Kizlarrrr cok canim sikkim ama benimki işle ilgili hic anlatmiycamm bi aydir ugrastigimiz isin icine turp siktilar
Ne diyim hayirlisi olsunn
Benosumm benim nacizane fikrimm ilerlerse diye beklemektense sosinin dedigi gibi progestan erkenden kullanman iyi olabilir hem bi zarari yokk tup bebekte de transferden sonra hemen veriyolarmis sonucu alana kadar.Bi zarari yok demekki.İnsallah atlatacaksin bu gunleri canim
Sosi de yasamisti kardesim de yasadi ama gecti gitti bak insallah senin de bu ekşınlsr geride kalacakk
Sosimm yazdiklarina cok uzuldum o korkuyu biz anlayamayiz ama nekadar korkmus olabilecegini tahmin ediyorum Allah baska telaş gostermesin buna sukur canimm.
Aysemm canavar paşan senin canina okuyo valaa :)) amann sagligi yerinde olsun daa bi gazi olsun napalimm
İnsallah o da duzene girecek yakinda
Findikk.Hemen dusuncemi soyleyeyim.Yani erzuruma gidenler cok memnun oyuzden ben ilkini arastirmada yapmaktan yanayim ama seninkinde basari orani dusuk olmasi kime neye gore duşuk o da ayri mesele ama:ben ilk denemeni orda yaptirmandan yanayim canim neden dersen biz oyle cok aman aman buyuk sorunlari olan ciftler degiliz hani ileri derece bi sorun olur esinde yada sende ozaman ben de cok cok iyi bi ozel klinige giderim ama bizim oyle buyuk sorunlarimiz yok oyuzden standart tedaviler bize uygun gibi geliyo
Ama tabi tahlillerinin herpsini yaptir kontrolleri falan sonuclar nasil cikacak ona gore karar verirsin duruma gore