Ağlayakta gözden mi olak???

çok güzel anlatmışsın canım çok sağol, sorunsuz bi hamilelik geçirip bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah canım

oyy ne güzelll ALLAH kucagınada almayı nasip ederr inşş bacımmmm darısı bizim basımıza inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

amiin canlarım inşallah

güzel olan her şeyi hepimiz için diliyorum

haydi bekliyorum sizleri

Hoşbulduk canlarımmm, geçmişi okuyamıyorum çok coşmuşsunuz kusura bakmayın
sözde işten izin aldım telefonla canıma okudular yaa geldim bide müşterilerle görüşme yaptım ne stres yaşadım bilseniz hastanede

neyse sabah dr gittim kızlar anlattım derdimi, dr baktı rahim yum. herşey tertemiz bi sorun gözükmüyor dedi
1 senede mutlaka olması gerekirdi dedi stres kafaya takma hiçbişey engel değil dedi.
bikaç test yaalım dedi ya onlarda sorun çıkar yada eşin sperm testi yaptıracak dedi bunlardada sorun çıkmazsa rahim filmi isticem dedi ama 2 ay sonra onu dedi niyeyse
benim adetim yeni bitti yaa tam zamanı dedi hemen testleri yapalım
eşimde zaten perşembe gidicek teste sonuçlara göre hareket edelim dedi

test sonuçlarımı aldım fsh ve prolaktin normal değerde artık o ilk ay demekki ilacı yeni bırakmıştım yaa ondan azbişey yuksektı haa birde rahim temiz çıktı yaaa bence bu soğandan oldu hala kahverengi akıntı oluyo çünkü
yalnız bu lh hormonu ne kızlar bana bu üçünü yaptırdı oda iyi ama neymiş ki o
eşinin sonucuyla getirin mutlaka dedi göstermedim oyuzden

ohh iyi masallahh herseyin tertemizmisss

esininde sonuclari iyi cikar insallahh.

aralik ayinda gelsin bebislerrr

cok sevindim fundosummm benim.

öncelikle geçmiş olsun canım, herşeyin temiz çıkmasına sevindim, lh yumurta hormonu canım yumurtlamaya yardımcı oluyor, testlerinde temiz çıkarsa rahim filmini hemen çektir 2 ay bekleme kuzum, inşallah eşininde sonuçları temiz çıkar ve en kısa zamanda hamiş listesine eklenirsin

iyi canım gözün aydın sonuçlarının temiz olmasına çok sevindim :109: bitanemm benimm

inşallah eşinin sonucu da tertemiz çıkacak fundoşum , lh hormonuyla ilgili hiç bilgim yok

sen kaçıncı günü başlıyordun bugüne kadar çalışmalara ???

hadi gözün aydın bacımm güzel haberler almışsınnn

Slm kizlarr gelemedim kac gundur. Gecmisi biraz okumaya calistim ama cok uzun geldi. Sbry hamilesin sanirim cnm hayirli olsun :)
Fundos herseyin temiz cikmis canim gozunaydin ins esininde temiz cikar gelir bebisinjz biran once

ohh iyi masallahh herseyin tertemizmisss

esininde sonuclari iyi cikar insallahh.

aralik ayinda gelsin bebislerrr

cok sevindim fundosummm benim.

doktor bakmadı ama ayşenurumm benim fikrim iyi çıktığı yönünde
eşimde bi yapsın bende çok merak ediyorum yaaa
rahim filmi için niye bi kaç ay sonra dedi bilen varmı hanımlaaaar
ben bikaç ay beklemek istemiyomki
ayşemm soğan içmedim kız içsemmi acaba nasılsa temiz rahim gerek yok daha sanki he
tüpler kapalımı ona bakıcak yaa bu sadece rahim filmindemi çıkıyor
yani daha önceki kontrolde gerek duyulmamıştı
onada hemen baksaydı yaaa yalnız 300 tlmiş o
bugünde ikiyuz kağıt gitti

Slm kizlarr gelemedim kac gundur. Gecmisi biraz okumaya calistim ama cok uzun geldi. Sbry hamilesin sanirim cnm hayirli olsun :)
Fundos herseyin temiz cikmis canim gozunaydin ins esininde temiz cikar gelir bebisinjz biran once

ass hggg bacımmm

sağol canımmmm
lh 3.18 normal değer de 2.12 ile 10.90
düşükmü yoksaaa yum. olmuyo belkidee ben iyi diyorum amaa:18:
dr gitmeden emin değilim temiz olduğuna

inşallah onunki temiz çıkar yaaa
inşallah canım en kısa zamanda hepimizzzz iyiki varsınız

fundacım değerlerinin temiz çıkmasına çok sevindim. özellikte prolaktinin düşmesine hadi lütfen lütfen başla incir havuç kürüne
pollencim dün senin kontrolün vardı durumlar nedir gördünmü bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…