Ağlayakta gözden mi olak???

2ay sonra bende gidicem kadın doğumcuya rahim filmi demedi geçen ay gittiğimde umarm gerek kalmaz funda ikimizede ben nedense çok korkuyorum ondan

aminn canim,tesekkur ederimm sende aksam test yapiyosunn ,bak uykunda geliooo

kendimi üşütmücem diye açtım son gaz klimayı ayağımın altında da küçük soba var onunda tek gözünü açtım bide yemeği yiyince

haliyle mayıştım ama ara ara hala belim çok ağrıyo bide kasığımdaki ağrı bi sağda bi solda sanki

banada oyle olmustu. kasik agrilarim sagli sollu vurdularr hadi insallah saboroş, senin icin cok heveslendim vala

polleşş, nasilsin yavrum
Aysenurumm iyiyim tatlim sen nasilsin yeni hamisss :)
sedocan ve bende 5 haftalığız
Ooo iyi yakin zamanlar da doguveririz :)

Kiz git bi test yapppp :)

akşama yapacam söz yarın açılışı halayla yaparsam anlayın hamileyim

olsun canım ama arada uğra özletme bebişten kendinden haberler ver bize
bebişede kendinede iyi bakk canımmmm

olsun canım ama arada uğra özletme bebişten kendinden haberler ver bize
bebişede kendinede iyi bakk canımmmm

felaket uykum geldi yaaaa kahve olsada içsek :126:

sana portakal suyu ikram edeyim boş ver kahveyi

iyi bitanem çok sevindim değer de güzel çıkmış
reglinin kaçıncı günü verdin kan testini ?

hissediyorumm aralikta birseyler olacakkk

2ay sonra bende gidicem kadın doğumcuya rahim filmi demedi geçen ay gittiğimde umarm gerek kalmaz funda ikimizede ben nedense çok korkuyorum ondan

kızzzzz bebiş kocam nolmuşşşş bekle canım bencede doğru zamanda git ne kaldı 23 aralığa
hem keseyi hem kalp atışlarını duyacan ne güzel yaaaaa

bende çok korkuyorum herkes çok or diyor napalım mecbur ezocum yeterki sonuca ulaşalım

anacım benim karşı komşu sabriyle ayladan farksız sesi duyar duymaz geldi rehin aldı beni
yolladım neyseki
birde tel susmuyorrr

aslında ben test yapmaya korkuyorum kızlar ya hamileysem benim için ondan sonrası sıkıntı :18:

insallah rahim filmine gerek kalmayacak fundosumm. bu ay senden cok umutluyum. bu ay esinide iyi beslee guzel haberler gelecek sonraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…