Ağlayakta gözden mi olak???

Kiz bizimkininde hic bir seyi yok onada birseylar almak lazim bayram gelmeden bizde cikip alalim ben evdeyim ya artik simdilik idare ediyorum evdekilerle
Showda canan karatay var alisani surekli azarliyor Allah bunun asistanlarina yardim etsin

ben daha dizi izliyorum bitsin öle gecicem ona sen izle geliyorum peşinden canım

Sosimm bu arada sana bişi diycem sen şu pıhtılaşma testini nerde ve ne kadara yaptırmıştım.
Şimdi doktor bana testler yaptırcam dedi ya onu araştırdım 2008 yılında özel hastane o testlere 700 istemiş sene 2014 bilmiyorum ne isterler sanki ev alıyoruz

Kızz alışveriş gibisi yok çıkın alın..
Bende idare ediyorum sonuçta ben yazlıkları da kışın giyebiliyorum al üstüne bi hırka tamamdır

hakkat mügenin elbiseside güzelmiş rengide hoş

Başakşehir anlamam ben çok uzak orası kızz terste be6im geçen gittiğim yere doğru my world europe almimmmm bidahaa

bizimki bahçeşehir pazartürk ctesi ve salı günleri açık

sadi konukta yaptır kızzz yada süleymaniyede

aman funda yaa uzak dersen olur mu sizin orayada geliriz napalım ama ben başakşehiri merak ediyorum orası güzelmiş

neyse günü ayarlayalım da napalım sizin oraya gideriz...
devir öle bi devre geldiki artık kimseye güven olmaz.. adam öldürmek artık ekmek su gibi oldu. millette korku yok.. Allah'ım sevdiklerimizi bu hale düşürmekten korusun canım. gerçekten çok zor.. yapmak bi anlık ama sonucunu çekmek bi ömür. herkes sonrası çok pişman oluyor içeri girince.. Allah'ım korusun esirgesin ya

Ayyyy net gitti çıldırdımm
Bende vileda suyu hazırladımm biraz silimmm
Kızz ama meshur olanpazar bizimkii sosyete pazarı derler çok güzel seyler var öbürünü hiç duymadım ben

Ayşemmm
çok sevindimmm oda çok yorgun düymüş demekkk epey uyumuş gazıda azalıyodur inşallah ohhh hep böle gitsin inşallahhhhh

Yaa twin bana yazmışşşş geç gördüm dün yazamıyorumda kıza yaalanır diyee o bana yazmadan yazmıyorum
inşallah okur burayıda hem bu yazımı görür hemde ne yaptııımı sormuş dün burda yazıyor okumuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…