Ağlayakta gözden mi olak???

Ayy saatler once yazdiklarim duruyo hale taslak halinde gondermemisimm

Sosim
Hayirli olsun guze gunlerde kullan insallah cicileri cok mutlu oluyoruz boyle seyler gorunce cok sagol canim

Benosa soyledigin sey senin inceligin senin icinin guzelligi benos da tahmin ettigim cevabi vermiş ben de oyle dusunuyorum
Biz hem birbirimiz icin sevinip hem birbirimiz icin uzuluyoruz.
Ama birimiz icin seviniyor olmamiz digerimiz icin uzulmemize engel degil
Bunu yapanlar vardi ama zaten artik aramizda degiller olmasinlar da
Bence biz cok iyi arkadas olduk Allah nasip ederse insallah ilerde de devam eder

Benayim soyleme geregi duydum ne bileyim sen orda yatarken benim boyle bisey yapmam biraz abes oldu gibi eger kaldirmayacak olsaydim yeminle koymazdim
Senin icinin guzelligini ve guclu birisi oldugunu zaten biliyorum insallah cuma gunu guzel haberler alacagiz senden yok eger alamazsakta benim inancim tam bir an once gelecek bebegin
Aysem tsk ederim daha iyileri guzelleri senin minmosunun basina
Yelizim cok sagol canim insallah sizinkileri bende gorecegim
Ve arkadasligimiz cok guzel insallah hep devam etsin buradaki herkes benim icin bi kiz kardes yeti geliyor kardesime soylemedigim seyleri burada sizinle paylasiyorum iyi ki varsiniz kizlar iyi ki sizleri tanimisim

Canlarsınız siz yaa iyi ki tanımışız birbirimizi..

Sosimm kız o kadar yazının arasında güle güle kirletin demeyi unutmuşum ya
Canım iyi günlerde kirletin inşAllah..
O bi tane battaniye var yumuş yumuş ben onlara bayılıyorum beyaz kırmızılı deseni olan :)

Bizler inşAllah bir gün bir araya gelirz nasip olur belki

Ayyy ben de onu diyecektim kiz bu dogurunca tableti alip da foruma mi gelecekk
Sosiimmm akilli bi telefon istiyoruzzz

Sagol benosum bende cok seviyorum battaniyeleri ya bide sanki kanun erkek mavi kiz pembe giyecek cok sinir oluyorum bu duruma sari yesil renkler hic yoktu gerci ben 1 hastane cikisini yesil aldim
Telefonu benim ki dogum hediyesi alacakmis

Oooo iki ay var neyse güzel bi hediye bizim için iyi olacak iki ay daha sabreder sonra bol bol özgür paşayı görürüz yada barış

2 kasim ama pazara denk geldigi icin en son bekleyecegi tarih 31 ekim ama ben son adet tarihime gore hesapliyorum oda 2 kasima geliyor

Cnım yazdı annesine gitmiş hastanese aşılama olmaya karar vermiş haftaya ilaç alacaktı galiba
Gelince kız niye buraya yazmadığı için

Ben yatıyom sosimm benim Adam uyudu

Geldimm canommm
kızlarla görüştük canım kusura bakmaa seni habersiz bıraktımm

2 aşılama zorunluymuş sosyalimmm ilki için rapor aldım çok şükür
Burdefada burdaki hoca yapacak düşük ihtimal ama denicem bundan sonra kesin tüp nasılsa...
salı ilaçları yazdırmaya gidicem adet olursam..
hızlı başlıyo neyseki zamanda boll rahat gider gelirim diyorum
olmazsa az üzülcem olursada hiç belli olmazzzz umudum var yine yeşerdiii :)))
benim ohss ye dikkat edeceklermiş az doz ilaç verceklermiş bi ondan korkuyorum ya yine olursam diye ama bilnçliler...

Fundam dikkat edildigi surece olmazsin icin rahatolsunn
Buarada nekadar doz kullanildigini soyledin demi yada yazdi mi o kadin
Fundam insallah bu kez guzel somuclanacak
Elbet gelecek guzel gunler :)

Sosi sen hangi diziyi izledin kizzz gultepeyi mii

Yaaa benim faturam otomatik odemedeydi cekmemis bu ay hic haberim bile yok takip etmedim saat 12 de pat diye kapandi hattim
Bi saattir musteri hizmetlerini ariyom sistem guncellemesi var hicbir islem yapamiyoz diyo yani bi aciliyet olsa poku yedik demekki
Neysee uzun ugraslar sonucu actirdim :)
Buarada bu yeni site telefondan inanilmaz kota yiyo yani ben telefonumu modem olarak kullanip bilgisayarda bile bu interneti kullaniyodum simdi iki aydir sureden once internet kotam doluyo 4gb hem de cok sinir bozucu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…