Ağlayakta gözden mi olak???

Ya cnm konu cok gereksiz ama bazen oyle bencillesiyoki.ben bile taniyamiorum. Ama su durumumda bana boyle davranmasi cok koydu. Bugun beni anneme birakacakti arkadasinin nikahi var. Bende annemde kalucam eve gelmicem. Yalnuz kalsin yaptigi seyleri dusunsun kendine ceki duzeb verir belkii

Bu durumdayken yaptigin ne olursa olsun bencede seni hos gormeliydi cok dusuncesiz oluyorlar yani senin esini demiyorum genelliyorum yanlis anlama canim
Aysem annenlerde kalmak bana cok iyi bi fikir gibi gelmedi tamam tepkini koy ama bu annenlerde kalarak gosterme bence

Su anda cok sinirliyim o yuzden saglikli dusunemiorum. Sadece uzaklasmak istiorum biraz.
Yaa bizler onlar icin o kadar fedakarlik yapioruz. Sonra onlarin bu bosvermislik hallerini gorunce kendimden geciorum.
Yok hakkaten asla kendinden odun vermiceksin ne olursa olsun. Erkek milleti iste hepsi ayni.

Ayşemmm canım benim seni çok kırmış belliki
olan bize oluyor yaa vallahi ama gamsız takılınca daha kılmetlisin ne halleri varsa görsünlerrr a cı ma ya cak sınnnnnnnnn :))

Sinirli oldugun icin zaten dedim aysem annenlere bi git orada sessiz sakin dusun esinde o zamana kadar dusunur hatasini anlar aksamada uzlasirsiniz diye dusunuyorum

Sagolun kizlarr iyiki siz varsinizz
Ama bu sefer acimayacam ne hali varsa gorsun. Yarinda k.valideye gidecektik. Onada gitmeyecem.
Evet fundam bu sefer cok kirildim. Sabahtan beri hicbir sey yemedim. Canim hicbir seyde istemior. Sirf omer ac kalir mi diye dusunuorum: (

Acimasiz benim diger adim onu biliyorum zaten ama kiz lohusa bakmasi gereken bi bebegi var o yuzden oyle dedim fundos
Aysem masum bebegin sucu ne babasina kiz kus ama oglunu dusun

Hah aynen öylee delikızz yemene içmene keyfine bakkk brak sürünsünnnn
Ama sen artık kendin ve yavrun onun geleceği için yasıycaksınnn nasılsa düzelcek aranızzz kaçarı yokkk ama simdi ömeri düsünn güzel bir besle kendiniii

Anam ne oluyo topiğe gene kavga gününe bürünmüş
Ayşem burnundan getir ama eve de gel derim evde daha iyi burundan getiriliyo ee bide bebek bar ki daha kolaydır..

Ben gittim geldim kızlar..
Doktor baktı keseyi gördü ama düne göre daha küçük dedi.. Ölçtü gene 4 haftalıkmış şu anda yapacak bişi yok ne için kanadığıyla ilgilide bişi yok.. Bekliycez dedi benim pek umudum yok dedi doktor.. Düşecekse kendi düşecek dedi.. Ve düşerse bi takım tahliller olmadan gebe kalınmayacak dedi

Gene bi hafta yatış.. Hayırlısı bakalım.. Bide en azından dış gebelik değil buna sevinmeliyiz dedi.. Üzülmek yok hazırlıklı ol herşeye dedi.. Haftaya cuma randevu o güne kadar kesede ilerleme olmazsa ona göre hareket edilcekmiş..

Benoşummm kesenin görünmesine sevindim inşallah yatıp dinleniince daha iyi olursun ve gelişmiş olur cumaya kadar kanaman hiç olmaz inşallah

Yok sosim öle bişi demedi.. Sadece daha küçük bekliycez şu anda yapacak bişi yok dedi

İnşAllah fundam bakalım ne olacak.. Yatmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…