Ağlayakta gözden mi olak???

benaycım sen yoğun çalışıyorsun değil mi, çok giremiyorsunda ?
aybikekayra sen ne öğretmenisin?

canım hemde nasıl.. memurum ama salla başı al maaşı cinsinden değil :)) bizim bilgisayarlardan nete giriş yasak öğle arası ve sabah mesai başlangıcı ile mesai bitimi açık sadece.. onun dışında zaten telefonumdan giriyorum ona da fırsat bulursam ((

Akşamları da işte evden takılmaca dizi izlerken falan

Denemekten zarar gelmez bnde oyleyim hep ayni yonde uzanmiyorum sag sol her seyi deniyoruz artk

Denemekten zarar gelmez bnde oyleyim hep ayni yonde uzanmiyorum sag sol her seyi deniyoruz artk

ilahi sosyal yaa koptum ben

şu çektiğimiz çileleri ileride hep gülerek hatırlarız inşAllah.. yavrularında bunu burnundan getiririz artık..

Tatlim resim ogretmeniyim meslektasiz me guzel ins bndee yakinda hamis olurumda ayni donemde izne ayrilirz

ben calismiyorum tatlim. 1,5 sene vekil ogrtmenlik yaptim. sonrada cocuk karari alinca okulu biraktim. cocugumu ben buyutmek istiyorum cunku. zaten annem ablamin cocuguna bakiyor,kayinvalidemde yasli, o yuzden bakacak kimsede yok zaten. bakiciyada guvenmiyorum.

Tatlim resim ogretmeniyim meslektasiz me guzel ins bndee yakinda hamis olurumda ayni donemde izne ayrilirz

Ne güzel ben çoook istedim resim öğretmeni olmayı ilkokulda bana sorduklarında hep resim öğretmeni olmak isterim derdim hazırlandım 2 yıl ama olmadıı

Evet cnm ogretmnm aksamlari bos oluyorum genelde yorgun olmazsam girebiliyorum

akşamlarıda çok görünmüyorsun hani

kolay gelsin canım o zaman sana akşamaları genelde beraber takılıyoruz

amuda kalktım diyen birini duysam onu bile yapacam

ayy ne güzel yeteneğin var , ben çöp adam bile çizemiyorum
ilahi sosyal yaa koptum ben

şu çektiğimiz çileleri ileride hep gülerek hatırlarız inşAllah.. yavrularında bunu burnundan getiririz artık..

Allahtan silinmiyor buralarda girer girer okuruz artık

vla bilmöiyorumm başka bi topkte gördüm cok az konuştuk cıktı hemn

bilmiyorum kiii bnde sans eseri gördümm

anladım canım

seddd roman yaziyor kizlarrr hazirlayin kendinizii

hazır kıta beklemedeyiz zaten
bende hazirlanayim yavastan saglik ocagina gideyimm

değerin artsın inşallah keseyide gör kalp atışınıda hemencecik duy

canlarımm, güzel melek anne adayları :109:

romanımı henüz yayınlamadım ama özet geçeyim size inşallah beğenirsiniz

Biz eylül de korunmayı bırakırız diye karar verdik... ben reglim bittikten 1 kaç gün sonra Dr. gittim , bir sorun yok, eşinde de sorun yoksa hemen hamile kalırsın dedi....

sadece akıntı için bir ilaç yazdı , 1 hafta ilişki yasak ve tam yum. haftasına denk geliyor dedi...bu yüzden ekim ayında çalışmalara başlayabilirsin dedi :)

ilaçtan veya ilk korunmayı bıraktığım için mi bilmiyorum ama 29 günde bir olan reglim 35 gün sonra oldu...haliyle yum. günleri de değişti... size tavsiyem normalinde kaç günde bir oluyorsanız o günler de iyi çalışın yani gecikmeli olan regle göre hareket etmeyin...

ben ekim ayında da çok tembeldim 4 günde 1 olmuştu , spermler 3-4 gün yaşıyormuş ya bunu duymuştum , kendi kendime karar verdim...böyle de tutar diye

Tabii 26 ekimde regl oldum :)

sonra çalışmalarımı 29 regl döngüsüne göre ayarladım ve 8. günden 16. güne kadar ,gün aşırı çalıştık... 1 saat yattım hemen kalkmadım, ayaklarımı biraz diktim sağa sola döndüm , çünkü çok skılırım kızlar :93:
yani öyle devamlı sabit durmadım...

ince bir bel ağrısı yaşadım çalışmadan 1 hafta kadar sonra ( bunu şuan da hamile olan komşum da yaşamış üşütmüş diye düşünmüş ve Ayşenur da yaşadı, herkeste belki aynı olmayacak ama haberiniz olsun )

sonra reglim 24-25 kasımdı...idrar testinde silik çizgiyi görünce, 21 kasım da kan testi yaptırdım negatif çıktı değer 3,02 idi...umudumu kestim ve 1 hafta sonra tekrar yaptırdığım da hamile olduğumu öğrendim...
yaşayanlar olursa eğer umudunuzu kesmeyin :112:

benim bu kadar canım , umarım biraz da olsa yardımcı olabilmişimdir...

inanın sizlere hep dua ediyorum... Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun

Sizi çok seviyorum kızlar iyi varsınız , bu topiğe iyi ki gelmişim

Cansınız hepiniiz

Son düzenleme:
Kızlar kaçtım ben artık bitti öğle arası :)))

Fundacım seni de merak ediyorum ve ben sen geldiğinde olmayacağım artık akşama bakarım ya da telden girebilirsem seni öğrenirim cnım.. inşallah güzel haberler verirsin bize

yetişemedim sayfa sayısını unutma sakın kız benaycan

oyy ne güzelll ALLAH kucagınada almayı nasip ederr inşş bacımmmm darısı bizim basımıza inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

çok güzel anlatmışsın canım çok sağol, sorunsuz bi hamilelik geçirip bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah canım

görüşürüz akşama canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…