Ağlayakta gözden mi olak???

deme nohut bana bende güya sabahtan ıslayacaktım hiç aklımdan çıktı gitti şimdi kara kara düşünüyorum eve bişi de almıyoruz 9 gün yokuz diye günlükde yencek bişi yok ki bak gene aklıma geldi heyecan kapladı benliğimi

Artik sutler gelmeye baslamistir sosii:) hadi bereketli sutlerin olsun insallahh

Benosum cok haklisin anne sutu gibi var mi. Mesela ablam sadece 40 gun emmis sonra annemin memesinin ucunu koparmis.kac ay yarasi gecmemis annemin. Ablam sonra bidaha memeyi almamis. Mamayla buyumus ablam. Simdi bunyesi cok zayiftir hemen hasta olur
Mamalarin ustunde anne sutu gibidir yaziomus saglik bakanligi artik o yaziyi kaldirtmis.

iyi de etmişler anne sütü gibidir ne ya içine anne sütü mü katıyorlar da öle olsun
resmen ticaret mantığı ve mama yiyenin bünyesinin zayıflığına inanıyorum da
Eşimin kuzenin sıpari daha 2 aylık var yok mamayla büyüyor bi şişko çocuk görmeniz lazım , dozunu fazla veriyormuş bi de doymuyor diye ama görseniz 6-7 aylık bebe görünümünde bu durumda çok acı verici

ne konuşursak hemen reklamını yapıyorlar zaten nasıl bi sistemse
nar ve hurma aklımda canım zaten
bulgur çok yedim ama inşallah bu işler bulgurla oluyordur

kız o zaman siz perşembeden mi çıkacaksınız yola haftayı bağlayacaksınız demek gerçi ankarada biraz kalman iyi olur

inşallah canım sağol , kız bu arada bende hiç anne sütü emmemişim annem sigara kullanıyormuş tiksinmişim sanırım hala tiksiniyorum sigaradan

fazlasıda zarar bence çocukların şişman olmasını istemiyorum ben zayıf ama sağlıklı olmaları bence daha iyi
ayşem kız bide şu lactamil falan var bide aktarda satılan süt yapıcı çaylar özellikle ısırgan otu çayı eğer sütüm gelmezse bunlarıda kullanayım diyorum

bulgur sütte bire bir derler ama bilemem tabiki, senden test edip onaylıycaz artık

Evet canım perşembe akşama yolcuyuz, ikinci günü Ankara ve taa pazara kadar yıllık izinle bağladık o aradaki günleri,
İnşAllah güzel olur bakalım, arkadaşlarımı falan görmeyi umut ediyorum çok özledim, insanın büyüdüğü yer gibisi yok bütün anılar orda sen başka şehirde yaşa hiç kolay bişi değil

Tiksinmen güzelde bu sebepten olmasa iyiymiş

inşallah tatilin istediğin gibi geçer benoşum kafanı dinle gez dolaş güzel güzel , uzatmanızda iyi olmuş ayrıca tatili

Canim mamayla beslenen cocuk daha hizli kilo aliyor. Ama annenin sutu yagliysa oda cocuga cok kilo aldirio. bizim ayse oyle meselaa:)
Benoo tatil supermisss. Bizde bayramda sizin taraflara gelicez. Beylikduzunee:)
Sosim en cok humana cayini oneriyolar. Birde bulgur cok guzel sut yapiio.suyu hic soylemiorum ztn.

Sosimm sagol canim Allah kabul eder insallah dualarini simdiden soyliim :)
Ben de anne sutunden yanayim tabii ki
Bide mamayla buyuyen cocuklar obez oluyolarmis
Süt artirici olarak da aysenin dedigi gibi humana var kardesim de onu kullaniyodu

Benosumm patates makarna ne gune duruyo onlar da mi yok kizzz
Cikarken tavuk falan al bari kizartirsin yada haslarsin zaman almiyo fazla

Yaa bi adacayi yapayim dedim deli gibi agrim var bardak dustu elimden
Hadi kirildin da boyle tuz buz olmak zorunda miydin yani belim kopuyo zaten bide cam temizledim minik minik heryerdeler agladim sinirimden yaa

Oyy canim benim yaa olmadik zamanlarda olur boyle seyler zaten, sekerli sutte iyi gelir bi de turk kahveside agriyi alir sadece adacayi icme

Hiç sorma sosim bende tam tersiyim
Herşeyden yermiş gibi görünüyo ama hergün fikrime ters düşer
Ama alıştık 2 yıl bitti

Emanet başladı

Kizz oyle bi dagilmisti kii cam benim mutfak da cok buyuk dip koseye sicramis camlar mecbur yerlerde emekleyerekten dolap altlari vs supurdum hep
Ben de makarna yaptim valla salcali napimm okadarini yedi gözüm

Ee ağrıyla yapılacak en güzel yemektir makarna.. Makarna candır

O ses ben dün biraz izler gibi oldum ama gökhan çok sua puz eskisi gibi değildi..
Mazhar özkan eh işte
Ebru desen malum
Bi tek hadise götürüyo gibiydi

Kız sen emaneti niye bıraktın ki hele de bakim :)

Evet artık yelizlerin ilgi alanı güzel gacıların olduğu programlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…