benaycım sen yoğun çalışıyorsun değil mi, çok giremiyorsunda ?
aybikekayra sen ne öğretmenisin?
aynen valla 3 senemiz kalmıştı kız, 1. yi yapamadık ki bi de 2. yi düşünecektik
ben 15 dk sola 15 dk sağa yatıyorum benimki diyor ki ne yapıyorsun önceden hiç böyle yapmazdın bende sus diyorum karışma, her yöntemi uyguluyorum valla
Evet cnm ogretmnm aksamlari bos oluyorum genelde yorgun olmazsam girebiliyorum
ne ogretmenisin tatlim. bende sinif ogretmeniyim
aynen valla 3 senemiz kalmıştı kız, 1. yi yapamadık ki bi de 2. yi düşünecektik
ben 15 dk sola 15 dk sağa yatıyorum benimki diyor ki ne yapıyorsun önceden hiç böyle yapmazdın bende sus diyorum karışma, her yöntemi uyguluyorum valla
Denemekten zarar gelmez bnde oyleyim hep ayni yonde uzanmiyorum sag sol her seyi deniyoruz artk
Tatlim resim ogretmeniyim meslektasiz me guzel ins bndee yakinda hamis olurumda ayni donemde izne ayrilirz
vla bilmöiyorumm başka bi topkte gördüm cok az konuştuk cıktı hemnniçin buraya gelmez olmuş küsmüş mü bizlere
hoşbulduk tatlım.. nasıl gidyor bakalım
kız Allah iyiliğini versin, ben yaş sandım
nerelerde hiç görünmüyor
seddd roman yaziyor kizlarrrhazirlayin kendinizii
Tatlim resim ogretmeniyim meslektasiz me guzel ins bndee yakinda hamis olurumda ayni donemde izne ayrilirz
bende hazirlanayim yavastan saglik ocagina gideyimm
Evet cnm ogretmnm aksamlari bos oluyorum genelde yorgun olmazsam girebiliyorum
canım hemde nasıl.. memurum ama salla başı al maaşı cinsinden değil :)) bizim bilgisayarlardan nete giriş yasak öğle arası ve sabah mesai başlangıcı ile mesai bitimi açık sadece.. onun dışında zaten telefonumdan giriyorum ona da fırsat bulursam((
Akşamları da işte evden takılmaca dizi izlerken falan
Denemekten zarar gelmez bnde oyleyim hep ayni yonde uzanmiyorum sag sol her seyi deniyoruz artk
ilahi sosyal yaa koptum ben
şu çektiğimiz çileleri ileride hep gülerek hatırlarız inşAllah.. yavrularında bunu burnundan getiririz artık..
vla bilmöiyorumm başka bi topkte gördüm cok az konuştuk cıktı hemn
bilmiyorum kiii bnde sans eseri gördümm
seddd roman yaziyor kizlarrrhazirlayin kendinizii
Kızlar kaçtım ben artık bitti öğle arası :)))
Fundacım seni de merak ediyorum ve ben sen geldiğinde olmayacağım artık akşama bakarım ya da telden girebilirsem seni öğrenirim cnım.. inşallah güzel haberler verirsin bize
oyy ne güzelll ALLAH kucagınada almayı nasip ederr inşş bacımmmmcanlarımm, güzel melek anne adayları :109:
romanımı henüz yayınlamadım ama özet geçeyim size inşallah beğenirsiniz
Biz eylül de korunmayı bırakırız diye karar verdik... ben reglim bittikten 1 kaç gün sonra Dr. gittim , bir sorun yok, eşinde de sorun yoksa hemen hamile kalırsın dedi....
sadece akıntı için bir ilaç yazdı , 1 hafta ilişki yasak ve tam yum. haftasına denk geliyor dedi...bu yüzden ekim ayında çalışmalara başlayabilirsin dedi :)
ilaçtan veya ilk korunmayı bıraktığım için mi bilmiyorum ama 29 günde bir olan reglim 35 gün sonra oldu...haliyle yum. günleri de değişti... size tavsiyem normalinde kaç günde bir oluyorsanız o günler de iyi çalışın yani gecikmeli olan regle göre hareket etmeyin...
ben ekim ayında da çok tembeldim 4 günde 1 olmuştu , spermler 3-4 gün yaşıyormuş ya bunu duymuştum , kendi kendime karar verdim...böyle de tutar diye
Tabii 26 ekimde regl oldum :)
sonra çalışmalarımı 29 regl döngüsüne göre ayarladım ve 8. günden 16. güne kadar ,gün aşırı çalıştık... 1 saat yattım hemen kalkmadım, ayaklarımı biraz diktim sağa sola döndüm , çünkü çok skılırım kızlar :93:
yani öyle devamlı sabit durmadım...
ince bir bel ağrısı yaşadım çalışmadan 1 hafta kadar sonra ( bunu şuan da hamile olan komşum da yaşamış üşütmüş diye düşünmüş ve Ayşenur da yaşadı, herkeste belki aynı olmayacak ama haberiniz olsun )
sonra reglim 24-25 kasımdı...idrar testinde silik çizgiyi görünce, 21 kasım da kan testi yaptırdım negatif çıktı değer 3,02 idi...umudumu kestim ve 1 hafta sonra tekrar yaptırdığım da hamile olduğumu öğrendim...
yaşayanlar olursa eğer umudunuzu kesmeyin :112:
benim bu kadar canım , umarım biraz da olsa yardımcı olabilmişimdir...
inanın sizlere hep dua ediyorum...Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun
Sizi çok seviyorum kızlar iyi varsınız , bu topiğe iyi ki gelmişim
Cansınız hepiniiz
canlarımm, güzel melek anne adayları :109:
romanımı henüz yayınlamadım ama özet geçeyim size inşallah beğenirsiniz
Biz eylül de korunmayı bırakırız diye karar verdik... ben reglim bittikten 1 kaç gün sonra Dr. gittim , bir sorun yok, eşinde de sorun yoksa hemen hamile kalırsın dedi....
sadece akıntı için bir ilaç yazdı , 1 hafta ilişki yasak ve tam yum. haftasına denk geliyor dedi...bu yüzden ekim ayında çalışmalara başlayabilirsin dedi :)
ilaçtan veya ilk korunmayı bıraktığım için mi bilmiyorum ama 29 günde bir olan reglim 35 gün sonra oldu...haliyle yum. günleri de değişti... size tavsiyem normalinde kaç günde bir oluyorsanız o günler de iyi çalışın yani gecikmeli olan regle göre hareket etmeyin...
ben ekim ayında da çok tembeldim 4 günde 1 olmuştu , spermler 3-4 gün yaşıyormuş ya bunu duymuştum , kendi kendime karar verdim...böyle de tutar diye
Tabii 26 ekimde regl oldum :)
sonra çalışmalarımı 29 regl döngüsüne göre ayarladım ve 8. günden 16. güne kadar ,gün aşırı çalıştık... 1 saat yattım hemen kalkmadım, ayaklarımı biraz diktim sağa sola döndüm , çünkü çok skılırım kızlar :93:
yani öyle devamlı sabit durmadım...
ince bir bel ağrısı yaşadım çalışmadan 1 hafta kadar sonra ( bunu şuan da hamile olan komşum da yaşamış üşütmüş diye düşünmüş ve Ayşenur da yaşadı, herkeste belki aynı olmayacak ama haberiniz olsun )
sonra reglim 24-25 kasımdı...idrar testinde silik çizgiyi görünce, 21 kasım da kan testi yaptırdım negatif çıktı değer 3,02 idi...umudumu kestim ve 1 hafta sonra tekrar yaptırdığım da hamile olduğumu öğrendim...
yaşayanlar olursa eğer umudunuzu kesmeyin :112:
benim bu kadar canım , umarım biraz da olsa yardımcı olabilmişimdir...
inanın sizlere hep dua ediyorum...Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun
Sizi çok seviyorum kızlar iyi varsınız , bu topiğe iyi ki gelmişim
Cansınız hepiniiz
Kızlar kaçtım ben artık bitti öğle arası :)))
Fundacım seni de merak ediyorum ve ben sen geldiğinde olmayacağım artık akşama bakarım ya da telden girebilirsem seni öğrenirim cnım.. inşallah güzel haberler verirsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?