Ağlayakta gözden mi olak???

ben üşeniyorum banyoya girmeye kızlar bide doğuma yakın tıraşa gideyim diyorum şöyle kısaca kestireyim saçlarımı ama uzun zamandır hiç kestirmedim saçlarımı nasıl kestireceğimi bilmiyorum

Yok canim bizim hazirlandigimiz bi işle ilgili burda.cok umutluyduk cok da ugrastik esim resmen kendi paraladi bu is icin ama olmadi mi olmuyo iste olsaydi bizim ankara yolu da tertemiz acilmis olacakti maddi acidan

Evet fundos bi bekle bakalim sonuc ne cikiyo en azindan asilama derlerse aşilamayi orda denersin dedigin gibi sonra tüp raporu kesin çıkar
Valla herseyin hayirlisi yaa iste hamile kalmakla da iş bitmiyo kadin olmak ne zor hep kalbinde bi korkuyla yasiyosun cocuk dogunca daha derin korkulari oluyo kadinlarin
Hepsi ayri bi telaş

ben üşeniyorum banyoya girmeye kızlar bide doğuma yakın tıraşa gideyim diyorum şöyle kısaca kestireyim saçlarımı ama uzun zamandır hiç kestirmedim saçlarımı nasıl kestireceğimi bilmiyorum
Haa sosyal o dedigin dogru iste saclarin cok uzun senin demi omuz hizasinda rahatca toplayabilecegin bisekilde kestir canim malum banyoya girmek icin sayili dakikalarin olacak ilk aylarda :)

Çokmu kestirecen kızzz senin saçlar çok uzun ben olsam omuzun biraz altında kestiririm rahatlarsıın biraz

evet kızlar çok uzadı popoma değiyor açtığımda düzleştirince popadan aşağı iner herhalde valla çok kestirmeyi düşünmüyorum aslında yakışacağını bilsem küt falanda kestiririm ama göze alamıyorum dediğiniz gibi omuz hizasında mı kestirsem acaba kat falanda verirler

Patron aradııı tatil nasıl gidiyo dedi ne tatili dedim ne diyim dedi ev hanımlığı diyip güldüm
Geri dön diyoo p.h döönerimm böle iyiio

En güzeli omuz altı sosyalimm hem rahat kullannırsın hemde kısa olup sonra pişman olma yakışmadı durumuda olmaz bence hatta çok yakışır sana

doğumdan öncemi kestircen sosyalimmm

doğumdan önce kestirmem lazım fundoşum sonrasında zaman bulup kestiremem hemde banyodan sonra taraması falan işkence olur önümüzde kış malum kurutamam bu kadar saçı 2-3 hafta sonra giderim diye düşünüyorum

işi düşünce arıyorsa hiç aramasın o zaman boş ver bulsunlar birini

Çok fena çıkarcılardır zaten benle bi kız çalışıyodu önceden başlamıştı benden
Oda kendi çıktı ama bunca yıl emeğim geçti en azından bir maaş fazla verin dedi rezil ettiler kızıı
ben ağzıma alıp sölemedim biliyorum vermiceklerini ama 3 sene çılştım insan maaşı küsüratıyla veermez barii bi kısmı bankaya yatıyordu kalanı elden yaa kuruşla verdi düşün pinti muhasebeye bakan kardeşii 1 lira için ağlıyolar o yüzden uzak 4lmak çok güzel çook huzurluyum sinir ediyolar insanı ailece görüşürlerdi öbür kızla mesela hepsinisildi kız kaybediyolar böle insanlraı
Lafı vurdum zaten ben böle huzurluyum keyfim yerinde diyee

o kadarda olmaz ne yapacaklarmış parayı kefenin cebi yok sonuçta, sen çalışanına iyi bakacaksın ki onlarda senin işini yapsınlar
iyi demişsin huzurluyum diye güzel bi mesleğin var fundoş autocad falanda biliyorsun nerede desen orada iş bulursun salla böyle insanları

Sosyalimm ben de omuz hizasinda diyorum cok rahat edersinn
Ben de herzaman uzatacam sacimi diyorum azcik uzayinca kosa kosa kuafore gidiyorum küt bana yakisiyo uzunla ugrasamiyom ugrasanlari da cok kiskaniyorumm

Fundaa iyi demissin patrona :)
Benim antalyada calisirkenki patronum inanilmaz disiplinli bi adamdi bayrammis yilbasiymis evi uzakmis dinlemezdi arefe gun son otobuse zor yetisirdim kaşa gitmek icin ama cok eli acik biriydi her bayramda butun calisanlara zarfta bayram harcligi verirdi az uz da degil 300-500 degisirdi ama herzaman verirdi
Ben stajimi orda yapmistim son senemde iki donem okul harcimi o verdi mesela bana hep harclik gonderirdi sonra calismak icin de cagirdi ama cok yoruld ve yiprandim orda cok zordu benim icin mecburen kaşa gittim kendi ofisimi actim o kararima da cok destek olmustu
Bazen hic cikmasa miydim diyorum ne bileyimm

Kizzz gecenlerde kaynim ne dese begenirsinnn
Yaaa ben autocad ogreneyim diyorum dedi bana :)
Ne amacla kullanacan dedim sanki autocadde butonlara basmayi ogrenince bi bok oluyo gibi ne saniyolar kendilerini anlamiyom kii onume gelen bana autocad ogretsene diyo ogreteyim de ne yapacan yani
İnsanlarin bu cehaletine deli oluyorum sanki o programi acinca kendiliginden yapiyo cizimleri

Yelo nihayetinde kil tuy kiskanilacak bi sey yok yani keramet yok
patronun ne iyiymis bak hala iyilikle soz ediyorsun adamdan
bu arada benimde alt bransim insaat oldugu icin autocad kusuna bende gitmistim tek aklimda kalan snap tusu baska da bi sey hatirlamiyorum

Yelizimmm işiniz için üzüldüm canım ama bunda da vardır bi hayr demekki kısmetinizde yokmuş uğraşmış olmak insanı üzüyo malesef..

Fında kız dediğin gibi işi olmasa aramaz anam hangi patron ararki ben beni arayan bi patron göremedim daha

Geldim uzandım kızlar ben uzanınca uykum geliyo kesin sızarım

Kızlarrrrrr uyumuşummm gündüz uyuma alışkaanlığımda yoktur şaştım kendimee kitap okurken sızmışımmm
çöp almaya geldi görevli ona kalktımmm yağmur sesindkenmidir nedir mayışıvermişimmm

yelizimmm benim işyerindekki pinti kardeşte çıkmadan diyip durdu çok kıl oldumm göster öğret dedi ıyy çok itici neyapacak yada gösterince neyi öğrenmiş olcak sanki kuruş hesabı yapıp avcuima para verceni bildiğim için kendimi yoramam kulura bakma demiytim ohh canıma değsinnn
yelommm bende senin gibiyim haa pişmanlııım var senim en yakın ark. Aramız limoni bu arada kırgınım görüşmüyorum o ağao... da çok iyi maaş ve görevde çalışıyor beraber okuduk onla bense hiçç hırs yapmadım onunla eşdeğer firmam iflas edince ara verdim sonra çabalamadım iyi bi işe girmek için bazen kızıyorum kendime ama olan oldu : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…