Ağlayakta gözden mi olak???

Benosumm insallah yarin guzel
Haberlerle gelirsinn ben de cok dua edicem sana mubarek gece Allah bebegini saglikla sana bagislasin sapasaglam
Kalsin anneciginin rahmine sımsıkı tutunsun insallah

Allah razı olsun sosyalim inşAllah..

Yelizim düşünmedim değil ama biz afedersin her poka koşuyoruz koştuğumuzla kalıyoruz oluruna bıraktım o yüzden gitmedim.. aşırı gelseydi gidecektim ama iyi şimdi.. Yarın sabah gircem hakkımda hayırlısı

Yaa bide o var işteee tedbirli olmalııı

Bende kaçar dövceksiniz yoksaaaa
yarın gözler sende benoşummmm Allah yardımcın olsunnn dualarımız seninle canım benimmm

Zaten sosi ile konuşunca rahatladım ya.. Bide işte kalsam kesin koşardım hastaneye

Allah razı olsun yelizm inşAllah.

Erken gitmek iyi oluyo fundam zaten servisle gidiyorum iniyorum sonra hastane.. İşede çok engel olmuyo.. Bide bi sıkıntı olsa başka hastaneye gitmeye vaktin oluyo kürtajımda öle oldu çünkü sabahtan öğrendik akşama kadar 3 doktor gezmiştim

Benim icim cok ferah benos konusunda insallah yarin doktor normal diyecek keseyi de gorecekk sipa bizi korkuttuguyla kalacakkk insallahhhhh
Sosim dogruu sen varsin ya ornekk

Hadi hepinize iyi uykular canlarrrr
Opuyorum hepinizii yarin gelemezsem bana yazin haaa diger kanaldan

Günaydın kızlarr yazamadım girdim ama çekmedi tel

Bende değilen hiç bişi yok görünmedi gene ne üstten ne alttan kan verdim gene
Benim umudum kalmadı diyebilirim iki kadın doktordu biri vajinal kanamada var düşük olması daha sağlıklı olacak dedi

Kan sonucu bekliyorum sonra başka doktora götürcem aslında şu anda hiç bişi yapmak istemiyorum gideyim evde tek kalayım istiyorum

Gunaydin kizlar
Madem bebek yok benos o zaman degerin neden yukseliyor bu arada kanaman devam ediyor mu

Yaaaaa iki dr da aynı seyimi söyledi
Baska yere git sonucun ins, hemen çıkar nolur umudunu kaybetme değer çok güzel ama nasıl olurki yaaa

Canımm sadi konağa gitsen sana çok yakın biliyosun
ben orda yattım ya çok iyi gerçekten
kadın doğum binası var zaten ayrı
araştırma sonuçta

Kanama var canım devam ediyo..
Başka doktora gidicem zaten..

Değer önemliymiş kızlar ona göre bende şimdi araştırma yapıyorum doktor burda çalışanlara soruyorum bi tane varmış ethica da onu bulmaya çalışıyoruz kızlarr

Bu değerlerde görünmesi lazımmış

Simdi okuyorum forumda bi kiz konu acmis degeri 4700 ken kese gozukmuyormus dr dis gebelik demis iki gun sonra deger ikiye katlamis ve kese gozukmus sonund.dr gec dollenme gec yerlesme demis

Biri de ona yorum yapanlardan kiz onun da 4000 kusurlerde gozukmemis kese sonra bi anda gozukmeye baslamis saglikli sekilde kalbi falan da atiyomus bide
Ne bileyim iste umut belki bunlara benzer birseydir
Tek fark benosun kanamasi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…