Ağlayakta gözden mi olak???

Edecek yelizim sizede nasip edecek inşAllah o zamanda tez zamandır tabiki öncelikle hayırlısı..

Sosimm saol kuzumm inşAllah dediğin gibi kese kalp ve sorunsuz gider inşAllah..
Hemde nasıl nazlı anneyi şimdiden korkutuyo

Canlar gültepe başladıı ona göree

Benoşummm ağır gitsin versın sorunsuz gitsinde sonuna kadar biz razıyız heyecana strese
Peşinden gelcez allahın izniyleeene kadar içten istediğini biliyoruz canommm

Ayy face de yazdim burda da yazimm kizzz bi adam cikti basima kac gundur kahramaras bilememne okul muduru okanin annesi diye arayip duruyo yok ben degil dioyorum kac kez cocuk bu numarayi yazdi iste heryerde sizin numaraniz kayitli veli olarak diyo yok benim alakam yok diyorum kaptiyo bi sure somra yine ariyo sinirli sinirli azarladi beni adam kac kere sanki cocugumu kabul etmiyomusum onu kandiriyomusum gibi muamele yapti bana yaa
Okan da okan
Akilli cocuk bak sallamis bi numara Ulasamiyolar velisine

Ayy hakkat hiç kendi resmini eklemiyon bari mail at kız

Sosim hayırlısı ile giymek nasip olur inşAllah..

Fundam emin ol kendime istediğim kadar sizler içinde o kadar çok istiyorum olacak ama inancımız tam..

Ben kara para aşk izliyorum canım onu sonra izlerim

yelizim göstereyimde buraya özel albüm nasıl ekleniyor biliyor musunuz instagrama yükleyemem artık kuzenlerim falanda orada ne yapıyor şimdi bu kız derler

Ayyyy sosyallll masallahhhh cok tatli olmussun kigiiiizzzz sivri karnin tam oglan hamileligi haa dedikleri dogru demekki

yelizim görende hemen oğlan diyor zaten ben söylemeden gerçekten böyle oluyormuş gerçi benimki böyle hurafelere inanmıyor ama

yelizim sizide böyle göreceğim inşallah

kız biz bu apartmanın pokundan kurtulamadık 5 gündür kanalizasyon yapılıyor 5 gündür aynı şimdi benimki yine aşağıda ustaların başında bu nasıl bi iş oldu böyle yaa burayı yapan müteahhittin Allah bin türlü belasını versin yemesin inşallah bu eve verdiğimiz paraları

Ayyyy süper yaaa sosyalimmm çok hoşsunnn maşallah sanaa ne kadar narin duruyorsunnn oğluşunda çok tatlıııı oyyy

kara para aşkta vardı dimii off aynı gün olması kötüü ama güültepe ağır basıyo şuan eşimde müptelasıı çünkü izmirli olduğindan
Kızlarr esimle tangodaan yeğeni zevdikk kocaman olmuss bende istiyorum yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…