Ağlayakta gözden mi olak???

Günaydınnnnnn

yelizimmm çok güzel olanaklar sağlanıyor valla ama inşallah ilkinde tutarda 2 veya 3 ü denemeyizzz
umutsuz olmaa lütfen canım gerçi bende arada düşünüyorum en son çareydi ya benim için şimdi bazen diyorum ya olmazsa düşünmeek dahi istemiyorumm

Selamm sekerparelerr
Benosumm gaz ataklarimiz bitince daha duzenli gelirim insallahh. Gerci evde olunca cocuk uyudugunda bikac is yapayim diorum. Ev basini aldi gidio. Utuler bi yandan camasirlar birikti ayri bi yandan

Benoss artik gelsin uykularr ama mumkunse bulanti ugramasinn

Fundamm insallah ilk seferde tutunacak gelecek annesinin kollarinaa. Hep dualarimdasinizz. Yeloda ayni sekilde.

sosi kac haftalik oldun anacimm.

Aysemmm cok normal gelmemen valla ortada bi bebek var ve herseyiyle sana bagli sen gelmeye baslayacaksin ben gelemeyecegim ben gelmeye baslayacagim benos gelemeyecek derken teker teker herkes bi sure kaybolacak
biz 33+4 olduk aysem bu arada

Kızlar bende kahverengi lekelenme olmuş.. bugün servise yetişmek için biraz hızlı yürümek zorunda kaldım koşmadım ama hızım fazlaydı biraz ki eşim önden gitti bekletmek için inanılmaz yağmur yağıyordu
ondan diyemiyorum ama insan sebep arayınca sebep bulmak kolay oluyor ya..

Normaldir diyorum ama biliyorsunuz ki hep bi acaba mı diyorum..
Sosim kürtaj sonrası ya onun etkisi var mıdır bunda sende oldu mu ?

biraz daha bekleyim diyorum panik yapmayım yoğun gelirse giderim diyorum hemen lekeyi görünce paniklemeyim değil mi

Sakin ol benoşummm bence kötü bişey yokturrr ama bilgim olmadığından yorumda yapmak istemiyorum boş boş

Canımm gebelikte kahverengi leke diye konu ver bi bakalım oraya yaşayan çok..

Kiminin yerleşmeden olurmuş canım yaaaa
progestan veriyomuş bazen dr

Canlar ne zaman sizin icin dua etsem saglikli ve sorunsuz bi gebelik yasasinlar diyorum o kadar cok istiyoruz ki bebekleri artik herseyimizi onlara gore endeksliyoruz
Biraz once yasadigim bi seyi anlatayim size sabah kalktim bebegin hareketlerini hissetmiyorum neyse dedim uyuyordur sonra kalktim kahvaltimi yaptim soluma uzandim yine yok hareket panik olmaya basladim tabii beni bi ter basti anlatamam saglik ocagina gitmeya karar verdim giyindim o 5 dk yol sanki bana 5 saat gibi geldi neyse ebeye dedim hareketlerini hissetmiyorum kalp atisini dinlermisiniz dedim oda tamam dedi ama 5 dk bulamadi kalp atisini o dklar gecmek bilmedi resmen sonunda duyduk tabii ama cok derinden bi sorun yok dedi kalp ritmi guzel deyince sevindim biraz ama hala hareket yok neyse eve geldim ustumu degistim oturdum hareketlenmeye basladi
Ozet olarak insallah sorunsuz ve saglikli gebelikler nasip eder bizlere Rabbim kizlar
Benosum su ana yasadigin duyguyu cok iyi anliyorum insallal Rabbimin izniyle bu zor zamanlarda gececek

Saolun kızlar..
korkunun ecele faydası yok aslında.. biz bazen boş yere endişeleniyor her yeri velveleye veriyoruz ama bişi olmamış oluyor..

Kötüye yormak istemiyorum her zamanki gibi.. sabırla bekliyorum bakalım yoğunluğu artacak mı yoksa bitcek mi diye..
İzin alıp eve gitcem yatmak için ama gelmelerini bekliyorum.

Bursa daki doktor değerleri bildir demişti bu vesile ile onu aradım.. değerlerin artmış güzel dedi. lekelenme her 5 kadında birinde olur bu sorun teşkil edecek bişi değil. kırmızı değilse korkma dedi. ama keseyi bi an önce görmek lazım.. rahmin durumu ve kesenin tam yerleşip yerleşmediği önemli bi an önce ultrasona girsen iyi olur dedi.

Yarın zaten randevum var ya gidicem bakalım. inşAllah akşam ya da gece devam etmez..

Sosimm bende seni çok iyi anlıyorum.. son ayların bide senin için daha da önemli.. Allah korusun esirgesin sizi.. sağlıkla almanı umut ediyoruz bizde zaten.. Rabbim hayırlısı ile bi avazda kurtarsın seni.

((( ayy sosyalim gerçekten çok zor ne korkmussundur haklısın canım bazen bende diyorum geç ama güzel olacak insallah sorunsuz gitmesi ve sağlıklı doğması en önemlisii
Benim bir arkadaasım var kız sürekli gebe kalıyor ama hep düsük wc ye gitmeye korkuyordu kayıp giiidiyor çok zor diyor hep korkuyla yaşıyorum diyor
allah ne verirse hayırlısını versin yıpranıp duruyoruzzz
minik epey korkutmuş amaa üçkağıtçı

Son ayi ilk ayi yok benosum sanirim kucagimiza alana kadar bitmeyecek bu endisemiz kucaga aldiktan sonra baska endiseler tabii hakkimiza haktan hayirlisi
Bu arada wc de ara ara kontrol et benayimm peceteyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…