Ağlayakta gözden mi olak???

Sagolunn canlarimmm.
Soyledim fundamm cok kotu olduu.
Nasi unuttun falan dedi en azindan bi yemege cikardik falan dedi bende gayet olgun sekilde olsun hayatim bu sene bisey yapmamiz zaten zor seneye acisini cikartiriz dedim. Tabi icim icimi yiyoo
Bunun acisini cok pis cikartcam

Hosgeldin benosss.senin dizin basladiii. Kara para askk

Kizlarrrrr
Yaa giremedim biturlu hatirlarsaniz gecen geldigimde de boyle oldu herkesin telefonu cekiyo benimkinde 3g cekmiyo edge ile baglaniyom o da uc saatte aciyo sayfayi

Oncelikle aysem ben de kutluyorumm Allah saglikla huzurla nice yillar nasip etsin insallahh
Ben olsam hayatta okadar yumusak soyleyemezdim hatirlatma seklim de cok fena olurdu takdir ettim seni :)

Sosimm hersey yolumdaymis cok sukur ayseme katiliyirum ultrason ôlcumu birebir tutmuyo ama bu halinde de gayet iyi bence hic takilma

Fundaaaa cicek alan aldatiyo muuu
Benim esim cok alir cicek cok da sever tanistik tanisali ve evlendigimizden beri de alir hic oyle dusunmedim ben
Simdi adama boyle bisey desem
Sana da insanlik yaramiyo diyecek

Benosumm sen nasilsinnn is basi yaptin mii tabii simdi bitek sen calisiyosun galiba aramizda

Ay bak yeliz yazınca bnde sosiyi unuttum ya
Sosimm bebişin iyi olmasına bende sevindim ve takılma boy kiloya sağlıkla doğsunda zayıf olsa bile toparlanır yeter ki rabbim sağlıkla aldırsın kucağına..

Yelizim biz izindeyiz yıllık izinle bağladık pazar döncez inşAllah..

Ayşem kız bnde sen gibi söylemez burnundan getirirdim helal valla
Diziyide maa aile izliyoruz

Kanal d deki amaç ne anlamadım tv8 mi aldı naptı

Benoss tadini cikar oyleysee tatilin ve Ankaranin :)

Dizileri cok fena yigdilar bu sezon bakalim kimler kalacak kimler gidecek gorcez karadayiyi da izleyemedim bu hafta unutmusum
Acayip basim agriyo gunes mi carpti acepp

Kızzz hicran kalkıyomuşşş reyting alamamışşş ama benim hala umudum varr :)
bide iki dizi peşpeşe olabilirr yani bundan sonra gültepe
urfalıyamdan sonra hicrann

Kızzz hurafe o yaaa inanmaaa sisst sakın kocaya bisey sölemee ben ayseyle kendimi avutmak için söledim
Benimki nisanlıyken bide geçen sene doğum günümde almıstı ha saksıda barıs çiçeği aldıbide o zaman oda öle

Benos ankarada kızzz

Benos yogurt tarifiydi o kiz
Aysem evet ya kadin milleti dedim yaa unuttuk kiz senin evlilik yildonumunu insallah bi omuru saglikla huzurla gecirirsiniz
Yelizim sen nasilsin ne zaman donuyorsun
Bu yeni dr lar dizisini begendim ben
Benim icin ve bebek icin olan guzel dileklerinize tsk ederim sagolun iyi ki varsiniz

Aaa niye kalkıyomuş ki biz topikçek beğendiydik

Bu arada kızlar kara para aşkta sami var ya kesin oda oyun yapıyo oda diğerleri ile tayyar ile yani iş birlikçi..

Gunaydin sekerlerr
Benoss sami kimdi ya,hatirlayamadim
Yelomm sagol cnm. Bunun acisi cikacak kizlar merak etmeyin. Dun aksamdan beri pesimde kosuo zatenhaftasonu bisey yapalim dedi. Yok dedim gerek yok.
O kadar mahcup olduki birde ben boyle guzel guzel konusunca daha kotu hissetti kendini tabi ama bu kadarla kalmayacak tabii
Benosum sende sagoll.
Ne zaman donus?
Aa gultepeyi bende begenmistim. Pazar gunu mahsunun dizisi baslio onu merak ediorum aslinda ama ağlak biseye benzioo

Fundoss yuruyuste misinn

Sosimm sen nasilsinn

Twincann senide ozledikk yaaa,gel artikk

Bizde iyi sayiliriz cnm. Sanki grip oluorum. Kiriklik var ustumde. Sabah balli karabiberli ihlamur yaptim. Ins. Iyi gelir.

Kanka mii sanada yoldas olmustur cnm. Evde birinin olmasi iyi oluo yinede.

Dizinin adini unuttum cnm. Pazar aksamiydi hangi kanalda oldugunuda unuttum

Günaydınnnnn
ayşemm evet yürüdüm halk ekmekten kepek aldım geldim kahvaltı yapıyorumm
Kankamı sosyallll

Ayşemmm ömer nasıl olduu sen nasıl oldunnn
iyi olmuş eşinee ama ben olsam öle kibar sölemezdimm

Samide ömere abilik yapan lifle ikisine yardık eden polis adam
Ölemi dersin kız bnoss doğru valla olabilirr

Mahsunun dizisiyse kesin dramdır canımmm ona ne süphee

Yaa bu kafa kesenlerin amacı ne yaaaa

Aman aysem dikkat et kendine bakman gereken bi minnos var gecmiscolsun canim
Kanka tabii kiz ne yazayim eline el isi verdim onu yapiyor bebegin tulbentlerinin kenarlarina tig isi yapiyor
Kafa kesenler mi onlari bende anlamiyorum yani bi manik yurutemiyorum Allahin verdigi cani Allah alir

Yakında burayada gelirlerse şaşmayınnnn

Kızlar tüpbebek sayfasındaydımdaa sbry vardı yaa onunda transferi olmuşş bikaç güne billi olur sonucu
bide benim gibi sebepsiz olan bi kız vardı 2 kez aşılama tüp tutmuş
benm hiiiç umudum yok aşılamadan boşa zaman kaybı ve iğne alcak vücudum bisürü yaaa
acaba aşılamadan sonra ne kadarbeklerimm

Fundos okadar ilac igne alacagini sanmiyorum zaten kontrol altinda olacaksin ya
Asilamadan sonra cok beklemezsin ya neyi bekleyeceksin ki
Insallah sbry ninki de tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…