Ağlayakta gözden mi olak???

Benosum benimde bi sikintim yok kv le o konuda gercekten sansliyim
Yaseminin kocasi ne yakisikliymis kiz belkide kocasi yabancidir ondan o ismi koymuslardir
Benimki baris yada ozgur diyor ama daha ben karar veremedik benosum yaa valla zor is isim konusu

Bilmiyorum ki deryosum ne koyacagimizi siz neye karar verdiniz
temizlik bencede sonlara dogru olursa daha iyi olur tabii, calis calis canim ama zorluyor aklinda bulunsun belin ozellikle agriyor

Bilmiyorum ki deryosum ne koyacagimizi siz neye karar verdiniz
temizlik bencede sonlara dogru olursa daha iyi olur tabii, calis calis canim ama zorluyor aklinda bulunsun belin ozellikle agriyor
Biz Ali Eren koyacağız canım :)
Beni bedenen değil ruhen bu denetlemeler ve insanlar zorluyor be canım. Psikolojik olarak yoruluyorum

Biz Ali Eren koyacağız canım :)
Beni bedenen değil ruhen bu denetlemeler ve insanlar zorluyor be canım. Psikolojik olarak yoruluyorum
Oyy ismiyle buyusun pasa cok guzelmis begendim ismini DeDenetimler zordur tabii ama sen yinede dikkat et baktin zorlaniyorsun izne cikarsin canim

Oyy ismiyle buyusun pasa cok guzelmis begendim ismini DeDenetimler zordur tabii ama sen yinede dikkat et baktin zorlaniyorsun izne cikarsin canim
Şu önümüzdeki pazartesi salıyı da hayırlısıyla atlatırsam sonra kendi işlerimi toparlayacağım, yerime gelecek yeni arkadaşa işi öğreteceğim fln, baktım dayanamıyorum, çıkarım izne zaten canım

Özgür daha güzel Ama ikinci bi isim olursa onuda sen koy ve artık karar verin yaww.. Çok zor ama bi kaç isim arasında kalınca tercih yapmak zor değil en kötü bize yaz herkes fikrini söyler güzel çirkin diye belki kolay olur

Kız elektrikler gitti bira bekledim gelmiyo bende telin internetini açtım artık sıkıldım

Ankaralı yasminin kocası türk olsa gerek adı türk yani kökünü bilmem

Hatay matay bilmem ama doğu turu bende çok istiyorum acılı falan herşeyleri kebap çiğköfte yerim yani

Kararsiz kaldigimiz isim yok ki olsa size danisacagim zaten benos
Orada yine firtinami var belki o yuzden kesiktir elektrik

Dün vardı fırtına bugün güneşli hava

Ben her ikiside ama gezmeyi daha çok merak ediyorum tabiki..

Acıyı çok seviyorum valla kebap sevmem ama orda kesin yerim gibi geliyo..
Çiğköfteye bayılırım çocukken babam yapardı bol acılı bide ağzımız yana yama yerdik ki bide o kıymadan yapardı yerdik valla şimdi kıymalı yapılsa yemem
Artık kıymalıda yapılmıyo zaten

Bizde yapardik etli cig kofte hatta hamilelik testlerinde toxoplazma testi yapiliyor ben bana yapmaniza gerek yok zamaninda cok cig et yemisligim var demistim
Ben aci degil ama baharatli yemekleri seviyorum ama su mide yanmalari beninhayatimdan bezdirdi ne baharat ne aci koyuyorum yemeklere
Bu arada ozelden mesaj attim sana gormedin sanirim

Kız ben hiç oraya bakmıyom telden giriyom yaa 40 falan yaklaşınca tıklıyom

Ayy bu arada ne oldu biliyonuz mu çok özür dilerim ama söylemek istedim
Tuvalete gittim ped kullanmadan olmuyo ya kanama çok yaa büyükçe bi parça düşmüş şaşırdım pedin yardımıyla ezmeye çalıştım meraktan ama sertti
Çok afedersiniz iğrenç gibi ama dayanamadım sanırım düşük dimi bu

Yok hafif ağrı başladı gidim değiştiriyim dedim pedi. Bi gittim şok bilemedim bende
Neyse hayırlısı böle gördükçe umut azalıyo

Arastirayim dedim ama bi sey bulamadim benos hayirlisi artik cuma gunu hersey belli olacak eger dusecegi varsa ilacla dusurmektense boyle dusmesidaha mantikli gibi ama yok dusecegi yoksada surekli kanaman olsada o seni terketmez

İşte o kadr merak ediyorum ki..

Cuma sabah erkenden randevu Allah'tan işe gider gibi kalkıp gidicem

Bende sen gbi eşime diyorum düşüyosa böle olması daha iyi ilaçsız falan ameliyatsız yinede şanslı hissediyorum olursa tabi..

Hayırlısı bakalım

Bende bilmiyorum ki

Bu tarz benim izliyorum örgümü koydum kız instagrama ne örüyorum bakarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…