Ağlayakta gözden mi olak???

Evet canim ilk 2 deneme ve 30 yas altinda sanirim iki embriyo yasak
Ama yapmiyorlar mi dersenn evet yapiyorlar :) hele ozellerde uhuuuu
Benimki arastirma hastanesi ya yapmayabilirler bilmiyom o konuda cok kararsizim esim hep 2 diyo israr ederiz yaptiririz diyo ama biyandan hani ihtimali yukseltir biri olmazsa biri olur belki diyorum
Biyandan da ikisi de tutarsa sonra pisman olur muyum acaba diyirum.yani hamilelik acisindan sadece hani risk cok oluyo ya
Bide ikisinden birinin kendi icinde bolunup tek yumurta ikizi olup toplamda üçüz hamilelik yasayanlar var ona hic girmiyorum :)

Saat 4 te yattim 7 de uyandim
Sinirimden sirf.Yatmadan once esimle tartistik uyandim yine tartistik.aglamaktan icim cikti
Bazen bazi seyler icin boşuna çaba sarfettigimi hissediyorum.Boşuna oldugunu hissedince de sinir krizi geciriyorum.
Hicbisey istemiyorum suanda sorsaniz tek istedigim babamin evinde rahat rahat uyuyor olmakti.2 sene oncesi gibi
Cok yoruldum yiprandim.Bos yere yiprandigimi hissedince de esyalarimi toplayip gidesim geliyo..ne icin bukadar sıkıntı cekiyorum ben insanin kocasi bile birseyler işine gelmeyince senin cektiklerine hic muamelesi yapacaksa ne icin??

Benay biyandan aklim da sende.insallah iyisindir insallah

Yelizim dun gece sizip kalmisim kusura bakma canim
Hayrola esinle neden tartistin hersey hallolur yoluna girer evlilik fedakatlik istiyor yelizim bazen kendinden hatta kisiliginden taviz veriyorsun sirf huzurun kacmasin diye

İste bazen sadece ben taviz veriyorum da herkes eski duzenini devam ettiriyor onu goruyorum ve cildiriyorum
Neyse doluydum zaten onun da etkisi var
Ama yani bazi seylere fazla göz yummuşum bugun buna ikna oldum
Benim de adim yelizse ehhh gerisini soylemiim

Aman yelizim sakin ol herseyi sakin kafayla dusun elbet ortak bi yol bulunur herkes hatadini anlar ama biraz zaman lazim

Günaydın kızlarrr

Ben şimdi uyandım ağrım çok az dayanılabilir gibi..
Dün sızmışım saat kaçtı hatırlamıyorum o saate kadar adet görüyo gibi kan aktı.. Ped üstüne ped değitirdim.. Gece kendi yatağımda yattım.. Sabaha karşı uyandım normalde tuvalete mutlaka kalkardım ama kalkmadım nedense akıntı az gelmiş sbah değiştirdim şimdi bi kaç damla olmuş bitti galiba ama ne bitti onu merak ediyorım ya düşük oldu yada başka bişi kahvaltıdan sonra doktora gitcez ağrı devam ediyo çünkü

Yelizim eşler bazen gerçekten anlayışsız oluyorlar.. Bildikleri onlar için en doğru ama geçiyo canım..

Benim ilk zamanlar evi terk edesim geldiği zamanlar oldu ne çekicem bu adamı tek yaşarım daha iyi dediğim
ama geçiyo o sana sen ona alışıyosun

Vala bana kalsa hemen gidicem ama eşim sağı solu toplamaktan kahvaltıya daha sıra gelmedi
Şimdide mutfakta orası felaket 3 gündür el değmiyo

Sanki iyiydinde yapmadin mi benosum iyi olursan yavas yavas yaparsin bizim burada dr lar 12 ye kadar calisiyor istanbulda aksama kadar o zaman aslinda bir an once cikip gidip gelseniz daha iyi olur

Yok akşama kadardır herhalde kadın erken gelin dedi ama benim eşime gelde anlat ağırdan alıyo şimdi lafta söylemiyorum benim için uğraşıyo nankör olmayım

Günaydın canlarımmm dün aklım hep sizdeydi
benoşum kanama inşallah düşük değildir eğer öyleyse dediğin gibi hayırlısı olsun çok üzülecez ama
Eğer öyle bisey olursa bunu arastırmalısın canım belki genetik bir durumdur senden veya esinin spermiyle alakalı olabilir

İnsallah dr a gidip bebisini görüp dönersin eve iğne fayda etmistir insallahhhh kimileri doğuma kadar adet olur gibi kanama görürmüs

Yelizimmmm canım çok üzüldüm bu duruma sosyalin dediği gibi fedakarlık gerekiyor amaa fazlasıda zarar emin ol tecrübelerime dayanarak söylüyorumm
Sakın alttan alma ve kabullenme bazı sorumlulukları inan bana evlilik boyunca yıpranan sen olursun erkekler bunu görmez görüyo sanırsın ama bosss
Bazen acımasız ol bence

Yok akşama kadardır herhalde kadın erken gelin dedi ama benim eşime gelde anlat ağırdan alıyo şimdi lafta söylemiyorum benim için uğraşıyo nankör olmayım

Kız biz ctesi çalışınca delleniyoz onlarda aynı bence 2 ye kadar filandırrrr kim bekler akşama kadar
bu arada dün biri vardı ortamda ali paşaya gidiyomuş ethicada çook methettii senin önceki dr omuydu benoşcan

Hayırlısı fundam hakkımda..
Arkadaşı aradı eşim beni götürmesi için..

Yok erkandı o şimdi nevin hn gidiyorum

O hastaneye iyi dediler.. Gidenler memnunmuş bizim iş yerindekiler

Fundos engin evlililk tecrubelerini bizimle paylasmis tsk ediyoruz buradan ona
Benos hadi ne
agirdan almasi kiz bir an once gidin

benosum hadi hayirli haberlerle gel. Kananan azalmis belki bu iyiye isarettir. Bizim gelinin kac gun kanamasi geldi bak simdi tosub bi kizi var. Bebisin dunyada kismeti varsa ne yapar eder gelirr.

Yelo yazdiklarini okuyunca tuylerim diken diken oldu. Bu aksam bizde tartistik ve bende ayni senin yazdiklarini dusundum. Fundam ssnde cok haklisin. Sen bircok seyden fedekarlik yapiosun ama erkekler bunu aslaa gormuo. Biz sadece salak gibi katlandigimiz seylerle bas basa kalioruz. Aksam benimde agla agla icim cikti.
Bundan sonra hicbir sey eskisi gibi olmayacak. Eski ayse yok artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…