al işte böle durumlar hep olacak ve olmak zorunda. biri birinden daha çok sevilir, kabullenmek zorundayız, belki de onun ailesi bizi sevmiyor ben hiç takılmam valla, seven sever sevmeyen yol alır banane
benim annemde der eniştemin yeri onlarda ayrı, eşimin ki ayrı ben bunu desem var ya kıyamet kopar
kız biliyorsunuz bendeki durumu bende kv. kp. lik bi durum yok, bende olursa kardeş, elti durumu oluyor
ayrıca sosi tamam senin kayınvalide iyi de anam doğuma da iki gün kala ne demek nerden biliyo ne zaman doğurcan, bi zahmet kıçını kaldırsında gelsin yani, iyi olmaya iyi olabilir ama biraz düşünmesi lazım..
Aman isterse hic gelmesin yani bunun icin esimle kotu olamam diyorum yani ben
Biz lahmacun yapacagiz ama orada olmaz herhalde cunku ekmek firininiz yok
ayy lahmacunda ne güzel olur kız..
kıymam olaydı yapardım valla. hemen iki üçü bina ilerde var kız fırın adama sorduyduk getir abla pişiririz dediydi bak ne güzel fikir ama onu yarına değerlendiriyim ben kıyma almak azım biber falan lazım canımda istedi ha
zaten ne duysa istiyor benim can
ben yavaştan mutfağa geçemde bi kolaçan edeyim toplayım kızartma yapcam ben napıyım özledim patatesi
Ayy evi supurdum biyandan size laf yetistirirken
Makineye de camasir attimm
Bide odanin tozunu şoyyyle bi kandirmacalik aldim
Sosyal sen en iyisini yapiyosun keske ben de oyle olabilsem
Ben benimkini yiyorum resmen saatlerce hem de taa ki isyan edene kadar.Ama bu hafta yasananlardan sonra kendi kendime soz verdim artik ailesiyle ilgili onun şahit olmadigi hicbirseyi paylasmiycam
Cunku en sonunda duydugum laf:herkes kötü bi sen iyisin de mi oldu
Buarada esim sabah yine hastane lafi acmaya calisti tahliller burda yapilir mi falan diye.Bide aksam o boynuz pekmezini cikarsana benim icmem iyi olur demi falan diyo
Diyecektim hani dun sabah bidaha bu konuyu agzina bile almayacaksin bitti tup bebek falan yok diyodun ne olduuuu
Ama tuttum cenemi napimm
Ayyy sosyallll en güzel yemekk off dilorum benim nenemde elazığda mahallede fırın vardı oraya iç hazırlardı lahmacunla patila nasıl güzel olurdu bide biberi varyaa sarı büyük közzz yaaaonla açık ekmekkk
benoşşş yormasaydın kendini kızzz yarına kadar bi yatt aaa
oda sana ne trip atıyo beçok bozulmuş ama yaaa
Yeloo ne iş ne yemek yapasın yokk bu ne bölee
kız adam niyetlenmişken git başla deli olmaa yeter bu küslük
sen ailesini konuştukça onlar kıymete biner zaten o yüzen ağzına almaaa
yelo ailesi yüzünden eşine yüklenme çünkü eşinin bi suçu yok kendi hatası olursa o zaman bastır
benoş 5 karış surat mı ayy çok güldümm
fundoş soğan ve domateste veriyoruz biz bazıları sarımsakta veriyor fırına ama ben sevmiyorum
Sormayın yaa hem tavır yapıyo hemde konuşmaya çalışıyo bende hiç burnumdan kıl aldırmıyorum
Sarımsak sevmiyorum ben kokuyo diye ama bazı yemeklerde onsuz olmuyo işte o zaman kullanıyorum bi tek ama fırında pişen pişmiş sarımsaktan ve onun kokusundan nefret ederim
Ben domatesinde pişmişini sevmem
Haberlerde doğalgaza zam geleceği haberi vardı sokakta röportaj yapmışlar bi tane kadın bebeğini gösterip gçbenim bebeğim var zam olmasın ısınamayız gibi bişi dedi akıma sosi sen geldin seninkide kış bibeği
Fundam kız bugüne kadar kendimi yormadım hep yat modu ama sıkıldım evde olup bişi yapamamaltan valla ne olursa olsun dedim kalktım kızartmaya
Ayşem eski moduna döndüüüömercik büyüdüüanneyi yormuyo artıkk
kız biz napak yedik içtik film açtık netten takıldıı tv ye döndük ben dizile bakıyorum eşim aypette meyve yiyozz mandaliinler ne güzel kızz tatlıı çokta ucuz alın bol bol yeyinnn