Ağlayakta gözden mi olak???

Canım iş güç bitmiyoo
Esim dün diyoki evdesin sözde bi tane gömlek yok ütülü

Bu arada uğur mumcu size yakınmııı ctesi kuzenimin çeyizini getircezz

36 yi bi bitirsek aysem ondan sonra ne zaman geliyorsa gelsin
Aysem gogus pompasi alayim mi sutum gelmezse diye bide cantaya mama koyayim mi

Ben ağrılı bi modda olduğum için yazamıyorum kızlar.. okuyorum ama bilginiz olsun..

sosim ne var ne yok koy sen zaten listeyi görünce korktum ya doğum çantası değil resmen doğum bavulu olur ondan milletin bavulla gittiği kadar varmış

bende bavulla doğuma mı gidilir diyordum meğer öle gidilmesi gerikiyormuş

O listenin hepsi dogum cantasina girmeyecek ilk 1 ay zarfinda lazim olacak seylerin listesini yaptim onlarin hepsini goturmeye kalksak kamyon gelmesi lazim eve

Sosyalimm hadi az kaldı beee sağlıkla bi gelsinde başka bişey istemeyizzz
bende işe daldımmm
benoş bencedee al bi parol çekme ağrıı yaa

Sosim bana ablam vermisti. Cok lazim oldu ama benim gogsumu alamadi omer. Hep pompayla sagip verdik.
Bence soyle yap. Dogsun duruma gore al. Cunku o pahali bisey. Mamayida oyle duruma gore alirsin cnm. Insalah mamaya hic gerek kalmaz.sutun bol bol gelirr..

Benosim Allah sanada bol sifa versinn. Bugunde bir an once gecsin. Yarinada bu agrilarin kalmaz insallahh

Findik cicek kosene bayildimm :)

Fundos ne guzel ciceklerin var oyle
Aysem oyun halisi cok kullanisli oluyormus ama kullanmak icin erken degil mi biraz

Sabah kuşagi hatunlari selamm
Kizlarr gece inanilmaz bi sanciyla uyandim sabaha karsi daha dogrusu
Zaten 3u gecmisti yattigimda
Yine gaz sancisi
Dayanamadim kivrandim hastaneye gittik
Gider gitmez gaz sancim var dedim dr muayene etti apandisit olabilir dedi
Doktora şoyyle yapasim geldi
Ulan benim apandisitim yokki demek az cahil olsakk alacaklar körü körüne

Neysee idrar kan falannn Allah rizasi icin spazm giderici igne yapin dedik yaptilar sagolsunlar 5dk icinde turp gibi oldum

Sağolun kızlarrr kahve yaptım bide kendimekii
Aysemmm ömer ne tatlı duruyor öleee yerim ben onu yaaa

Yelooo çok geçmis olsunnnn hemen zaten apandisit yaa varya ne sanıyo bunlarrrr
Aryı düzelttinizmii ne yağ çekmistir seninkii fırsattan istifade

Bende findigin ciceklerinr bayildim. Disarisida cok guzel ama her taraf yesillik.

Sosim oyun halisina 2 Aylikken baslayabiliosun 5. Ayina kadar oynuomuss. Zaten omer yeni yeni bize gulmeye basladi. Ayaga kalkinca gozunle izlio falan. O yuzden oyun halisi cok ilgisini cekti. Yarim saat durdu cok sukur. Benimde kollarim biraz rahatladi. Simdi sikildi aldim kucagima

Yelom hosgeldinm cok gecmis olsun. Bende gazdan bikac defa hastanelik oldum gazdan

Fundos tam keyif adamisin haa
Aysem dogru ya 6 aydan sonra kimse bebekleri tutamaz yerinde
Buran yelo hanima diyorum ki biz sadece gunduz kusagi degil ayni zamanda prime time kusagindada efsaneyiz

Ayy gülücükler filan artık kendi kendinede oynuyoo ohh çok şükürr
evet ayşem her taraf çam ağacıı

yaa kızlar sigara böreği sarıp buzluğa attınızmı hiiçç çözüpmü kızartıyon öle buzlumu nasıl oluyor ilk günki gibimi acaba
kurabiyede atılıyodu dimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…