Canlar ne zaman sizin icin dua etsem saglikli ve sorunsuz bi gebelik yasasinlar diyorum o kadar cok istiyoruz ki bebekleri artik herseyimizi onlara gore endeksliyoruz
Biraz once yasadigim bi seyi anlatayim size sabah kalktim bebegin hareketlerini hissetmiyorum neyse dedim uyuyordur sonra kalktim kahvaltimi yaptim soluma uzandim yine yok hareket panik olmaya basladim tabii beni bi ter basti anlatamam saglik ocagina gitmeya karar verdim giyindim o 5 dk yol sanki bana 5 saat gibi geldi neyse ebeye dedim hareketlerini hissetmiyorum kalp atisini dinlermisiniz dedim oda tamam dedi ama 5 dk bulamadi kalp atisini o dklar gecmek bilmedi resmen sonunda duyduk tabii ama cok derinden bi sorun yok dedi kalp ritmi guzel deyince sevindim biraz ama hala hareket yok neyse eve geldim ustumu degistim oturdum hareketlenmeye basladi
Ozet olarak insallah sorunsuz ve saglikli gebelikler nasip eder bizlere Rabbim kizlar
Benosum su ana yasadigin duyguyu cok iyi anliyorum insallal Rabbimin izniyle bu zor zamanlarda gececek