Ağlayakta gözden mi olak???

Sosi dogru soyluyo keske yaninda olabilseydik
Yada birilerinin elinden bisey gelebilseydi
Napalim Allah buyuk demekten baska bisey gelmiyo elimizden yasadiklarimizin da bi sebebi bi hayri var mutlaka
Bi degisiklik var mi benosum
Keske uyusan erkenden hemen sabah olsa

Değişen hiç bişi yok canım artık belim ağrıyo yatmaktan erken uyursam uyanırım gece ki zaten kaç kaz tuvalete kalkıyorum o yüzden geç uyuyum ki daha çabuk geçsin..

Annemlerede söylemedik daha

Aa soylememistiniz zaten demii
Yaa nasil yapsaniz soyleseniz mi acaba
Onlara da zor simdi yaninda olmak
İster uzak da
Ben onceki ameliyatimi annemlere soylemedim diye annem hala affetmiyo beni

Benim fikrimi sorarsaniz bence soylemeyin benos zaten uzaktalar gelmek isteseler bile yarin sabaha gelirler ama soylemek seni rahatlatacaksa soyle canim

Yok yelom uyuyamadim merak ettim bende bi yazayim dedim ama herhalde uyumus
Sen ne yapiyorsun burasi acaip sogudu yagmur yagiyor hatta sizin ora nasil

Napim canim uykum yok takiliyorum oyle tup bebek bolumunu okuyom :)
Burasi da aksamlari cok serin ama yagis falan yok
Balkon kapisi pencereler acik tisortle oturuyorum ama okadar serin yani :)
Uyusun benos yaa insallah sabaha iyi olucak insallahhh

Balkon kapisi acikti biraz once usudum kapattim yelo
Sen tahlillerini yaptiracaksin degil mi artik bu ay hakkina hayirlisi olsun yelizim ama tekrar soyluyorum butun endiselerini bi kenara at bismillah de ve basla artik tedavi surecine
Insallah benos icinde en hayirlisi olur

Yokk birinin dogumgunu vardi ona gidecekti dun diodu ya hediye alacam diye
Evet canim erzurumda yaptiracagim tahlillerimi nasipse ama hala adim atmadik
Rapor icin evraklari tamamladik iste bazi belgeler istediler.onun disinda bide tahliller var.bir kismi adetin ikimci gunu bi kismi diger gunlerde de yapilabilirmis.
Peki diger gunler yapilabilenleri de adetin 2. Gunu yaptirsam sorun olur mu acaba o tahlillere adet olmak etki eder mi hani hepsini bi seferde yaptirayim diye dusundum de.
Simdi adetim bu ay sonunda.30 u falan olurum yada bir iki gun erken.eylul de boylece gecmis olur :)
Bakalim ekime kismet araya da bayram giriyo ya hayirlisi

Bence yapilabilir sonucta hepsi hormon testi degil bunlarin bence bayram cok etkilemez gibi sonucta pztsi ve sali tatil tabi bi yere gitme planiniz yoksa

Bence yapilabilir sonucta hepsi hormon testi degil bunlarin bence bayram cok etkilemez gibi sonucta pztsi ve sali tatil tabi bi yere gitme planiniz yoksa
Esimin degil ama benim planim var
Kasi cok ozledim ve ben hep biseyler icin erteledikce abarttim artik subatta gitmistim en son
Bide bugun babam aradi bayramda gelicek misin diye sordu sesi titredi kapatinca cok agladim
Simdi aklima gelince de hemen akiyo gozumden
Yani gitme zamanim gelmis :) ordan anliyorum :)))
Ama
İste gidersem de kisa tutarim mumkunse adette yetismeye calisirim eger gidersek tabi

Bir de kac cocuk yapmak istesem
Hep tuple olmak zorunda oldugu icin rapor hakkimi basta kullanmak istiyorum cunku eger cocugun varsa sorun ne olursa olsun devlet rapor hakki vermiyor

Yelizim aslinda bi yandan gitmen iyi olur cunku tedaviye baslayip hamile kalirsan artik bi yere cikamazsin sonra bebek dogdu yok gaz sorunu dis sorunu derken 1.5 yil daha gidemezsin diger taraftan gidersen tedaviye baslamak icin belkide gec kalacaksin tedaviye baslasan tatilini kisa tutacaksin valla ben isin icinden cikamadim yinede en iyisini sen bilirsin
Kiz bide sen esini ozlemiyormusun benimki memleketine gittginde cok ozluyorumda ama benimde ailem olsa senin gibi giderdim herhalde

Ya iste ben de tedaviye baslarsam artik gidemem diye dusunuyorum.bide ya sorunlu bi hamilelik olsa falann doguma kadar dogumdan buyuyene kadar zor
Esimle gitmek istiyorum muhtemelen bayram oldugu icin o da gelir.istiyo yani gelmeyi ama bakalim iş durumuna gore ayarlayabiliriz

Canim devletten tup bebek yapmanin zorunlu olduguna dair rapor alip istersen ozelde de yaptirabiliyosun tedaviyi devlet karsiliyo yuzde yirmi otuz civari oduyorsun
Basarisiz olmasi durumunda 3 kez deneme hakki veriyo sigorta karsilayaraktan.ama cocugun oldu 3 sene somra bidaha tup bebek yapacaksin ozaman rapor hakkin olmuyor rapor sartlarindan biri cocugun olmamasi cunku
E ben de allah bitane nasip ederse insallah bidaha yapmayi isterim oyuzden rapor hakkimi ilkinde kullanayim madem devlet boyle bi hak vermis niye yuzde seksen fazla ucret odeyeyim ki

Anladim simdi yelom haklisin tabi ilkini raporla yapmak mantikli bakarsin hic 2. Ye gerek kalmaz 1 tasla 2 minnos gelir gerci ilkinde 2 tane koymuyorlar sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…