Ağlayakta gözden mi olak???

Slm kizlarr gelemedim kac gundur. Gecmisi biraz okumaya calistim ama cok uzun geldi. Sbry hamilesin sanirim cnm hayirli olsun :)
Fundos herseyin temiz cikmis canim gozunaydin ins esininde temiz cikar gelir bebisinjz biran once

henüz olmadım canım umarım öleyimdir sen nerelerdesin

Slm kizlarr gelemedim kac gundur. Gecmisi biraz okumaya calistim ama cok uzun geldi. Sbry hamilesin sanirim cnm hayirli olsun :)
Fundos herseyin temiz cikmis canim gozunaydin ins esininde temiz cikar gelir bebisinjz biran once

biz sana küstük

sıra yoktur canım o yüzden öyle demiştir, hsg yi git devlette çektir, ayrıca anestezide alma, kapalı tüpler sadece bu filmde çıkıyor canım

sağoll canııımmm
normalde belli bigunden sonra başlamıyoduk rastgeleydi ama son aylarda takip ederek yaptık bide testler belirmeye başlayınca
ha bide vücut reaksiyonlarına bağlı

hastaneler öle canım elini verdin mi kolunu kapıyolar bende 350 çektirmiştim tüplerin kapalı açık mı onda çıkıyo diye biliyorum ben çünkü ilaç falan veriyolar içine rahat geçerse açık geçmezse kapalı diye biliyorum

biz sana küstük

sıra yoktur canım o yüzden öyle demiştir, hsg yi git devlette çektir, ayrıca anestezide alma, kapalı tüpler sadece bu filmde çıkıyor canım

tamam canım şu bizim testlerle bi gidelim bakalım isterse devlette yaptırayım doğru diyosun

pollenncannn nasılsın nasıl gşidyor

sabodamı hamileee yaşasınnn

tamam canım şu bizim testlerle bi gidelim bakalım isterse devlette yaptırayım doğru diyosun

yok kısss daha değil daha doğrusu belli değil

sağoll canım bendee çok sevindim ama yeniden yukseltmiyelim kızzz

çok canın yanıyormu öle diyorlar film çok zormuş
devlette direk gidip çektiriliyomu

sağoll canım bendee çok sevindim ama yeniden yukseltmiyelim kızzz

o ihtimal herkesde yokmudur ben 4 sene kullandım doğ.kont.hapı prolaktine hiç baktırmadım benimde yükselmiştir o zaman ama incir kürü içtim ben bişey olmadı

çok canın yanıyormu öle diyorlar film çok zormuş
devlette direk gidip çektiriliyomu

5-10sn adet sancısı gibi bişey o kadar canım dayanılmıcak derecede değil ben devlette çektirmedim dr bi yer önermişti oraya gittim

o ihtimal herkesde yokmudur ben 4 sene kullandım doğ.kont.hapı prolaktine hiç baktırmadım benimde yükselmiştir o zaman ama incir kürü içtim ben bişey olmadı

5-10sn adet sancısı gibi bişey o kadar canım dayanılmıcak derecede değil ben devlette çektirmedim dr bi yer önermişti oraya gittim

doğru söylüyosun lizimcan napsamki bilmiyorum yaa soğana devam edicektim o rahmi temizliyodu ya fayda etti yada iyiydi zaten bilmiyorum
şimdi sorun yumurtlama yada eşimde yada tüpler artık bi sonuçlansın yaa ona göre hareket edim keşke erken gitseydim dr.

hımmm bişey değilmiş canım dr gidince sölicem sorun yoksa hemen onada bakılsın zaman kaybetmek istemiyorum

Fundoss iyiyim tatlim ben azcik mide sorunum var gebelikten sanirim onun haricinde iyiyimm. Sen nasilsin ozledim sizii
biz sana küstük

Ahh sosyalim haklisiniz valla hic firsst bulamiorum yaa
pollen kız nerelerdesin senn :82:
Sedosum arada gelip okuorum ama cok sik degill.sen napiosun yenj hamis kontrole gittin mi artis nasil
ass hggg bacımmm
Hosbuldum canimmm :)

Lizimcan keseyi gorduk daha kucuk dedi bebis 15 gun sonra gozukcek 5 haftalikmisim

canim rahmin temizlenmisse icme istersen. biz iltihap varsa diye iciyorduk

bende simdi sonucumu aldim kizlar. 166 cikti. doktor artis icin cok iyi dedi. tahmini 23 aralikta kalp atislarini duyarsin dedi. benim sana tavsiyem agrin veya kanaman olmazsa kadin dogumcuya 20 gun sonra git. hem keseyi gorursun hem kalp atislarini dedi. cunku doktorlar usten goremeyince alttan bakiyorlar. bende bunu pek dogru bulmuyorum dedi. hemde biseyleri goremeyince morelin bozuluyor dedi.
bi terslik olmazsa 23 araliktan sonra gidecem muayeneye bende birde su anda tam 4 bucuk haftalik dedi

canom bende dün gittim keseyi görmedi çok erken gitmişim , bu c.tesi günü tekrar gidiyorum , ne kadar artış var hiç bilmiyorum son 139,43 tü

sen nasılsın nasıl gidiyor miniğinin kalp atışlarını duydun mu kaç haftalık oldu ??

tmm fundacık daha ısrar etmiyorum
niye böyle yoğun hissediyorum bilmiyorum ki :44::44:

sen ve minnoşun iyi ol yeter canım, takılıyordum sana öylesine

hadi gözün aydın canım, darısı keseye, kalp atışına inşallah

hadi gözünaydın canım keseyide bebeğide görürsün inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…