Ağlayakta gözden mi olak???

Günaydınnn ballarrrrrr

yelizim kızz hemencik kesiyolarmı insan bi mesaj atarr hattınız kapanacektır ödemediniz filan
senimde kk dan otomatik bi kontrol etem bendee evdeen zor olluyoo
kota çokmu yiyor nedenki acabaa

Günaydınn canlarrr

Yeliz kız yazın benimde öle oldu ya gerçekten anlamamıştım demekki burası yapıyo he. Ee buda iyi bişi değil bizler için

Gunaydin minnoslar
Fundosum rapor icin cogu gitmis azi kalmis ohss ye de dikkat edeceklermis belkide bakarsin bu asilamada bebisin hoop gelmis
Yelo ben dun gultepeye baktim ama yarim yamalak
Benos ne yapiyorsun guloo
Dun gece uyumusum aniden bende cok sasirdim

Hiç takmıycam canom evet baalım nolacak karamsarlık yokkkk

ohhh uyku geri geldi o zaman bol bol uyuuu keyfine bakkk ayşeyi gözönüne al ve tadını çıkar bu günlerin

Uyku gibisi yok tavuk olmak iyidir kızlar

Fında hep böle ol.. Bak pozitif olmak her zaman için iyidir..

Ben sabah banyo yaptım eşimi yolladıktan sonra banyoda karnım ağrımaya başladı şimdi gene had safaya çıkıyo yarabbim bu nasıl bi iş anlamadım..
Adetim bile 7 gün sürer azalır bu durmak bilmiyo

Kanal d de saat 10 da alın yazım diye bi dizi var yıllık izinde bi hafta kayınvalide ile birlikte izlemiştim devamı bölümünü bi haftay evde yemek yaparken izledim bu haftada full izledim.. Fena değil sabah kuşağı için.
Benden ev hanımı olsa galiba evi pok götürür

Yaaa çok soğudu birde benoş banyodan çıkıncada insan üşüyor hala ağrıyo karnın garip gerçekten o pıhtıyı merak ettim ben neydi acaba yarın ola hayrola canım
eğer düştüysede ki inşallah tutunmuştur sana sımsıkı en azından bi şekilde olduğu için daha az yıpratıcı olacak bayrama kadarda düzelmiş olursun
Ama eğer miniğin hala senleyse ağrılar vars4n olsun dimi

Eveett sosimmm çoğul gebelikler ğerçekten çok zorrr

benoşşşben o yüzden birazda açmıyorum yaaa tv yi bişey bulcam ve bağılılık yapcaak diye korkuyorummm alık4yuyor çünkü
mügeye bakcam bugün
ayy ben bi ara müptelasıydımmm çok korkunç şeyler ama heyecanla izliyordummm bi muhammet vardı çorluda anası öldürdüo çok etkilemişti beniii
birde ankarada bi kadını bağevinde öldürüp gömmüş dostu
nezen vardı bideeeee :) geçen yıl

Bi bitseydi su kanaman benos sende rahatlayacaktin ama diger taraftan 2 aydir adet gormuyorsun eger dusuk yapiyorsun bu kanama normal gibi goruluyor kurtaj sonrasi kanama gibi dusun

Tembel karilar sizi bende cok izlemiyorum tv onceden kitap okuyordum simdi artik onuda okumuyorum
Cahil kalacam sizin yuzunuzden

Aynen fundam tek tesellim ameliyatsız olmuş olacak.. ameliyat durumu daha ağır bence.. belki bu ikinci oldu diye bu kadar soğukkanlıyım bilmiyorum belkide ilki birden haber aldım başımdan kaynar sular dökülmüş gibi hissettim ondan öle oldu ama bunda kendimi alıştırdığım için böle daha az yıpratıcı geçiyor.. hergün eşimle konuşuyoruz ve birbirimize hayırlısı olsun üzülmek yok diye teselli ediyoruz..
Ama yinede çok istiyorum bana tutunmasını.. olmayınca da yapacak bişi yok napalım kader..
yarın gerçekten benim için büyük gün olacak..
dediğin gibi bayrama toparlamış olacağım ve annemlerin karşısında iyi görününce söylemeside kolay olur.. çok kızacak bana ama yapacağım bişi yoktu..
Bana tutunsunda ben kanamaya da rağzıyım ağrıya da. gözümüz onu görmez ki..

Evet sosim bak oda olabilir. ama kürtaj kanamam bu kadar yoğun değildi

Kızzz şimdi mügede bi konu işleniyor anlattım ya adam 35 yerinden bıçaklanmış karısından şüpheleniyorlar dün elektrik yoktu izleyemedim.. bugün izliycem nolmuş yarında izleyemem iş yerine uğrarım muhtemelen ..

Allah Allah bizim yüzümüzden miş

Ben doğru dürüst hiç okumuyorum desem yeridir ben cahilmiyim kız

Tabi ki sizin yuzunuzden
gecenlerdede yelo havasini atmis ya kiz kitaba daldim yazmayi unuttum diye goruyormusun yeloyu yani diyor ki sizin gibi cahil cuhela degilim kitap okuyorum
taktilar muge anliya tovbe tovbe

anammm ben bu başımı gidipte nerelere vurammmm
cahillikte burda üstüme yok o zaman tüüü bana

fındığım bana kitap önermişti ama benim onu almaya vaktim bile olamadan yataklara düştüm
tam kitap okuma zamanıydı ama ben sizi tercih ettim ama görüyorum ki hata etmişim

Bende başladım yaaa kitap daha bitmedi ama 6asıll bitirmek istiyorum çok sürükleyiciii gerçi evde durmuyom duruncada işgüç siz okuyamadım bende yatmadan okuydummm

Ayyy kadında ordamı kızzz konukmuu ele verirki kendini gerçi öle fenaalarkii bellide etmiyolar
birazda uzatıyolar şaşkınlık yaratsın diee

izleyelimmm başlıycak şimdiii

Hatayi biz 13 kasim 2013 te yapmisiz buraya toplanarak artik cok gec cahil geldik cuhela gidecegiz
fundos bize gore cok entel anam konserler sinemalar tiyatrolar herkes biz gibi mi

Kız ben önerdiğimi btirmedim dahaa boşverrr
Kahvaltı tepsis hazırladım tv karsısınaaa
Ayy benoss keske bana kahvaltıya gelseydin iyi olsaydındaaaa

sosim ya süpersin koptumm..

hiç sormaa funda gezentiydi eve çıkınca daha da bi gezenti oldu..
bizlerde küflü gibi evden dışarı adım atmıyoruz.

Sabah eşime patolon gömlek ütülüyorum adam yazık aynı kıyafetleri giyip duruyordu bugün kumaş pantolon çıkarttı bunu mu giycen dedim evet dedi niye dedim servisteki herkes sanki bana bakıyor gibi hissediyorum çok pasbal gidiyorum diyince üzüldüm ve utandım..
sonrada dedim ki yarın sonucu alacağız ya hayatım olurda düşükle sonuçlanırsa cumartesi alışverişe gidelim bayramlık falan bakarız hem seninde gömleğe ihtiyacın falan var dedim adam mutlu oldu :)
kendi kendimede diyorum ki kadın hali kötü olay sonrası yapacağı iki şey biri alışveriş biri kuaför

kızzz fında onu bende düşündüm keşke böle olmayaydım da fında gelirde bana dedim

İnşallah canım o da olur sen nasılsa evdesin bakarsız bi gün ben gene kafa izni yaparım o zaman görüşürüz..
Zaten senle pazara gitcez unutmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…