Ağlayakta gözden mi olak???

İnşAllah yelizimm.. Artık yorum yapamaz oldum.. Kısmetim böyleymiş.. Anneminde ablamında olunca düşükleri ırsi belkide bilmiyorum hayırlısı hakkımda..

Beklemek o kadar zor ki. Bi an önce neyse onu öğrenmeyi istiyorum kabulum yani düşük bile olsa... Belki bu doktorda bekliycez diycek bilmiyorum ama şunu biliyorum ki Şu istanbulda iyi bi doktor bulamadım ya ona yanarım.. Kürtaj doktoru ile bile bi kez muhatap oldum adam iyi mi onuda bilmiyorum nedense gideyimde diyemiyorum
Başka bi kadın varmış orda ona gitcez öğlen bakalım o ne diyecek

Ya benosum aslinda bu durumda en iyisi arastirma hastanesi biliyor musun ne gerekiyorsa onu yaparlar birde hocalar falan yani iyi doktorlar orayi da dusunsen mi canim ya

Keşke araştırma hast. Gitsen yaaa (((
Süleymaniye doğum evide yakın sana benosum ben artık özele hiç güvenmiyorum arastırma en iyisi

İnsallah yelizin dediği gibidirr değerin katlanır ve geç döllenmedeendir

Bilmiyorum kızlar yaa
Ne güzel böle sabit doktoru olana çok imreniyorum hele de devletteyse o..

Bi gideyim buna bide bu baksın alıştık para vermeye nasılsa olmadı başka bişi deneriz.. Görün bakın bu doktorda aynını yapacak üstten alttan bakacak bekliycez diycek

İste oyuzden arastirmaya git diyoruz ya
Sonucta arastirmadaki doktorlarin bu tur bi durumla karsilasma orani Ozel bir merkezdeki bi doktordan mutlaka fazladir onlar daha deneyimliler sonucta

Benosum degerin 3000 lerde oldugu zaman gorulur biliyorum ben kese ama kanamamda var diyorsun valla kuzum bu sure zarfinda cok yoruldun cok yiprandin hakkina ne hayirliysa o olsun hersey biz insanlar icin iyiyede kotuyede hazirlamamiz lazim kendimizi
Bu arada kan degerin ne zamam cikacakmis

Selam kizlar
ulasi uyuttum kocayi dışari gonderdim evi temizldim aaa bi baktimki bosum ilk defaa hemen siz geldiniz aklima
herkes nasil gecmisi okumadan direk yazdim yazamama ihtimalimr karsi sadece benosumun durumundan haberim var
benomm allah gonlunde olani hakkinda hayirli etsin bi doktora guvenip devam etmelisin artik her seferinde sil bastan ayni seyleri yasatma kendine insallah zaman guzel sonuclar getirir canim

Lizom hoşgeldin ulaş nasıl oldu düzeldimi

yelizimm evet değeri çok güzel yükselmişti yaa bugünki değer bence belirliycek durumu kanama varya normaldir inşallah
kız ne hale geldi yaa çok zor

Gecmisi okumaya dalmisim yazdigimi unuttum
ulas iyi cok sukur iki gunde iyilesti yaralari bizde madem bu kadar cabuk iyilesiyo sunnet yaptiralim dedik ama iyi bi doktor hastane bulamadik zaten ozellere de hem guvenemiyoruz hemde guvendigin yer cok pahali
yeni yeni kendini sevdirmeye basladi gulucukler atiyo gaz sorunumuz kalmadi uykumuz duzene girdi bi nefes almaya basladim bende
aksam uyutuyorum misafir geliyo onlarla otur hizmet et gece gidiyorlar ulas uyaniyo doyur tekrar uyut derken 2-3 saat uyku kaliyo bana ev almadik misafir aldik
sosim fundosum sizin son durumlar nasil hep aklimdasiniz yelom bebisiniz nasil uyku gaz problemi varmi

Lizo iyiyim bende cok sukur bi sorunum yok
Sunneti yapsaydiniz kurtulurdunuz devlet hastaneleri falan yapmiyor mu 6 aydan 7 yasina kadar sunnet onerilmiyor cunku Rabbim nasip ederse bende bebegimi kucagima alirsam 1 ay icinde yaptirmayi dusunuyorum

Merhaba kizlarrr
Benosum dualarimiz seninle,hakkina ne hayirliysa oyle olsun. Hicbirimiz uzulmeni istemioruz.insallah guzel haberlerle geleceksinn

Ben heyet kararını bekliyorum 24 ünde öğrenecem
tüp derlerse hemen o gün kapsamlı sağlık taramasından geçip adettede kısmetse tüpe başlatacaklar

gaz sorununun olmaması çok iyi canım rahatlamışsındır ayşem hala uğraşıyor kızcağız mahvoldu yaa ne zormuş uykusuz gelip yazıyo garibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…