Kizlar apartmani b.k goturuyormus bodrum kati sirf pis su olmus biraz once esimi aramislar yonetici ya ayrica garaj kapisini kirmislar ve ben bunlardan habersiz evde oturuyorum
Kizz
Sen ne bicim yonetici karisisin dunyadan haberin yok
Bak benn apartman aidatlarinin hesabini tutuyorum mesela :) kömür parasi falann makbuz kesiyorum :)
ayy ben hiç uğraşamam öyle şeylerle biraz önce kapı çaldı açmadım demek ki o yüzden çalmışlar ne yapayım ya üzerimde pijamalar sütyen falan zaten hak getire hem haberim olsa ne yapacam kızz vidanjörüm mü var benim
kız benimki istemedi hatta çok direndi ama zorla verdiler adam haftanın 5 günü çalışıyor 60 km uzakta bi ilçede sabah 6.30 da çıkıyor akşam 7 de evde bu adamdan ne bekliyorlar bende tam anlamış değilim süreklide bi eleştiri bi talep aralıkta devredecek inşallah o zamana kadar akıl sağlığından olmasa iyi
burası garip bi şekilde serin fundoşum hele akşamları üzerime pike almaya başladım
kızz kadın 3 ayda mı bu hale gelmiş aman Allahım her zaman söylerim kızlar Rabbim düşmanımsa bile vermesin bu hastalığı sevdiğinin günden güne gözünün önünde eriyip gitmesi çok kötü bir olay
Kızlar değer 500 çıktı
Dış gebelik olabilir dedi alttan bakalım dedi yok dedi. Düşüğe sebep olmaz dedi tekrar kan vermen için 48 saat geçmesi gerek dedi kaldım mal gibi çıktım cumartesi kan vermem gerek ama bursa da olucam artık özelde veririm
Benosumm sakin olll
Dur bakalimm degerin cok da dusuk degil hem Allah korusun ne dış gebeligi ayrica illa 2 kat artacak diye bi kaide yok artmiş olmasi onemli.
Lutfen icini karartma iyi dusun iyi olacak insallah
Bu doktorlar da hepp felaket tellali hatirlarsaniz kardesime de ilk gittiginde deger yuksek diye diş gebelik olabilir diyip kizin 2 gun uykularinin kacmasina sebep olmustu gerizekalilar.
Benosumm degerinin artişi iyi illa 2 kat olmak zorunda degil sakin moralini bozma bebisine zarar lutfenn kendini motive et lutfennn
illa 2 kat olması gerekmiyor tabi ki hem hatırlasanıza lizonun bebeğinede midesi yok şunu yok bunu yok dediler, benimkine suyu fazla dediler
yelizin dediği gibi sakin ol benoş beklemekten başka çare yok iyi düşünelim iyi olsun
Zaten çok küçük bi kızda en fazla 25 yaş var ya da yok.. ondan baktırmak istemedim
ben cumartesiyi beklemiycem yarın gene gitcem vercem..
Alttan birinin bakması gerekirse de bursadaki o doktara giderim o baksın yani..
gerçekten üzüldüm ama hayırlısını diliyorum zaten benim olacaksa bi şekilde olur yoksa dış gebeliğide yaşarım napalım
Canim onu bilmiyorum ki 48 saatteki artişi baz aliyorlar sen sakin ol ve cumartesi ver kan bence hatta o dedigin doktora git bu degerle zaten gozukmez bence de bosuna telaslandirmis doktor seni.Hani deger cok yuksektir gozukmez ozaman evet diş gebelik denebilir ama senin daha erken ve gozukmemesi normal bence..
benoş yarın gidip kan vermen bi şeye yaramaz senin cumartesi günü vermen lazım bursadaki dr a git canım baştan beri o dr içine sindi çünkü , hakkına hayırlısı bide canım inşallah korktuğun gibi olmayacak