Ağlayakta gözden mi olak???

Masallah sosim iyice agir lasmissindir artik az kaldi yenidogan sunnetini zekai tahirde doktor onermisti ama biz sunnet dedikce anneler babalarin gazabina ugruyoruz kucucuk bebek diyolar devlet hastaneleri sunnet yapmiyor canim mutlaka ilk ay icinde yaptirin siz
fundosum kizz cok az kalmis 5 guncuk kactane yumurta yerlestiriyolar bi sinir varmiymis ibrahim saracoglunun bi konusmasi vardi fazla yumurta yerlestiren doktorlara kiziyordu insallah hayirlisi olsun senin icinde canim
aysem 2 ayin sonunda gaz sancilari buyuk olcude azaliyor uykuda 3. Aya dogru duzene girmeye basliyor. Yediklerine dikkat et nohut fasulye cildirtiyo yavrulari

En fazla iki tane embriyo koyuyolar canımm
birinden biri tutsin diyee

Selamm kızlarr

Ben doktora gittim işte herşeyi anlattık değerlere baktı etti bursa da yapılan değeri kabul etmedi ölçüm hep aynı laboratuvarda yapılması gerekiyomuş aklınızda olsun.. Aynı olmazsa değer artışıda gözlenemiyomuş..

Alttan muayene edeceğiz sakın bunun düşüğe yada kanamaya sevep olduğunu düşünme dedi ben üstümü çıkarırken gitmeden günlük ped koyduydum temiz dolmuş şol oldum akıntım çoğalmış dedim hemen yanıma gelip bakayım dedi ben utandım yeminle kadın baktı evet fazla dedi..

Yattım aleti soktu çevirdi benim kese kabak gibi ortada işte görünüyo ya dedi eşimle şok olduk
Ölçtü 4 haftalıkmış hemen iğne veriyorum ve yatacaksın dedi iğneyi oldum eve geldim yatıyorum..

Rabbime şükürler olsun ki göründü.. Doktoruda sevdim artık hep buna gitcez.. Bugün bunları yaşamasaydım bu kadına asla gidemezdik birilerine falan sorarark bulduk iyide oldu

İlaç vermedi sadece iğne vurdu haftaya gene iğne vurulcam raporluyum cumaya kadar eşim gidip alacak..

Beni merak ettiğiniz için çok mutlu oldum inanın iyi ki varsınız.. Tez zamanda fında yeliz ve twinin başına ama benim gibi değil normal seyirde giden gebelik

Aradım canım keseyi gördük değerde iyi dedi yatıp dinlen dedi o kadar..

Ama kızlar adet ağrısı gibi inanılmaz ağrı çekiyorum ve akıntım kırmızıya döndü devam ederse ne yaparım bilmiyorım

Yaa cidden mi
Bunu da soyledin mi pekii kirmiziya dondugunu falan?
Benosum ne diyim yaa bu da senin sinavin iste insallah Allah sifani versin insallah gecer gider butun bunlari unuturuz

Offf gerçekten haa kız tam rahat nefes alacakken yine stres ((
Hayırlısı benosummm üzülmeni hiç istelmiyorummm insallah bebeğin sana sımsıkı tutunur

Yelizimmm o yabancı kız bugün dikislerini aldırmaaya gitmis o hoca varya hani benimde beğendiğim kız sormus nezaman baslayabilirim istersen hemen demis rap5runu imzalamıs soruyo napim diye bekleseni 2 ay kızz

Ben olsam beklerdim
Sahsen ameliyattan hemen sonra istemem cunku zaten ilk adet cok sacmasapan duzensiz oluyo ameliyatin etkisiyle.
İki adet gecmesi daha mantikli bence

Kızlarr öyle yatıyorım yatınca sorun yok tuvalete gidiyorım günlük ped koyuyorum afedersiniz çişi yapınca elimi yıkayana kadar akıyo pıhtı pıhtı..

Doktoru bu sebeple aramadım bekleyim diyorum hiç kalkmıyorum bile

Benosum valla ne diyeyim nasil yol gostereyim bilmiyorum dr a mi gitsen ki gitsen nereye gideceksin simdi aciller bilemezler
Akan kanda acaba onceki kanlar mi yani igneden oncekiler mi

Valla sosyalim yapacak yorumum kalmadı..
Rabbim hakkımda hayırkısını versin.

İnşAllah iyi olandır değilsede bi an önce olsun bitsin ağrı çekilcek gibi değil çünkü yapacak bişi yok..

Ben acile gidene kadar oluk oluk akar gibi geliyo

Benayimm hepp icimdesin yemin ediyorum saatlerdir yemekti bilmemneydi ugrasiyorum dilimde hep senin icin dua yarabbim hayirlisi neyse onu versin napalim sen iyi ol yeter ki
Pihti seklinde kanaman geliyosa bence tekrar aramalisin doktorunu agrinin kanamayla beraber artmis olmasi normal degil bence en azindan sor artti de agri da kanama da o sana yol gostersin nolur

Ayaga kalktikca geldigine gore demekki birikiyo kanama icerde devam ediyo ve kalkinca akiyo
Adet kanamasi gibi dusunun uzun sure yatip kalktigimizda akiverir ya onun gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…