Anamm sohbet gene koyu,
kız ben okumaktan yazacaklarımı unutmaya başladım hiç ii bi işaret değil,
Bide reklam hemen lohusa pijaması oldu yasesimizi mi duyuyorlar napıyorlar..
Sosim doğar doğmaz nar ve hurma diyorlar konuştuyduk da , hurma tamam da nar için halaa endişelerim var
Ay evet doğumda sen bizi unutma canım.. Rabbim bizlerede nasip edecek inşAllah bu güzellikleri,
ayrıca o lizözü de bende ilk defa duydum ama güzele benziyor,
lizöz diyince de aklıma lizo geldi
sosim kız senin sütün bol olmasını geçtim taşması lazım malum bulgurdan gayri bişi yemediğindentabi inşAllah bol bol olsun mamaya gerek kalmasın, mama olunca ben üzülüyorum hem anneye hem bebeğe, anne sütü kadar faydalı bişi var mı yazık çocuk bundan mahrum kalıyor
deme nohut bana bende güya sabahtan ıslayacaktım hiç aklımdan çıktı gitti şimdi kara kara düşünüyorum eve bişi de almıyoruz 9 gün yokuz diye günlükde yencek bişi yok ki bak gene aklıma geldi heyecan kapladı benliğimi
Artik sutler gelmeye baslamistir sosii:) hadi bereketli sutlerin olsun insallahh
Benosum cok haklisin anne sutu gibi var mi. Mesela ablam sadece 40 gun emmis sonra annemin memesinin ucunu koparmis.kac ay yarasi gecmemis annemin. Ablam sonra bidaha memeyi almamis. Mamayla buyumus ablam. Simdi bunyesi cok zayiftir hemen hasta olur
Mamalarin ustunde anne sutu gibidir yaziomus saglik bakanligi artik o yaziyi kaldirtmis.
iyi de etmişler anne sütü gibidir ne ya içine anne sütü mü katıyorlar da öle olsun
resmen ticaret mantığı ve mama yiyenin bünyesinin zayıflığına inanıyorum da
Eşimin kuzenin sıpari daha 2 aylık var yok mamayla büyüyor bi şişko çocuk görmeniz lazım , dozunu fazla veriyormuş bi de doymuyor diye ama görseniz 6-7 aylık bebe görünümünde bu durumda çok acı verici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?