Ağlayakta gözden mi olak???

Ayyy o demir hapini bem de kullaniyorum
İgrencc insan insan gibi yapamiyo kakasini

Kizz fundaa agzindan yel alsin gece gece sende aaaaa

Aysemm insallah derin bi uyku cekersin belki omer sana iyilik edip uyanmaz bu gece hemen

Sosiiiii Sen baskalarini bosverr sagligin icin iciyosun onu amannn yap gitsin

Yaa benos sabah mi gidecek acaba ayyy hadi hayirlisiii
Benim yarin yogun gececek gelemeyebilirim gun icinde :)

Kız insan korkuyor o duygu çok farklıı ölümü hissediyosunn kitleniyosunnn binada çürük bana göre
Gece olsa yandık hemen hızlıca koşarsak yırtarız üst katlar için daha zor aslında
ayyy benoşş 10. Katta duymasın şimdii canıma okurrrr
Bilimadamlarının yalancısılım napimmm

Yalniz olmadigima cok sevindim yelizim demek sende kullaniyorsun haa
Benos sabahtan gider herhalde
Senin yarin hastane isin falan degil mi yelo normal islerin var

Ben zaten depremde insanlarin yuksek katlardan kacmaya calismalarina anlam
Veremiyorum
Adamlar biyerlerini yirtiyolar depremde nasil onlem alip ne sekilde kendini koruyacagini ama bizim billet deprem olunca kendini 3. Kattan atiyo tovbe yarabbim yaaa
Allah ulkemize ve hickimseye birdaha yasatmasin o gunleri

Bence ust kattakilerin kurtulma sansi daha fazla altta kalanin cani cikiyor maalesef fundos

İşte bende ondan üçbuçuk atıyom yaaa
yani düşünün tüm pencereler demirrr kapı ile y.odası çok uzak birbirine ve kapının sarsıntıyla gömülüp kitlinme olasılığı yüksek en alt kattt sonuçç pestillll

Şu kızı ben alıp 10. Kattan aşağı atacağım olan ona olacak diye diye getircek sus be yaa
Korkan var korkmayan var

Ay kızlar progestan yorumunuza çok güldüm almadım evet almak istedim ama o kadar çok yağmur yağıyodu ki iş yerinden metrobüse dolmuşa bindim

Progestan yerine ananas yedim bugün yarın belki doktor verir soracağım inşAllah

Ben sabah gidicem 8.30 da raandevu ama doktor hemen gelmiyo 9 u bulabilir yazarım mutlaka
Ve ağrımda çok kızlarr lekede akmıyo ama sildikçe geliyo malesef

Ayyy fundaaaa susss kizzz kendi kendini korkutacan bosbosunaaa

Kizz burda da kısin deprem oldu ya ev hamam gibi ustumde ip askili atlet altda tayt
Yani anlik olmustu allahtan siddetli degildi de bi dusundum ulen kacmaya kalksan hem rezil olacan hem disarda don işin yoksa
Aman allah gostermesin yaaa cok zordur eminim

Hee sosi komple komple
Uykun gelmis senin

Yasa benosss insallah gecicidir keske bugun gitseydin kuzum yaaaa hic degilse bi hastaneye acile falan ne bilimm

Beni sevgi ve saygıyla anarken izlicem siziiii görürsünüzzzz

oyy benoşşş erkenden gidiyon güzel 7aberlerle gel inşallahhh
ohh yarasın ananasta iyidir hem sulu suluu
lekeye çok takılma yaa kimi 9 ay yaşarmış bişeycikte olmuyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…