Ağlayakta gözden mi olak???

Aynen öle oluyo canım daha doktoru ilk bıgün gördüm aramak doğru olur mu onuda bilemiyorum ki

Ayrıca Allah razı olsun canım

Aradım canımm
Düşük yapıyo olabilirsin dedi.. Ben düşük olmasın diye sana iğneyi vermiştim, zaten kanaman vardı böyle devam ederse sabah hiç vakit kaybetme gel dedi

Evet benayim Allahtan umut kesilmez insallah sabaha kesilmis olur kanama belli mi olur
Belki de riskli bi gebelik geciriyorsundue belki dusuk degildir

Ya bi yandan da suni dusundum egerki kanama kesin olarak dusuk yaptigini gosteriyor olsa doktor direkt dusuk yapiyosun evet derdi
Ama yapiyo olabilirsin demis
Demekki kanamasi olup dusukle somuclanmayani da gormus kadin
Ayy ne bilim yaaa herseyi dusunuyom iste
Benosum sakin ol olur mu bu saatten sonra hersey Allaha havale artik o nasil yazdiysa onu yasayacaksin bebegin de Allaha emanet elimizden bisey gelse keske

Benosum eger agrin cok siddetlenirse kasiklarinda kramp seklinde olursa bide bulantin falan olursa gece mutlaka ama mutlaka acile git olur mu sabahi bekleme mumkunse de fundanin dedigi arastirmaya

Tamam canım ihmal etmek gibi bişi yapamam hayati tehlikeden korkarım..

Sosi çok doğru diyon elin kolun bağlı bekliyosun.. Rabbimin yazgısı neyse o olacak hayırlısı bakalım..

Eşim traşa gitmişti geldi doktoru aradığımı söyledim o benden daha güçlü ama ben ağrıya dayanamıyorum gözlerim doluyo herşeyin hayırlısı üzülme falan diye beni teselli ediyo bende onun için değil ağrı için ağlıyorum dayanamıyorum dedim oda başladı benle ağlamaya
O kadar Zor ki kızlar rabbim ne verirse hayırlısını versin..

Esin icin de zordur tabii o da simdi seni dusunuyo fiziki acini tek basina cektigin icin uzuluyo bisey yapamiyo napsin
Allah buyuk benayim gun dogmadan neler dogar diyolar ya;yarin senin icin hayirli olan neyse o olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…