Ağlayakta gözden mi olak???

Yaa allahim
Neler var hayatta allah korusun herkesin cocugunu boyke ruh hastalarindan

Kizz ben de beyaz derken sadece beyazlari atarim.siyahlar ayri.orta renk vermeyen renkliler ayri :) bide bi huyum var renk vermese bile kirmizi renk camasir asla makineye atmam digerleriyle Neden bilmiyorum atmiyorum

Benim başıma geldi bi sefer pembe oldu beyazlar gömlekler o zamandan beridir 3e ayırmışım çamaşırlarıı
ama sap gibi bir çorapın kapkara çamayırların bembeyazzz çıkmasına çok sevindimmm

Benim başıma geldi bi sefer pembe oldu beyazlar gömlekler o zamandan beridir 3e ayırmışım çamaşırlarıı
ama sap gibi bir çorapın kapkara çamayırların bembeyazzz çıkmasına çok sevindimmm
Kizz iste esim de atmis beyazlarla kendi tusortunu yuksek dereceye guzelim gomlekleri hep pembe oldu

O nasil bi haberdir yaa pislik adamm. Kopsun bi yerlerii. Ama boyle pislikleri oyle cezalar verilmeliki.ibretlik olmalii.

Camasir muhabbti olmus bende sosi gibi yapiorum. Beyazlar ve renkliler olarak ikiye ayiririm.

Fundos sabah sana yaziodum sonra cikmak zorunda kaldim. Sen bu hastaneyi dene once. Hem yeloda cok guzel aciklamis. Sennn buyuk bi sorunun yokki. Insallah hersey istedigimiz gibi ilerleyecek.

Yelo sizin is durumu icinde uzuldum. Insallah baska yerlerden kismetiniz gelir.

Benos simdi nasilsin.agri sizi var mi

Ayseemmmm
Hosgeldin canimmm sagolll

Fundosumm az kaldi insallah haftaya netlesecek durumunn sonra yeni umutlar ohhhh

Buarada bizim arkadasi ankaraya goturduler ambulans ucak ayarladilar ordan da ambulans havaalanindan alacak
Durumu iyi degil kizlar her gun kan lazim oluyo trombosit veriliyo hep.Ama allah buyuk derdi veren caresini de versin insallah Allah cocuklarina bagislar insallah

Bende hep sorcam unutuyorum durumu kötü haa inşallah atlatır yuvasına döner bi anda hayatları karardııı bazen diyorum oflayıp poflama funda bigün bugününü aramayasın
çok şükür o yüzden sağlıkkk en önemlisi allahım evlatlarına bağışlasın çok zorrrr

ayşem o kadar arayıştan sonra burası evet kısmet işte zorda sonuca varmadım inşallah hayırlısı burasıdır

Amin kizlarr gercekten ne dertler varr kadin evini ozledi evine gidemedi kimbilir aksam Ne yemek yapayim diye dusunuyodu belkide kocasina oyizden gercekten Allah beterinden korusun herkesi her halimize bin sukur Allahim dert verip derman aratmasin

Benos almamistir bence yatiyodur :)
Yarin da guzel haberler versin bize kesesini de gorsun guzelcene insallahh
Ben de agrisi var mi acaba onu merak ettim simdi

gaz sancısına biz dayaamıyoruz be ayşem ufacık bebek nasıl dayansın inşallah kendi kendine çıkartmaya başlayınca rahat eder
bencede benoş almamıştır ilacı ama keşke alsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…