Yani sosim ben baligi cok severim ama sen de baligin en sevimsiz halleriyle karsilasmissin kasarli alabalik iyyyBalik tadini bilmiyorum ki ben ilk gebeligimde yiyeyim dedim kasarli alabalikti ama midem cok bulandi bide tatilde yanlislikla tabagima balik mezesi koymustum ayy igrencti
Evet canım çalışacağım ben de Allah sağlık verirse. Evet oda aldım canım, odası küçük ama dolap ve yatağını aldık işte. Yatak odama yanıma da sepet beşik ya da park yatak alacağım. Park yataklar daha kullanışlıymış ama yatak odama sığmayabilir, yerim dar biraz. Daha karar verip alamadık yani beşiği.ayın 8 inde aldım 32. hafta raporumu canım sende çalışacaksın değil mi benim gibi
oda mı aldın sen bebişe ne güzel bizim yerimiz olmadığı için park yatak alacağız onuda doğuma yakın eşim gider alır gelir beğendik çünkü, daha temizlik yapılacak halılar falan yıkamaya verilecek ya elimize ayağımıza dolaşmasın diye almadık, gerçi küçük beşiğini aldım ben geçenlerde o bile bizi belli bir süre idare eder
amanın süsler falan dedinde daha onları almadık biz gerçi izmirden teyzesi gönderecek ama daha ismimiz belli olmadığı için bekletiyoruz, bende bir an önce çantasını hazırlayayım valla erken falan gelirde ütüsüz giyer üstünü başını rezil oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?