Ağlayakta gözden mi olak???

Cok sukur kizlar iki uc gundur iyii. Tabi arada ariza yapio. Ona cok sukur diorum. Insallah hep bole gider.

Bizde simdi hukumet kadini actik. Gerci baslayali 1 saat olmus nerdeysee : )

Ohh afiyet olsun cnm. Babamda mandalin almus ama cok eksi diye kimse yememis. Annemde bugun recelini yaptu. Cok guzel olmystuu : ))

Aramizda kalsin stardaki dizi degil mi yaa

Evet o ayşemm bende korktuum ekşidir diye ama değil ben migrostan aldım
ayşemm sen okumuştun dimii uçurtmaa avcısını
ayyy çok etkilendimm kız neleer yaptırdı çocuğu olmuyor süreç aynı benimki yaa garip oldum film hap iğne sonrüa tüp ama yokkk 15 sene olmadııı ve tanı sebebsiz

Kızzz hemde nasıl komik yaaa hüsne özelliklee

yaa bi dönem öle oluyoo bende bu sıra öleyim doymak bilmiyorum adete yakın
sen yerinde durmuyonkii bide emziriyosun verirsin ama 75 de iyi bencee güzel verdinnn

evt cnm okumustum. cok etkilendim o kitaptaa hatta aglamista olabilirimm.
evet kadin kac sene ugrastii ama o adamin diger kitaplari cok kotu biliomusunn.
ucurtmaavcisinda zirve yapmis amaa
bu arada kitap okuyamamaktan bahsetmissinizx. bende ne zamandir okuyamiorumm. onceden ne okurdummm. benimki cok okur. surekli netten siparis verio. bende okumuyorum diye laf sokuoo. tabi hic orali olmuyorumm: )

3 adam kız eser yenerker oğuzhan koç bide şişko çocuk var ya onların programı acun kaptı ya onları tv 8 de yapıyolar program

Ben o aramızda kalsın dizisini hiç izlemedim

O uçurtma avcısını benim bi arkadaşta face de yorumlarında gördüm tek geçerim gibi yorum yapmış ağlamış falan alıp okuycam onu ben ağlak kitapları severim :)

Iyyy eesermii hiiç sevmiyom o çocuğu ve onla beraber ünlenenlerii şımarık şeylerrr

Yaa bunların sofra hergün nasıl böle ya off bide bıkmıyolarmıı vede mideleri popişleri zarar gjrmüyomuu

Ayşomm kilo dedigin gobektir gecmeyen gobek
Gobegin gittiyse daha nee gerisi her sekilde gider zatennn

Benim suan hayatimda en cok vakit ayirdigim sey galiba kitap okumak
Nedennn cunku pek fazla isim yokk

Ben dun gece yataga girmeden once yarim somun ekmek arasi salam peynir yesil biber goturdum
Esim her gordugunde diyo ki
Vay arkadas bu karı yiyo ben kilo aliyom nasil iş
Esim de tam tersi elinde su şişesiyle gezen,ogunleri meyveyle gecistiren biri ama deli gibi kilo aliuo
Accik da ben alsam ne iyi olurdu

Ayşomm kilo dedigin gobektir gecmeyen gobek
Gobegin gittiyse daha nee gerisi her sekilde gider zatennn

Benim suan hayatimda en cok vakit ayirdigim sey galiba kitap okumak
Nedennn cunku pek fazla isim yokk

E tabi iş yokk varda yapan yok kitap okumak daha güzelll
Aslında bende artık gece okuyabilirim ama o zaman geç kalkarım geç kalkınca gün mahvoluyo banaa

Ayyy oda çok sinir bozucu bişey yaa o kadar dikkat edip veerememek bide almak yazık adama yaa

yelommm çiğ et çok yemee demin okudum burdaa adam şuşi yiyo die vücudunu kurt sarmış delik deşik organları şeyinde bile vardıı röntgende heryer kurttu iğrençççççç

Bizdede eşim kilo alan ben almayan
Aslında ben alıyorum kızlar ama ben ekmek yemiyoruö dikkat ediyorum
Ben 60 a çıksam var ya rejim yaparım

Hamilelikte alınana ses etmem ama bormale müdahale ederim sevmiyorum kendimde kiloyu sadee yüzüm alsın başka yerim değil. Bende popiş hemen yana genişliyo

Yeliz bence sen iyisin ben zayıf kız seviyorum boşver ilerde nasılsa alırsın..

Funda bak yalan değil gerçekten sen iyisin kız ben beğendim seni.. Bacakların tam benim istediğim gibi dolu

Ayy iğrenç geröekten kurtmu sarmış?

Geçen sosiyle konuştuk biz küçükken babam çiğköfte yapardı kıymadan deli gibi yerdik bişey olmazdı
Şimdi öle değil yapsalar yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…