sen ve minnoşun iyi ol yeter canım, takılıyordum sana öylesine
hadi gözün aydın canım, darısı keseye, kalp atışına inşallah
doğru söylüyosun lizimcan napsamki bilmiyorum yaa soğana devam edicektim o rahmi temizliyodu ya fayda etti yada iyiydi zaten bilmiyorum
şimdi sorun yumurtlama yada eşimde yada tüpler artık bi sonuçlansın yaa ona göre hareket edim keşke erken gitseydim dr.
hımmm bişey değilmiş canım dr gidince sölicem sorun yoksa hemen onada bakılsın zaman kaybetmek istemiyorum
hadi gözünaydın canım keseyide bebeğide görürsün inş
aminn canim,tesekkur ederimmsende aksam test yapiyosunn ,bak uykunda geliooo
kendimi üşütmücem diye açtım son gaz klimayı ayağımın altında da küçük soba var onunda tek gözünü açtım bide yemeği yiyince
haliyle mayıştım ama ara ara hala belim çok ağrıyo bide kasığımdaki ağrı bi sağda bi solda sanki
Aysenurumm iyiyim tatlim sen nasilsin yeni hamisss :)polleşş, nasilsin yavrum
Ooo iyi yakin zamanlar da doguveririz :)sedocan ve bende 5 haftalığız
canom bende dün gittim keseyi görmedi çok erken gitmişim , bu c.tesi günü tekrar gidiyorum , ne kadar artış var hiç bilmiyorum son 139,43 tü
Ins bu gittiginde gorursun canim bhcg 1500 ustu olunca gozukuyormus kese ondan sordum ama erken senin daha ben sizden once ogrenmistim daha yeni gordum bende bebis 15 gun sonra gozukcek inss
kendimi üşütmücem diye açtım son gaz klimayı ayağımın altında da küçük soba var onunda tek gözünü açtım bide yemeği yiyince
haliyle mayıştım ama ara ara hala belim çok ağrıyo bide kasığımdaki ağrı bi sağda bi solda sanki
Aysenurumm iyiyim tatlim sen nasilsin yeni hamisss :)
Ooo iyi yakin zamanlar da doguveririz :)
canom bende dün gittim keseyi görmedi çok erken gitmişim , bu c.tesi günü tekrar gidiyorum , ne kadar artış var hiç bilmiyorum son 139,43 tü
Ins bu gittiginde gorursun canim bhcg 1500 ustu olunca gozukuyormus kese ondan sordum ama erken senin daha ben sizden once ogrenmistim daha yeni gordum bende bebis 15 gun sonra gozukcek inss
iyiyim tatlimmm. ozlettin kendiniiarayi bu kadar acmaa senin 5 hafta bitti dimi pollencimm
Fundoss iyiyim tatlim ben azcik mide sorunum var gebelikten sanirim onun haricinde iyiyimm. Sen nasilsin ozledim sizii
Ahh sosyalim haklisiniz valla hic firsst bulamiorum yaa
Sedosum arada gelip okuorum ama cok sik degill.sen napiosun yenj hamis kontrole gittin mi artis nasil
Hosbuldum canimmm :)
Lizimcan keseyi gorduk daha kucuk dedi bebis 15 gun sonra gozukcek 5 haftalikmisim
akşama yapacam söz yarın açılışı halayla yaparsam anlayın hamileyim
olsun canım ama arada uğra özletme bebişten kendinden haberler ver bize
bebişede kendinede iyi bakk canımmmm
Aysenurumm iyiyim tatlim sen nasilsin yeni hamisss :)
Ooo iyi yakin zamanlar da doguveririz :)
iyiyim tatlimmm. ozlettin kendiniiarayi bu kadar acmaa senin 5 hafta bitti dimi pollencimm
Bende 6 die hesapliyordum cnm ama ultrasonda 5 hafta 4 gunluk cikti :s
felaket uykum geldi yaaaa kahve olsada içsek :126:
canim rahmin temizlenmisse icme istersen. biz iltihap varsa diye iciyorduk
bende simdi sonucumu aldim kizlar. 166 cikti. doktor artis icin cok iyi dedi. tahmini 23 aralikta kalp atislarini duyarsin dedi. benim sana tavsiyem agrin veya kanaman olmazsa kadin dogumcuya 20 gun sonra git. hem keseyi gorursun hem kalp atislarini dedi. cunku doktorlar usten goremeyince alttan bakiyorlar. bende bunu pek dogru bulmuyorum dedi. hemde biseyleri goremeyince morelin bozuluyor dedi.
bi terslik olmazsa 23 araliktan sonra gidecem muayeneye bendebirde su anda tam 4 bucuk haftalik dedi
sana portakal suyu ikram edeyim boş ver kahveyi
iyi bitanem çok sevindim değer de güzel çıkmış
reglinin kaçıncı günü verdin kan testini ?
Bende 6 die hesapliyordum cnm ama ultrasonda 5 hafta 4 gunluk cikti :s
zaten doktor kan testine gore tahmini soyluyor. asil ultrasonda cikiyor hersey
canim rahmin temizlenmisse icme istersen. biz iltihap varsa diye iciyorduk
bende simdi sonucumu aldim kizlar. 166 cikti. doktor artis icin cok iyi dedi. tahmini 23 aralikta kalp atislarini duyarsin dedi. benim sana tavsiyem agrin veya kanaman olmazsa kadin dogumcuya 20 gun sonra git. hem keseyi gorursun hem kalp atislarini dedi. cunku doktorlar usten goremeyince alttan bakiyorlar. bende bunu pek dogru bulmuyorum dedi. hemde biseyleri goremeyince morelin bozuluyor dedi.
bi terslik olmazsa 23 araliktan sonra gidecem muayeneye bendebirde su anda tam 4 bucuk haftalik dedi
hissediyorumm aralikta birseyler olacakkk
2ay sonra bende gidicem kadın doğumcuya rahim filmi demedi geçen ay gittiğimde umarm gerek kalmaz funda ikimizede ben nedense çok korkuyorum ondan
27. gunuydu canim. sende cok kurcalama bence sedomm. biraz daha bekle hem kalp atislarinida duyarsinn
kızzzzz bebiş kocam nolmuşşşşbekle canım bencede doğru zamanda git ne kaldı 23 aralığa
hem keseyi hem kalp atışlarını duyacan ne güzel yaaaaa
bende çok korkuyorum herkes çok or diyor napalım mecbur ezocum yeterki sonuca ulaşalım
anacım benim karşı komşu sabriyle ayladan farksız sesi duyar duymaz geldi rehin aldı beni
yolladım neyseki
birde tel susmuyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?