Ağlayakta gözden mi olak???

Eşimde aynını dedi

Önce içini ördüm sonra kenarlardan 4 köşe örmeye başladım kendi otomatik yükseliyo öle ilkkez yapıyom yamuk oldu ama oldu iplerimi koymak için örüyorum inşAllah cumaya kadar biterse eklerim

Yok bunu aslında sert iple örmen lazım benimkiler bildiğin kazak ipi ama yer çekimine maruz kalmayacak dik kalacak

Ben sorma geçen hafta pazardan ıspanak aldıydım hafta sonu yaparım diye tabii böle olunca yıkayanadım dün bi baktım çoğu çürümüş bide güzeldik ki onları ayırdım sirkeledim falan akşama onu yaptım bugün biraz o var ama yanına ne olur bilmem

Şimdi kendime ye ek yok diye salata yapıyorum

Funda hastanede aşılama demişler raporu olmadığı in iki aşılama sonrası tüp oluyomuş şu bizim doktor vardı ya gönül ona rapor yazdırmaya gittiydi ne yapacağına karar veremediydi en son

Kizlarr selammm
Benosumm o parca neydi ki acepp cok merak ettim.Ya şu cuma gelsin bir an once ne oldugunu ogrenelim ki sen se ona gore onune bakarsin canim yaaa
Napalim herseyde var bi hayir

Sosimm nağğberrr
Buraya bu sabah itibariyle kiş geldi sanirim hava cok sogukk
Bide cok erken ciktim sabah zaten serin oluyo ya ustume fazla bisey giymedim suanda donuyorum ayaklarım taş gibi oldu bide yagmur ve dolu yagdi ayagimda babet
Sifayi kapmazsam bugun iyi

Saol yelizim az kaldı bi gün daha bekliycez..

Ahh kuzum bu havalar pek fena ne giyeceğimiz belli olmuyo hemen ayaklara patik geçir sıcak tut kendini Allah korusun.. Ben 2 haftadır ayakta patikle geziyorum

Ispanak guzel fikir afiyet olsun
Bugun fundanin rapor gunuydu dogru yaa
Yelizim hos geldin sende disarda miydin kiz burasi iyi hava olarak bulutlar var ama yagmayacak sanirim

Saol kuzum sen ne yapcan..

Valla mutfak leş gibiydi eşim hep akşama makinaya atcam diyodu atamadı iki gündür kalktım makinaya koydum walla dayanamadım
Yazık adamda yorgun geliyo bide bana hizmet ediyo ne kadar zormuş ağrım harici kendimi iyi hissediyorum ben.. Bide sanki boşa yatıyom gibi geliyo

Ben daha ne yapacagima karar veremedim
Kislik yorganimizi falan kapladi teyzem geldi kuzenimde utum vardi onlari yapti simdide oturuyoruz
Erkek ne kadarda yaparsa yapsin bizler kadar yapamiyor insallah bosa yatmiyorsundur benayim

Oohhh biri sağdan biri soldan yapmış mis gibi bu günlerinin kıymetini bil az kaldı canım 2 ay sonra özüne dönecek iki oarça olarak çok arıycan

İnşAllah canım kısmet

Selam kizlar
fundosun sonucu aciklancakti bugun onu merak ediyodum kabul edilmemismi tekrarmi asilama olmasi gerekiyirmus
Benosum senide merak ediyorum enson kanaman oluyordu ne oldu

Benosum yanlis anlama beni foto koydum diye utulendi posetlerine koyup kaldiracagim tozlanmasin diye hani aldiklarini koyun demistiniz ya ondan koyayim dedim yoksa sen bu durumdayken boyle birsey yapmak istemezdim

Lizim benim durum aynı değişen bişi yok..

Sosim bi daha duymayım canımm
Ben bu tarz şeylere, gördüğüm bebeklere vs. Hiç bi duruma üzülmüyorım senin durum başka benim ki başka.. Hatta ben çok mutlu oluyorum sizlerin yeri farklı.. Rabbim banada tekrar yaşatacak zamnı gelince..
Sen istediğin kadar eşyasını koy, beşiğini koy hatta doğunca resimlerini koy bem rahatsız olmam üzülmemde aksine mutlu olurum..
Böle düşünmene de ayrıca tşk ediyorum siz rahat olun. Ben durumuma kendimi alıştırdım..

Ben benim durumu bildikleri halde yanlarında şap şup öpüp, benim kuzum benden iyimi bileceksiniz gibi cümlerle bana nispet eder gibi davranan insan biliyorum onların yanında bu devede kulak kuzum ben takılmıyorum sen rahat ol ki bende rahat olayım..

Canlarimmmm

Bugun annemdeydim.misafirler falan geldi. Biraz once eve girdik.
Nasilsinizz
Sosimmm minigin esyalarini gordummm.gule gule kullansin pasa hayirli gunlerinde insallahh

Benosum bazen adetliykende pihti halinde biseyler gelebilio.belki oyle biseydir. Neyse son 1 gun. Sende rahatlayacan insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…