Ağlayakta gözden mi olak???

benimde aklıma geldi benoşun kızı olacağı için yanlara çalışacak diyecektim ama çekindim oğlan olursa karizmayı çizdirmeyelim diye

aynı ayna mı o niye kız

Fundos biz cok sansliyiz haa ben sahsen oyle dusunuyorum burdaki herkes icin.
Baksana icimiz nasil sevgi dolu cocuklara karsi ve her birimizin cocugu oldugunda insallah nekadar sevgi dolu anneleri olacakk
Bazi bebek ve anneler goruyorum da cok yazik diyorum sanki sokakta bulmus gibiler

Beni esim havaalanindan aldiginda arabaya binince ilk soyledigim bian once cocugumuz olsundu :)
Hersey bi yana daaa pok kokulu yegenimi cok ozledimmmmmmm

yok kız yatağında çekerim artık o kadarda değil
yeğenimi özledim oyyy kıyamam yaa büyüyordur şimdi o

yok kız yatağında çekerim artık o kadarda değil
yeğenimi özledim oyyy kıyamam yaa büyüyordur şimdi o
Ayy hem de nasil ozledimm anlatamam
Burnumda tütüyo kizzz
Bugun kardesim durusmaya gitmis 3 saat yokmus hic uyumamis annem ne yaptiysa sonra annesi gelince kucagina aldigi gibi uyumus hemen

oyyyy kıyamam yaaa anneyle bebek işte öyle bağlanıyor birbirine ne kadar garip bi duygu değil mi şimdi biz anlayamıyoruz ama inşallah anlayacağız yelizim

benimki biraz önce kanalizasyon için usta çağırdı ya ustaya sizin işinizde zor Allah kolaylık versin demiş abi bu ne ki kanalizasyonda bi kere bebek buldum demiş eşim ee ne yaptın bebeği demiş oda villaydı sahibine geri verdim demiş

Evett yelizimmmmmm kesinlikleeee
sendemi öle dedinnn bende kamera kapandığı gibi bizimde olsun hemen noluuurrrrr aşkımmm dedim güldü ama üzüldüü anladım yaneeee
Ayyyy esimin kuzeni var kızlar ing, yasıyorburda koçta okuyor kız arada gelip bizde kalıyor
Yanımda çaktırmadan girdimm yelizin yorumu görüp bi kahkaha attım varyaaa
Yeğenini özlemen çok doğal yelizim ballll yaa balll

Sosyalimmmmmm bebek düsmüsmü ölmüsmü anlamadımmm

bilmiyorum ki fundoşum benim aklıma bazen kanamayla falan bebeklerini düşürüyorlar ya sanırım öyle bir şeydir, çünkü ben hatırlıyorum annemde 6 aylık 2 iz bebeklerini tuvalete düşürmüştü anlık gelişen bi olaydı

Ayy olabilir kızz neler var neler yaaa

Benoş hanımın sesi çıkmıyor mışıl mışıl uyuyor herhalll içide rahatladıı uykucuu

Sosyalimm o nasil sey yaa cok sadirdim kiiiz
Ama baksana oluyormus demekki

Fundammmm gel kiz omuz omuza verip bian once baslayalim tedavilere tak etti artikkkk

Kardesim simdi yeni foto atti ay hergun degisiyo bu cocuk inanilmaz birsey yaaa
Ayrica artik kardesime benzemeye basladi :)

Yelizimmmm kesinlikleee sen tahlilleri hızlandır adetinde başla
bende her ay olduğu gibi yine ertelenecek kesin şimdi 24 ü sonuçç sonra ne yapılcaksa öncesinde bi listee tam teşekküllü taremedan geçicekmişim falan filan
sonucu alıp hemeeen emre beye gidip başla demek geliyor içimdennn hadi hızlandıralım kuzuu yani benim çok geç kaldığım ortaa zaten
Yine herseyin hayırlısıı

Ayyy cidden mi fundoss kizz bi azalip bi artiyo cok ilgincc acaba once ikisi sonra teki mi tutundu sonradan ne oldu cok ilgincc

Buarada fundosumm artik raporlu olarak %35 odenecekmis ilk denemede ikinci %30 ucuncu %20 odenecekmis ucuncu hak cikti.
Once ilkinde %20 ikimcisinde %35 di

Yaa herseyin bi zamani var fundamm
Ben de o tahlilleri yaptiracam da iste herseyin taramasi bi nevii herhalde bikere gitmeyle olacak bisey degil
Hakkimizda hayirlisi olsun canim yaa biyandan basladimmi hizli gelisecek diye baslamaya korkuyorum biliyomusun bana nedense basarili olacakmis gibi gelmiyo tedavi yada korktugumdan oyle hissediyorum ne bilimm daha ne olcagi da belli degil hersey normal cikacak mi o bile belli degil ben tedaviyi dert ettim simdiden

Günaydın canlarımm

Ben sormayın uykucu şirin oldum.. Zaten öleydim daha beter oldum

Hepimiz o mutluluğu yaşayacağız kızlar inşAllah ve iyi birer anne olacağız..

Yelizim hakkımda hayırlısı kız erkek hiç fark etmez yeter ki sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun.. Ama kıza biliyonuz hiç hayır diyemem

Ayşemm yaw senin ne zaman düzene gircekte hepten uzunca süre gelebilecen acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…