Bende kabızlık olmuyor hiç allahtan bende troid hastasıyım 1 yıldır ilaç kullanıyorum down sedromlu değilde allah korusun cüce olurmuş eğer hap kullanmassan hap kullandığın sürece hiç bişey olmaz cnm allahın izniyle bide ben dr.a sordum değer düştükten sonra bişey olmaz engelç değildir demişti sendede düzensizlik varmı:44:
akşam yaptım çöpe bile attım canımben senin testi bulabilirsem onunla karşılaştırıyim
adet düzensizliğinden bahsediyosan canım çok nadir genelde düzenlidir tabi strese bağlı değişebiliyor bazen
banada öle ömür boyu kullanıcaksın hatta hamile kalır kalmaz gel dozunu arttırıcaz dedi hamilelikte daha çok yükselebiliyomuş
Benimkinde hep düzensizlik var çok gecikiyor
diğer bütün testlerin yapıldı mı canım başka bişeyden olabilir mi ya da senin vücudun öle tepki veriyo :26:
bana dr zayıflatır dedi bi 3kilo verdim dikkat de ettim folik asidi kullanmaya başlayınca bende bi iştah açıklığı başladı verdiğimi geri
almışım hemen doymak bilmiyorum bu sıralar ya yemek kalkıyorum hala yiyesim var Allahım hamile miyim yoksam :18: bide kızlar vajinada yumuşama olur derler hamile kalınca sizde var mı bende sanki var gibi birazcıkın
can sıkıntısından ağzıma sakız atıyim dedim falımda ne çıktı bakın
yanakları ah ne tombik
elleri var minik minik
bu tatlı şey senin kızın
falda göründü bi beşik
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Ayşenur benim dün akşam yaptığım ezonunkinin 3.fotoda çıkmış hali gibiydi seninkide mi öleydi
evet cnm koyulasmis. hadi daha koyulasir insallahh
benimkide aynen oyleydi cnmhadi insallah vardir.
kızzz bu millet nereye kaçtı
fundacan naptı acaba
bende buradayımtest falan yaptılarsa belki sonucunu göstermek için bekliyordur:44:
ayşem sen ekmek yicekmisin ? bulantın bir gelip bir gidiyor mu ?
hee o gün kan testi vermiştin değerin kaç çıktııııı şimdi geldi aklıma :82:
bende buradayımtest falan yaptılarsa belki sonucunu göstermek için bekliyordur:44:
geliyoo geliyoo cicik anneler geliyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?