Ağlayakta gözden mi olak???

Kizimmm benim uyku poroplemim varr ilac kullansam biseyim kalmayacak amma sabah 6 da bile kalksam gece 3-4 e kadar yatakta takla atiyorumm
Evett gecelerin adami yelizz kizz ben lisedeyken bile boyleydim onca ders okul ama sabaha kadar uyumazdim napimmm
Artik alistim kasmiyorum kendimi once cok stres yapiodum olan uyku da gidiyo ozaman

Sosiii primetime haaaa

Fundos ben de begendim cicek kosen cok guzel
Aysem senin oyun halin da sahane aslinda gerekliymis oyle seyler bazilari cocugu yorar falan dio ama ben de kullanirdim herhalde
Kizlarrr ruyamda ameliyat oldugum dikis yerlerimden hep çiş akiyodu
Ayy yazarken bile ne guldummm

Benosummm bir gunun kaldi insallah yarin senin icin hersey hayirli sonuclanir
Senin sagligin yerinde olsun daa

Fundos az biraz cozunmesi lazim cunku buzlukta yapisiyor birbirine ama cokta cozunmesin sonra hamur o islakligiyla yapis yapis oluyor
Kurabiye hic denemedim ben
Yelo bebek olunca nasil olacaksin acaba cokmerak ediyorum o zamanda geceleri uyuyamiyorum de bakalim

Yelo yaa senin her hastane durum olay yav yeminle bi tanesinde de gülmeyelim mutlaka komik bişiler çıkıyor

ben daha iyiyim kızlar. eşime sinirden tırnaklarımın hepsini kırdım zaten adam gibi uzamıyorlardı olanı da mahvettim

Funda ben zaten yorumumu yaptım yeminle kıskandım yaa bende istiyorum öle bi köşe bananee
Ayşem senin junior da pek tatlı maşallah ne güzelmiş o öle iyi olmuş, olmadı sıkılırsa üzerindeki oyuncakları değiştirirsin başka oyuncaklar sarkıtırsın ama birden büyüyor sıpalarda

Sen cocugu gece okuluna gonderirsin artik yelo sabah nasil kalkip gondereceksin ama ben inaniyorum o bebek seni yola getirecek sabah 5 te kalkip aksam 8 de yatacaksin
Ruyanda garipmis bu arada ama biz iyiye yoralim

kızzz bu tavuk kıyma neyim koyulan beyaz köpük tabaklar var ya sigara böreklerini onun içine koyarak at buzluğa öle çok pratik oluyor hemde çok birbirine yapışmıyor ben direkt çıkartıp kızartıyorum dondurulmuş patates gibi
severimde sigara böreğini haa

Ya benim yine bi sorum olacak sizlere simdi dogumdan sonra misafirler geliyor ya benimde buzluga biseyler atmam lazim ne yapayim sizce Esine neden sinirlendin kiz benos

yaw ben öle kek börek falan buzluğa atmayı sevmiyorum taze güzel oluyor,
Bence hiç uğraşma git börekçiden börek al, kek al poğaça al mis gibi ver gitsin.. zaten teyzen falan sana yapar hiç merak etme takma bunu kafana,
Sana gelen kek börek için gelmiyor laf eden olursa da kendine baksın bence hiç uğraşma canım

Yaa sorma geldiler, bayadır gelmiyordular bugün yokladılar eşimi, eniştemin bugün doğumgünüymüş babam abim falan kutlamış seviliyorsun falan demişler vay efendim ona böle yazıyorlarda benimkinde hiç öle yazmıyorlar, kıymetimi anlıyorum falan dedi, bende ne alaka kıyaslamamı yapıyorsun dedim hiç aramadı sorma saat kaç oldu günde kaç kez arar ederdi, msj attım internetini kapatmış sırf bana yazmamak için ama bunun akşamı olduğun unuttu,
iyi de o adam onların 20 yıllık damatları sen onla kendini bir mi tutuyorsun

Benosum ben hastane,yolculuk,alisveris vs herseyde komik bi sey cikartirim cok izlerim etrafimda olanlari mutlaka da sonra bi malzeme cikaririm :) huyumdur :)

Sosyalimm ne yapcann kizz nasil olsa evde birileri olacak yaa onlar yapar sen onu dusunmeee
Sosyalimm ben yegenimde kendimi test ettim gik dedi mi uyaniyodum valla :)

Yaa iste ben bu mantigi hic anlamiyorum simdi esin sana bunu neden yansitiyor ki yani bunda senin ne sucun var sen abine yada babana benimde esimin dogum gununu kutlayin diyemezsin ki evlilikte en nefret ettigim sey bu iste
hem dedigin gibi 20 senelik damat tabi ki iliskileri daha farkli olacak
oneriler icinde tsk ederim benos zaten yapasim yoktu iyice soguttun beni bu fikirden

Yelo ne guzel uykusuzluga dayaniyorsun valla benim hemen enerjim duser
Ne bileyim kiz bi seyler hazirlayayim dedim ama sonra vazgectim

Kigiiizzzz demekk erkeklerde de boyle seyler oluyo vay beeee
Neyse konu senle ilgili degil benosumm
Ben de bizimle alakasi olamayan durumlarda koca neden bizi yer onu anlamam
Yani bize ne demi onlar oyle yazdiysa niye bama sorarsin ne alaka

hiç sorma aynen bende.. hayır böle düşünüyor olabilirsin benle paylaşada bilirsin ama bana tutupta trip atamazsın.. atacaksın sıkıyorsa git abimle babama at..
Tabiki eniştemi daha çok seviyorlar, çünkü onu senede 1 örüyorlar ve 20 yıllık bi geçmişimiz var ki bende eniştemi çok severim.. eşimde böle sevilmek isteniyorsa ona göre davransın bazen o kadar kötü davranıyorki bizimkilerin yanında tutmuş şimdi bana böle yapmıyorlar diyor, iyi de sende düzgün davransan sana da yapsınlar.. valla oturdum tırnaklarımı ellerimle mahvettim sinirden..
bende onun kardeşi ile karısına deli oluyorum ama tutupta eşime trip atmıyorum

Amannn pasta börekte neymiş hiç işim olmaz

Valla kizlar ben esimin ailesinin yaptiklari icin hic esime yuklenmiyorum herkes ne yapmak isterse yapar gerci simdi Allah var oyle kotu bi aile degil olsalardi bile ben esime bu konulari hic yansitmazdim

valla sen kadar rahat olmak isterdim..
Bazen benim nevrimi zorluyorlar işte o an tutamıyorum kendimi eşime anlatıyorum çünkü anlatacağım kimse yok.. çok sinir oluyorum napıyım o da dinliyor kızarsa kızıyor kızmazsa kızmıyor işte o benim umrum olmuyor çünkü rahatlıyorum
sonradan bana hak veriyor ama

Komşu yine esir aldııı iişte kaldıı sizde coşmuşusun off

tamam kızlar öle yapimmm pratik olurrr
yoksa banda taze taze seviyom aslında ama sosyalim çok uğraştırır boşver evet alınır dışardan

benoşşş eşind çok nazlı haa neleri takmışş
benim annemde dün gittim yaa ne deseee
hiç kanım kaynamadıı damadaa e... yeri başka kendi oğlumdan ayırmyom çok seviyorum ama bunu sevemedimmm

Bende hemen tırnağa yükleniyom böle sinirlenincee

Yeloooo çismiiii
Ne rüyaymıs yaaaa

Benos sen paylasiyorsun ama o kadarda olsun ona anlatma buna anlatma ee ne olacak catlayacak misin
Kv dedi ya doguma 2 gun kala gelirim diye bende olur nasil istersen dedim ama bozuldum sizde biliyorsunuz geldim anlattim hattw size esim geldi ben bi sey soylemedim tabii aradi neyse aynisini esimede soyledi benimkide anne olur mu oyle dogum bu belli mi olur dedi neyse konustular anlastilar kv erkenden gelecek simdiama ben deseydim anne boyle dedi boyle yapti deseydim yuzume cikartacaktim hic gerek yok buna yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…