Ağlayakta gözden mi olak???

Evet yelizim 380 di şimdi 500 olmuş ilkini salı 10,30 gibi ikinciyi bugün 8,30 da verdim

Bursa dakine de gitsem o da alttan bakıcam bana da görede değişen bişi olmayacak ama ne bilim bilemedim,

Ağrım var evet ama nerede tam olarak kestiremiyorum,
ay ne bilim ya hakkımda hayırlısı gerçekten üzülmekte fayda etmiyor, sevinmekte, Hepimizin hakkında hayırlısı valla..
Bişeyi bir kez daha anladım ki bebek sahibi öle kolay olunmuyor arkadaş

Evet canim oyle valla.
Kalmak icin bi ugras tuttu mu tutmadi mi stresi.test pozitif cikiyo kan kac cikacak.kan cikiyo yukselecek mi.yukseliyo kese nerde.kese gozukuyo kalp atişini bekle uykularin kacsin.hadi 3 ayi atlatayim hadi agrilar sizilar baslasin dogur aman ya kusarsa ya bisey olursa aman nefes alamazsa başinda sabahla.
Uzaktan daha yok mu bisey diye soranlarin agzina kurekle vurasim geliyo oyuzden.sanki cok kolay da

yelizim keseyi görüyorsun yok kalbi atacak mı kalbi atıyor yok ense kalınlığı 2 li testi nasıl çıkacak o geçiyor detaylıda bi sorun çıkacak mı o geçiyor acaba hareket tekme sayma başlıyorsun o geçiyor şeker testim nasıl çıkacak o geçiyor acaba suyu az mı çok mu o geçiyor nst de sancı çıkacak mı erken doğum mu yapacağım yani anlayacağın sorular sorular sorular.....doğurdun hooopp ondan sonra senin yazdıkların...
yokmu bir şey diyenlere zaten ben gıcığım onlar hakkında hiç yorum yapmak istemiyorum

Kızlar çok saolan Allah razı olsun bakamıyorum zaten iş yerindeyim diye
benim yerime baktınız ya inanın çok mutlu oldum..
iyi ki varsınız..

o zaman ben napıyım boş yere adama gidip altan muayene olmayım
Sosyalim aynen değerim artmadıkça kese mese görünmeyecek

Tek korkum ne biliyormusun tek üzüldümde aslında o hani böle alttan baktırmayıp dış gebelik olursa Allah korsun bu kez kanama ile gitcem ya başka bi sorun ile karşılaşacak olmam

Yelizim güzel anlatmışsın.. o konuşanlar ununu eleyip eleğini asan uyuz şeyler bu yollardan geçmeyip ahkam kesenler

benoşum sen cumartesi o dr a git kan testini ver dr la görüş o sana bi yol haritası çizecektir böyle oturup beklemekte olmaz şimdi

Dış gebeliğin anlaşılmasını sağlayacak kuvvetle muhtemel ilk bulgu kasık ağrısıdır, ardından vajinal kanama düzensizliği gelir. Devamında ise, şiddetli karın ağrıları, sersemlikler, aşırı halsizlikler, tansiyon düşüklükleri, aniden bayılmalar ve hatta şoka girme gibi durumlar gelir.
Vajinal kanama ve şiddetli ağrılar dışında sıkça görülen diğer bir belirtide omuz başı ağrılarıdır. Dış gebelik şikayetleri çoğunlukla gebeliğin 4.ila 10. haftası arasında gerçekleşir. Eğer bu tip rahatsızlıklar yaşıyorsanız zaman kaybetmeden derhal bir hekime görünmelisiniz.

bunlardan herhangi birisi var mı sende benoş

hayır zaten böle şeyler hep benim bursa ya gidişime denk gelir..
ilkinde de aynısı oldu.. kadın keseyi görmedi o uyuz fındığın doktoru. biz o hafta da gene bursaya gidiyorduk bu adama gittik gördük..
Şu anda benzer şeyleri yaşıyorum

sadece ağrı var ama tam olarak nerde kestiremiyorum canım kasık diyebiliriz gibi
birde çabuk yoruluyorum o kadar onun dışında kanamam falan hiç yok..

yok canımm arada geliyor..
şu anda biraz var o kadar onun dışında çok ayakta kalırsam oluyor. normalde iyiyim ben

ilk gebeliğimle şimdiki gebeliğim arasında ama fark var.
ilkinde hiç bir belirtim yoktu hamile denmezdi bana ama şunda hissediyorum ağrı olsun mide durumum olsun.. bu gibi şeylerle hissettiriyor

Benosum diş gebelik anca 10lu haftalara kalirsa tehlike yaratir 12. Hafta falan kanama olur düşük kanamasini demiyorum dış gebeligin yarattigi tuplerdeki kanamayi diyorum.onu hic dusunme
Simdi seninki daha kisa zaman icinde netlige kavusacak bence simdi dusunme.
Genelleme 2 kat artmasi ama ne 2 kat arttiginda saglikli gebelik olacaginin garantisi var ne de 2 kat artmadiysa sagliksiz olacaginin.Bunu simdi bize sadece zaman gosterecek onu da hizlandirmak mumkun degil.
Dualarimizla bekliycez yapicak bisey yok ama bence bu bebeginin seni biraz korkutmak isteyişinden baska bisey degil :)

Sosyalim progestan falan verirler miydi acaba boyle bi durumda rahimi beslesin bebegin tutunmasini desteklesin diye?

Kizlar arkadasa AML M3 denen ilik kanseri teşhisi konmuş.cok ani ortaya cikip hizli ilerleyen bir turuymuş kan kanserinin
Eşim orada şu anda.Doktorla konusmus ne seviyede oldugunu ogrenmek icin.Doktor demiski sen bu duvara baktiginda arkasinda ne oldugunu gormen mumkun mu?iste bu kanser cesidi de oyledir arkasinda ne barindirdigi belli degil surec ilerledikce anliycaz yavas yavas demis
Allahim cocuklarinin hatri icin versin şifasini bir an once insallah
Buarada kadin dun aksam yogun bakima aldilar daha o bile ne oldugunu anlamadan ve yanina kimseyi almiyorlar o da nekadar korkmustur akli cocuklarindadir

yelizim Allahtan tabi ki umut kesilmez ama kanserde bi önemli faktörde yaş faktörü yani arkadaşınızın yaşı genç buda hücrelerin daha hızlı büyüyüp çoğalmasını sağlıyor

Allah sen yardımcıları ol. çocuklarına bağışla, kurtan onu bu illetten rabbim,
çok zor gerçekten herkes için çok, hem eşi hem kendi hem çocukları hemde anne babaları için,,

Yaşının genç olmasının verdiği acı dahada zor zaten.. rabbim dermansın dert vermesin..
Böle duyunca zaten benim derdim o kadının yanında dert mi diyorum..

Bakalım artışa göre hareket ederiz.. rabbim yeterki hayırlısını versin..

ben çıkıyorum kızlar evden görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…