Ağlayakta gözden mi olak???

Kizlar slm nasilsnz topigimz guzel anneleeri ve anne adayları sbry cnm ovi testi koyuysa olabilir bnce gebelik testi yapsana
Fundacan seni merak ettim inss guzel haberlerle gelirsin
Benide herkes ruyada goruyo hamis olarak hayirlisi bakalim
Sosyalcan ezo aysenur benay nasilsnz

iyiyizz canim sen nasilsinn

öyle takılıyoruz çok şükür bi sorun yok

Canimsin sosyalcan

tşk ederim kuzummm

ekmek yiyorum cnm. neden sordunkii?? gerci tam bugday ekmegi yada cavdarli ekmek yiyorum.

bulantim gece hic gecmedi. simdi hafif var. bazen hic olmuyor.

sonuclari ogleden sonra alicam, 2 gibi giderim sedomm

ben ekmek yemiyorum ama tam buğday yiyoruz bizde 1-2 dilim
ona göre ekmekte yesem mi diye düşünüyorum..

kızz benim midem bulanıyor , yemek geldi daha bitiremedim fena oldum işyerinde de zor olur
hemen bildir sonucuuu ayşecann

Bebisim slm kesin degil o hem yilda 1-2kez kadinlar yumurtlayabiliyomus uzulme belki de gec catliyo yumurtan akinti durumu ne test kullaniyonmu

Bende kesin gözüyle bakmadım ama ne bilim ya öleyse diye korktum sadece.. akıntım var ama geçen ayki gibi değil.. hayırlısı bakalım belki bugün koyuyu yakalarım..

kız 35 inden sonra yumurtlama olmuyormuşta bu 40-45 den sonra ki kadınlar nasıl doğuruyor

kız sosyal yaş için değil o 35.. iki adet arası 35 i geçince yumurtalama olmuyormuş diye okudum onu demek itedim ben her ay ileri atıyor 30 dum 35 i bile geçtim

verilen hap belkide zarar vermez kuzum, diğer taraftan 5 ay yediğini çıkardığını düşünsene bebek nasıl gıda alacak :44:

bebişler lokmasından alırmış alacağını sonra çıkarsanda önemli değil.. kapıyor sıpalar işi biliyor

Sağlık olsun be kuzum.. iyi yanından bak gecikmesi daha kötü günleri ileri atmış oluyor.. hemen biter yum yum günlerine gelirsin işte ne güzel

Darısı başıma canım.. İnşAllah sende yakalarsın da bu ay berektli olur senin içinde..

fundoş iyi haberlerle gelecekte, eketen ne yaptı yaa onu merak ediyorum :44:

Evet artık girmez oldu ve bende çok merak ediyorum..o kadar üzgündü ki o gün kötü bişi yoktur inşAllah..

benaycaan hoşgeldinn :109:

Hoşbulduk canım.. geçmişi okumaktan ancak gelebildim.. nasıl gidiyor bakalım kızlar hamilelik.. sen gebelik hikayeni anlatmadın ve gözümden kaçmadı.. bi tek ayşenur anlattı :26:sendende alalım bi hikaye he ne dersin canım

hg bacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yaninda poset olsun her daim

tam bugday ye cnm. o daha saglikli.

hemen yazarim sonucu cnm

bu arada adet sancilarim basladi yine

bir iyi gidiyor, bir gitmiyor ama çok şükür iyiyim ,

vakit bulamadım benaycan yazmaya ,yoksa hoşuma gitmişti beğenmiştim de :112:
bide benimki roman olur
şaka canoom birazdan yazarım şu yemeği yiyorum yavaş yavaş

sen iyisindir inşallah

Son düzenleme:

kız Allah iyiliğini versin, ben yaş sandım

sosyall balımm dün cenneti gördümm hamişlk yokmuşş

nerelerde hiç görünmüyor

kız roman olsun okuyalım işte hem sizin bu hamilelik zamanında yaşadıklarınız ve yaptıklarınız bizlere belki ilham kaynağı olur.. mesala ayşenur un sağa yatmasını dikkate alıcam ben

haaa bu arada benim öğle arası kaçamağı öğleden sonra yazarsan akşama kalıcam (

kız Allah iyiliğini versin, ben yaş sandım
nerelerde hiç görünmüyor

Tahmin ettim tatlım sorun değil. yaş olsaydı yandıydık biz

Son düzenleme:
benaycım sen yoğun çalışıyorsun değil mi, çok giremiyorsunda ?
aybikekayra sen ne öğretmenisin?

aynen valla 3 senemiz kalmıştı kız, 1. yi yapamadık ki bi de 2. yi düşünecektik

ben 15 dk sola 15 dk sağa yatıyorum benimki diyor ki ne yapıyorsun önceden hiç böyle yapmazdın bende sus diyorum karışma, her yöntemi uyguluyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…