kullanmaya başlayınca bende bi iştah açıklığı başladı verdiğimi geri

almışım hemen doymak bilmiyorum bu sıralar ya yemek kalkıyorum hala yiyesim var Allahım hamile miyim yoksam :18: bide kızlar vajinada yumuşama olur derler hamile kalınca sizde var mı bende sanki var gibi birazcıkın

Süt hormonum yüksek çıktı oda yapabilrmiş düzensizlik fotoda pek net çıkmıyor ama koydum dün yaptığım biraz daha koyulaştı sanki benim

Ayşenur benim dün akşam yaptığım ezonunkinin 3.fotoda çıkmış hali gibiydi seninkide mi öleydi

can sıkıntısından ağzıma sakız atıyim dedim falımda ne çıktı bakın

yanakları ah ne tombik

elleri var minik minik

bu tatlı şey senin kızın

falda göründü bi beşik

inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ayşem sen ekmek yicekmisin ? bulantın bir gelip bir gidiyor mu ?

hee o gün kan testi vermiştin değerin kaç çıktııııı şimdi geldi aklıma :82:

ekmek yiyorum cnm. neden sordunkii?? gerci tam bugday ekmegi yada cavdarli ekmek yiyorum.

bulantim gece hic gecmedi. simdi hafif var. bazen hic olmuyor.

sonuclari ogleden sonra alicam, 2 gibi giderim sedomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…