Kizlar slm nasilsnz topigimz guzel anneleeri ve anne adayları sbry cnm ovi testi koyuysa olabilir bnce gebelik testi yapsana
Fundacan seni merak ettim inss guzel haberlerle gelirsin
Benide herkes ruyada goruyo hamis olarak hayirlisi bakalim
Sosyalcan ezo aysenur benay nasilsnz
ayy inşallah inşallahhh şu tablodaki herkese hamile simgesi koysamda içim rahatlasa
ayy inşallah inşallahhh şu tablodaki herkese hamile simgesi koysamda içim rahatlasa
Kizlar slm nasilsnz topigimz guzel anneleeri ve anne adayları sbry cnm ovi testi koyuysa olabilir bnce gebelik testi yapsana
Fundacan seni merak ettim inss guzel haberlerle gelirsin
Benide herkes ruyada goruyo hamis olarak hayirlisi bakalim
Sosyalcan ezo aysenur benay nasilsnz
Canimsin sosyalcan
ekmek yiyorum cnm. neden sordunkii?? gerci tam bugday ekmegi yada cavdarli ekmek yiyorum.
bulantim gece hic gecmedi. simdi hafif var. bazen hic olmuyor.
sonuclari ogleden sonra alicam, 2 gibi giderim sedomm
Bebisim slm kesin degil o hem yilda 1-2kez kadinlar yumurtlayabiliyomus uzulme belki de gec catliyo yumurtan akinti durumu ne test kullaniyonmu
kız 35 inden sonra yumurtlama olmuyormuşta bu 40-45 den sonra ki kadınlar nasıl doğuruyor
verilen hap belkide zarar vermez kuzum, diğer taraftan 5 ay yediğini çıkardığını düşünsene bebek nasıl gıda alacak :44:
regl oldum((((
Tşkler canlar eşim gelseydi gidecektikgidene kadar giriyim dedim dün çok mutlu olduk ben çıkmayacak sanıyordum ölesine yapmıştım ovu testini çok sevinçliyim o yüzden umarım bi iki güne kadar koyulaşır
fundoş iyi haberlerle gelecekte, eketen ne yaptı yaa onu merak ediyorum :44:
benaycaan hoşgeldinn :109:
öyle takılıyoruz çok şükür bi sorun yok
tşk ederim kuzummm
Iyiym cnm sagol okuldayimiyiyizz canim sen nasilsinn
öyle takılıyoruz çok şükür bi sorun yok
Takil sosyalm topigin uguru
tşk ederim kuzummm
yapıcam akşama canım inş sen napıyosun nasılsın
Bende kesin gözüyle bakmadım ama ne bilim ya öleyse diye korktum sadece.. akıntım var ama geçen ayki gibi değil.. hayırlısı bakalım belki bugün koyuyu yakalarım..
kız sosyal yaş için değil o 35.. iki adet arası 35 i geçince yumurtalama olmuyormuş diye okudum onu demek itedim ben her ay ileri atıyor 30 dum 35 i bile geçtim
bebişler lokmasından alırmış alacağını sonra çıkarsanda önemli değil.. kapıyor sıpalar işi biliyor
Sağlık olsun be kuzum.. iyi yanından bak gecikmesi daha kötü günleri ileri atmış oluyor.. hemen biter yum yum günlerine gelirsin işte ne güzel
Darısı başıma canım.. İnşAllah sende yakalarsın da bu ay berektli olur senin içinde..
Evet artık girmez oldu ve bende çok merak ediyorum..o kadar üzgündü ki o gün kötü bişi yoktur inşAllah..
Hoşbulduk canım.. geçmişi okumaktan ancak gelebildim.. nasıl gidiyor bakalım kızlar hamilelik.. sen gebelik hikayeni anlatmadın ve gözümden kaçmadı.. bi tek ayşenur anlattı :26:sendende alalım bi hikaye he ne dersin canım
sosyall balımm dün cenneti gördümm hamişlk yokmuşş
ben ekmek yemiyorum ama tam buğday yiyoruz bizde 1-2 dilim
ona göre ekmekte yesem mi diye düşünüyorum..
kızz benim midem bulanıyor , yemek geldi daha bitiremedimfena oldum işyerinde de zor olur
hemen bildir sonucuuu ayşecann
hg bacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bende kesin gözüyle bakmadım ama ne bilim ya öleyse diye korktum sadece.. akıntım var ama geçen ayki gibi değil.. hayırlısı bakalım belki bugün koyuyu yakalarım..
kız sosyal yaş için değil o 35.. iki adet arası 35 i geçince yumurtalama olmuyormuş diye okudum onu demek itedim ben her ay ileri atıyor 30 dum 35 i bile geçtim
bebişler lokmasından alırmış alacağını sonra çıkarsanda önemli değil.. kapıyor sıpalar işi biliyor
Sağlık olsun be kuzum.. iyi yanından bak gecikmesi daha kötü günleri ileri atmış oluyor.. hemen biter yum yum günlerine gelirsin işte ne güzel
Darısı başıma canım.. İnşAllah sende yakalarsın da bu ay berektli olur senin içinde..
Evet artık girmez oldu ve bende çok merak ediyorum..o kadar üzgündü ki o gün kötü bişi yoktur inşAllah..
Hoşbulduk canım.. geçmişi okumaktan ancak gelebildim.. nasıl gidiyor bakalım kızlar hamilelik.. sen gebelik hikayeni anlatmadın ve gözümden kaçmadı.. bi tek ayşenur anlattı :26:sendende alalım bi hikaye he ne dersin canım
sosyall balımm dün cenneti gördümm hamişlk yokmuşş
bir iyi gidiyor, bir gitmiyorama çok şükür iyiyim ,
vakit bulamadım benaycan yazmaya ,yoksa hoşuma gitmişti beğenmiştim de :112:
bide benimki roman olur
şaka canoom birazdan yazarım şu yemeği yiyorum yavaş yavaş
sen iyisindir inşallah
kız Allah iyiliğini versin, ben yaş sandım
nerelerde hiç görünmüyor
kız roman olsun okuyalım iştehem sizin bu hamilelik zamanında yaşadıklarınız ve yaptıklarınız bizlere belki ilham kaynağı olur.. mesala ayşenur un sağa yatmasını dikkate alıcam ben
haaa bu arada benim öğle arası kaçamağı öğleden sonra yazarsan akşama kalıcam(
Tahmin ettim tatlım sorun değil. yaş olsaydı yandıydık biz
benaycım sen yoğun çalışıyorsun değil mi, çok giremiyorsunda ?
aybikekayra sen ne öğretmenisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?