Ağlayakta gözden mi olak???

Yaa ben emaneti sevmedim
O seste de benim adamim varmis hic haberim yok hemen basladim artik izlerim :)
Mazhar alanson candir

Esim gultepeyi bide hicrani tuttu onlari kesin izliycez
Artik hicrani rahat izleyemicem ama neyse

Kizz benoss mazhari begenmedim diyo yaa sanki yarismaci ordaa Yillarin sanatcisi adam ne demek begenmedim begeneceksinnnnn

Yelomm ağrınmı varrrr offf benim bitti gitti bayramda yok diye çok mutluyum amaaa şimdiden öbür adeti düşünüyrumm kuzenimin düğünü ay sonu çünkü şimdiden ağrım olurmu o günmü başlar diyorum kaderim ne yapyımm

misafirler gittii hemen geldimmm
Kafamm güzelllll amaaa

Kafan mi guzell
Valla canim ozaman gelmesine yakin alacan agrikesicileri yapcak bisey yokk

He işte bu defada çeyiz dizerken oldu yaaa baktım başlıyo dayadım ağrı kesiciyii öle idare ettim başka çare yokkk
O zamanda öle yaparım artık amann gelsindeee hemencikkkk ağrısın Tedavi başlasınnn

Günaydınnnnnn canlar

kızz benoşşş hani sizin yamuk yolla ilgili belediyeye şikayet yazmıştım ya taa ne zaman bana mail yollamışlarr
İlginiz için tesekkürleer rahatsızlık verdik özür dileriz projelerini hazırladık en kısa zamanda sorunçözülecek
Hadi düzeliyo yol ama bana faydası yok daha binmiyorum o otobüse heleki o saatte anam bigün devrilecek diye ne korkardım yaa

anam ben duyarsız insanı sevmem mal gibi gidip geliyolarrr görsen tipleri benos çok iyi bilir ikimizin ortasındaki muhitte oturanları
Kıızzz bi defa tuğla yüklü kamyondan palet palet tuğlalar devrildi ya bi çocuk bi insan bi araç olsaydı
başlırna bi iş gelmeden ayaklanmazlar hamile kadında ezildi yaa kışın ışık yok diye yürüyüş ve mala zarar verme olayı yaptılar

kahvaltı yapmadım dahaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…