Ağlayakta gözden mi olak???

Ya utanarak bi sey soracagim aysem simdi demir ilaci kullandim kullanali diskim hem siyah hemde cok pis kokuyor normal mi acaba okudugum kadariyla normal diyorlar ama bi de sana sorayim dedim ayy tekrar ozur diliyorum

Kiz simdilik sorun yok evde kimse olmayinca iyi oluyorda 1 ay icinde kv gelecek wc ye gitmeye utanirim herhalde o ne bicim bi kokudur :-¥
benimkide duzenli canim ilactan dolayi hamile kalmadan oncede duzenliydi ana hamile kaldiktan sonra duzen falan kalmamisti

Oyy ne güldümmm sosyalimmm çok tatlısınn yazarken yüzün kızarmış gibi geldi bi annn ne var kızz sor çekinmee aaa hey gidii bi ara yataktan tabletle bildirim yapardıkkk certiyerleee ahh ahhh

Bu arada 2 gündür ayaklarım buzz patiksiz gezmiyorum hava soğudu artık konyadamı ne 10 cm kar yağmısssss

Ayyy deprem yakınmıs burdaa simdi okudumm biz en alt katta heryeer demirparmaklık gece olursa s.çtık çıkıs 20 mt var gidene kadaaar binada eskiii

Ne yapayim fundos her zamam boyle konular konusulmuyor cunku bir an icin utandim
Hey gidi gunler hey o gece ne cok gulmustuk kiz
Alkahim yine basladi deprem muhabbetine sanki 2. Katta otursa kendini asagi atacak deli

Demir direk orayi etkilio. Aman k.validen yabanci degil rahat ol sen cnm. O hapi uzun bi sure iceceksin yine.
Hamilelikte illa kabizlik cekersin demislerdi.benim cok sikintili olmadi ama sezsryandan sonra tuvalet duzenim 15 gun duzensizlesti.
Sosi ben zorlada olsa uyumaya calisayim. Benimki 2 gibi kalkabilirr
Opuyorum seni iyi geceler cani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…