Evet canım çalışacağım ben de Allah sağlık verirse. Evet oda aldım canım, odası küçük ama dolap ve yatağını aldık işte. Yatak odama yanıma da sepet beşik ya da park yatak alacağım. Park yataklar daha kullanışlıymış ama yatak odama sığmayabilir, yerim dar biraz. Daha karar verip alamadık yani beşiği.
Temizlik olayına daha biz de hiç girmedik, bayramdan sonra halıları veririz yıkamaya. Temizlik işlerini ekim sonuna doğru yaparız artık.
Aman ütüsüz giymesin walla ele güne karşı rezil olursunuz sosyalim :)
İsmine ne zamankarar vereceksiniz?
Biz Ali Eren koyacağız canım :)Bilmiyorum ki deryosum ne koyacagimizi siz neye karar verdiniz
temizlik bencede sonlara dogru olursa daha iyi olur tabii, calis calis canim ama zorluyor aklinda bulunsun belin ozellikle agriyor
Oyy ismiyle buyusun pasa cok guzelmis begendim ismini DeDenetimler zordur tabii ama sen yinede dikkat et baktin zorlaniyorsun izne cikarsin canimBiz Ali Eren koyacağız canım :)
Beni bedenen değil ruhen bu denetlemeler ve insanlar zorluyor be canım. Psikolojik olarak yoruluyorum
Şu önümüzdeki pazartesi salıyı da hayırlısıyla atlatırsam sonra kendi işlerimi toparlayacağım, yerime gelecek yeni arkadaşa işi öğreteceğim fln, baktım dayanamıyorum, çıkarım izne zaten canımOyy ismiyle buyusun pasa cok guzelmis begendim ismini DeDenetimler zordur tabii ama sen yinede dikkat et baktin zorlaniyorsun izne cikarsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?