Ağlayakta gözden mi olak???

Doktor gerek duymamış ki zaten sıpa kocaman oldu oda anası gibi ihtiyaç duymamış yawrum nasıl bişi olduğunu bilse tadella reklamındaki gibi içerden seslenir balık diye ama işte gel gör ki anasında iş yok anca bulgurla kandırmış

Ben beğendim özcanıda

Balik tadini bilmiyorum ki ben ilk gebeligimde yiyeyim dedim kasarli alabalikti ama midem cok bulandi bide tatilde yanlislikla tabagima balik mezesi koymustum ayy igrencti

Benoss nasil izlemezsin yaaaa

Findik evett umitle zarifee ayy ne aglamistim ben anammm

Buarada ben de mahsunun filmlerini seviyorum takdir de ediyorum adami yerini buldu kendini yeniden kesfetti resmen

Ama ozcanin filmleri cok yavan cok basit gicik oluyorum klasik ask hikayeleri

Günaydın cankuş

Bayrama sen doğurmada eşinin gitsin önemli değil kayınvalide gelsin iyi olur..

Bana kalsa 1 hafta sonra getir dedim ama tatil oldugu icin gidip getirmek istedi 2 gunluk hafta sonu tatili yorucu olurdu kendisine
Bayramdan 1 hafta sonra yani

Her hemen açtım
Gerçi benim ihtiyacım yok sıkıntım yok çünkü

Bende showda çağlanın programını izliyodum ankaralı yasemin ile kocası konuk bebelerinin adını nikolas koymuşlarda hangi akla öle koymuşlar merak ettim

Evet canım çalışacağım ben de Allah sağlık verirse. Evet oda aldım canım, odası küçük ama dolap ve yatağını aldık işte. Yatak odama yanıma da sepet beşik ya da park yatak alacağım. Park yataklar daha kullanışlıymış ama yatak odama sığmayabilir, yerim dar biraz. Daha karar verip alamadık yani beşiği.
Temizlik olayına daha biz de hiç girmedik, bayramdan sonra halıları veririz yıkamaya. Temizlik işlerini ekim sonuna doğru yaparız artık.
Aman ütüsüz giymesin walla ele güne karşı rezil olursunuz sosyalim :)
İsmine ne zamankarar vereceksiniz?

Hakkat sosi yaa bebek doğacak daha ismi belli değil.. Hiç mi alternatif yok kız eşinin fikri senin istediğin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…