Ağlayakta gözden mi olak???

Ayy kızlarrr benim gittiğim hastane sayfasında 4 kız yazıyorduk ilki transfer olmuştu 12. Gün bugün gitti hamileymişşşşş çok sevindim yaaa o kadarda olumsuz değil yanii hastanee

Yas fundos bide o kizin idrarda negatif cikmisti sanki demii

Esimin morali cok bozuk oglenden eve geldi
Evde bi cuval findik var oturduk onlari kirip ayikliyoz 3 saattir

Zaten siz ikiniz yani funda ve yrlo hamile kalirsaniz buralar yikilir
Yazik ya two hamile kalsa bile bizimle paylasamayacak sanirim
Arkadasinada gecmis olsun fundos insallah 2 ay sonra gelir bebisi

Yelizimmm evet yaa insan nasıl seöiniyor vee o duyguyu yaşamak için sabırsızlanıyorrr
evet yaa idrarda yoktuu şimdi 146 çıkmış
sanırım bende denicemmm ilkini ordaaa bi heves geldi
Tvo telden ulasıyo sosyalimm
Yelizim yazık adama ya çok üzülmüs demekk neyse geçerrrr sağlık olsunnn
Bencede bi ağzına bi kenara yapmayınnnn sonra aganigi na,,,

Bi kilo yedik heralde
Duvara tirmaniriz artik

Sosyalimm insallahh biz de o gunleri goruruzzz ben kac kez husran yasadimm cok agladim artik korkuyorum o kan sonucunu bekleme dusuncesi kabus gibi
Ben tup bebek yapsam dusuncem bes alti tane test almak.hatta belki daha fazla her gun yapacam
Sonucta igne etkisiyle de pozitif cikiyo ya o ara ignenin etkisinin gectigini de anlarim sonra pozitif cikarsa en azindan acaba igneden mi diye dusunmem.
O 12 gunu nasil bekliyolar aklim almiyo kizz insan ne yapcagini sasirir heralde en cok korktugum sürec orasi zaten

Kızzz neyse moral olurr sizede stres gider
Sorma yaa kızım millet sabırlı senle sen garibizzzz durmayız yerimizdee
off düşününcee bana karar çıkarsa hemen deniceem ordaaa 410 tl birde hüsran dahi olsa denemeye değer nasılsa evdeyim sabırla sakince gider geliriim
ama çok zorrr beklemekkk
ben hamile olduğumu öğrenince şoka girerim yaaa sizi taciz ederim kesiinnn sevinçten ama ne güzel yaa ilk öğreneceker sizsiniz seviyorum sizii

Kızlar sizin hiç bembeyazzzz çaamasırlarınız yıkanıpta sepete bosaltırken bir adet siyap çorapın içirde ne isi var die çıldırdığınız oldumuuuu

Ayy fundaaaa onu esim yapmisti ben de kudurmustummm bidaha beyazlari casir suyuna basmistim elde yikayip yine makineye atmistim :)

Sosyalimm evet oyle yaparim herhalde bakalim o gunler bi gelsin de oooff off

Ayyy elk. Gitti yemeği fırına attım 10 dk sonra pessss

yokk kızlar bembeyazz çıktı çamaşırlar neyseki
bende kızz odta renkliler bile ayrı yıkanıyor bende siyahlarla beyazlar ayrı annem hiç ayırmaz öle illa beyazlar olcak diye içirde orta renklilerde oluyo

Kız ikiniz sabırsızsınız hele funda sen ömrümüzü yersin
Ama bence çabuk geçer çünkü hep çabuk geçsin diye bişilerle uğraşırsınız
İnşAllah tek seferde tutacak

Bende tek tek ayırıyorum pembeler birlikte yeşiller birlikte falan
Beyaz azsa ara renk bazen bende atıyorum boş çalışmasın diye renk vermeyen tabiki

ayy kızlar mynetteki haberi okudunuz mu öz kızına defalarca tecavüz etmiş kız 3 kere hamile kalmış Allahım bizi iyilerle karşılaştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…