Ağlayakta gözden mi olak???

Benoşummm şimdi havada böle olunca trafik malum metrobüsünde en yoğun saatleri gibi ayakta kalırsın
Otursanmı acaba yaa yorma kendini canım servisle rahat gidersin
evdede artık yat dinlen boşver işi gücü

canım burda kalırsam oturamam ki ha bire birileri geliyor gidiyor iş oluyor mutlaka yine ayağa kalıp iş yapıcam hepsi erkek burdakilerin bi tek amir bayan olduğu için o biliyor o da zaten gönderir daha gelmedi onu bekliyorum izin için ..

Bi saat çekerim canım en azından evde yatarım kaç saat böle oturmakta iyi değil gibi

metrobüs belki boş olur şansıma.. Rabbim biliyor içimi bakarsın boş geliverir

sosim senin sıpa şimdiden yaramaz .. ne kendini gösterir göstermediği yetmiyor gibi korkutmaktada üstüne yok.. inşAllah dışarki hayatında uslu olur

yok canım alayım mı diyemedim o der diye bekledim.. şimdi desem sen onu nerden biliyon başımıza doktor mu kesildin der diye korktum diyemedim

Bu zamana kadar güzel geldi sosyalimm allahın izniyle sağsalim kucağınada alıcaksınn az kaldı iinşallah çabucak geçer zaman bi bakmışsın ıngaa ıngaa

yaa kızlarrr bişey sorcammm
benim hastane başarı oranı çok düşük raporunu alan özele gidiyor
özelde raporla 3 bin raporsuz 6 bin siz olsanız naparsınız rapor çıkmazsa gidip yaptırayımmı adette ay sonu gibi hemen sonuca göre gitmem lazım çünkü bi ay daha beklicem yoksa

İnşallah kızzzz boş gelirrrrr

Ayy ben dün sabah kbb yee gittim yaa gaviskon taablet yazdı şurubu var dedim
lütfen sonuca ulaştırmayan gereksiz şeyleri konuşmayalım dedi çok bozuldummmm

Bende var yaniii gaviskon yazıyorum diyince bee

evett iki katı ama işte rapor çıkmama ihtimali yüksekkk
neysee 24 ünde buna yoğunlaşayımmm az dayanayım

Fundam kız bindim bi durak sonra inen oldu oturdum rabbime çok şükür beni böle darda bıraktığında hep oturmuşumdur çok şükür..

Kız bnde doktordan ona benzer tepki alırım diye bişi diyemedim ya .. Onlar kadar biliyoruz artık tecrübe bi dünya bizde

Kız fında bencede bekle bi 24 ünde sonuç çıksın ona göre yorum yaparız bence iyi bi doktor en öenmlisi

Sosimm senle benin bu benzer yönleri korkutuyo birimizi kapıya falan mı koydular da ayrıldık

Kizlarrrr cok canim sikkim ama benimki işle ilgili hic anlatmiycamm bi aydir ugrastigimiz isin icine turp siktilar
Ne diyim hayirlisi olsunn

Benosumm benim nacizane fikrimm ilerlerse diye beklemektense sosinin dedigi gibi progestan erkenden kullanman iyi olabilir hem bi zarari yokk tup bebekte de transferden sonra hemen veriyolarmis sonucu alana kadar.Bi zarari yok demekki.İnsallah atlatacaksin bu gunleri canim
Sosi de yasamisti kardesim de yasadi ama gecti gitti bak insallah senin de bu ekşınlsr geride kalacakk

Sosimm yazdiklarina cok uzuldum o korkuyu biz anlayamayiz ama nekadar korkmus olabilecegini tahmin ediyorum Allah baska telaş gostermesin buna sukur canimm.

Aysemm canavar paşan senin canina okuyo valaa :)) amann sagligi yerinde olsun daa bi gazi olsun napalimm
İnsallah o da duzene girecek yakinda

Findikk.Hemen dusuncemi soyleyeyim.Yani erzuruma gidenler cok memnun oyuzden ben ilkini arastirmada yapmaktan yanayim ama seninkinde basari orani dusuk olmasi kime neye gore duşuk o da ayri mesele ama:ben ilk denemeni orda yaptirmandan yanayim canim neden dersen biz oyle cok aman aman buyuk sorunlari olan ciftler degiliz hani ileri derece bi sorun olur esinde yada sende ozaman ben de cok cok iyi bi ozel klinige giderim ama bizim oyle buyuk sorunlarimiz yok oyuzden standart tedaviler bize uygun gibi geliyo
Ama tabi tahlillerinin herpsini yaptir kontrolleri falan sonuclar nasil cikacak ona gore karar verirsin duruma gore

yelizim inşallah işiniz düzelir canım benim yaa insanın emeklerinin heba olması o kadar kötü ki ama bundada vardır bir hayır deyip Allahın başka kapılar açmasını beklemekten başkada çare yok sanırım

sağol bu arada canım inşallah benim bu yaşadığım korkuları endişeleri siz yaşamayın hiç hamile gibi hissetmeden bebeklerinizi kucağınıza alın

Yelomm çok üzüldüm yaa ankara ile ilgilimi bu durumm

kız kafam çok kaarışık inanki yine aşılama derleerse belki denerim orda ama sonra nasılsa kesin tüp raporu çıkar o zamanda orayı incelemiş tedavimdeki başarıyı görmüş olurum hem.. ona görede yol izlerim o zaan 24 nü beklim sessiz sedasız

benoşşş oo çıkmış bileee çok sevindim oturmana canım zaten eve yakında iniyosun kısa sürede evindesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…