Ağlayakta gözden mi olak???

Az verirler dimii tabi kist olmazsa normale dönerse hemen başlanırrr
Hemencikbaşlanırsa aralıkta olma ihtimali var 1 ay ara verilirse 2015 e

yelooo kız bu yelo ne zaman dönüyorrr ne zaman başlıyo tedaviyee ayy birimiz başlasın artıkta yeterr

Kanka mı
İlahi sısi yaa süpersn..

Ayşem kız dikkat et inşAllah iyi gelirde karışım kıyısından geçmiş olur grip.
Ayrıca eşinede çok güldüm daha olacaklardan habersiz garibim

Ben walla saminin de tayyarla iş birlikçisi olduğuna inandım..
Tayyarı sorguya aldırma çabası vardı adam sorguya girdi ömer açığa alındı.
Elifle arasını açtı son anda grlmiyorum dedi ömer niye çünkü ömer gelince işleri karışcak ben dün öle düşündüm nedense

Mahsunun dizisi hangisi bilmem ama kesin ağlaktır ben izlerim muhtemelen ağlamıyı severim :)

Fında başı sen çekicen biz arkadan gelcez benim en az 1 ayın var daha kan vercemde sonucu çıkacakta ölme eşşeğim ölme

Ayy doğru kızz işleri bozuyo bu adamm
oyuncuları iyiyse bende izlerimmmmm :)

Yok be canımmm ben asılamadan umutlu değilim ee tüpe geçmek içinde bisürü tarama yapıyolar yani asıdan negatifi alıp hemencik o adette baslayamam ay sonları adet
Çok zorr neyse hayırlısı tabii belki yenisene çok güzel baslarrrrrr :)))
Hepimiz hemencik kalalımm kimse çok beklemesinnn insallah yaa
İçim rahat su açıdan, bu son asılamam sonrası tüpkesin tabi oda kesin tutacak gibi düsünmekte saçma amaa

Dönüs ne zaman canımmm testleri hemen yapacanmıı

Kiz misafir g2lmedi gelmedi simdi suruyle geliyorlar ulan 9 aydir neredeydiniz 9 aydir yapmadigim isi 2 saatte yaptim
Kankamda sagolsun yemekleti yapiyor

Fundos asilamada gelir belki bebegin belli mi olur
Benay az gez az ye
Yeloda doymadi bi denize anasina

Kigiiizzzzz cosmussunuzzz

Funda gene basladin mi umudum yok demeye
Bi basla da goruruz umudun var mi yok mu
Kizz erzurumda tup yaptiracak biri vardi hatta baska bi merkezde baslamis ilaclari almis sonra memnun kalmayinca benim
Doktora gitmis bunyamine o da tupe gerek yok asilama yapicam sana demis az ilacla kadin ikiz hamileymiss simdii
Bence asilama emin ellerde tutma ihtimali yuksek senin ilk doktor cok sallama yapti o isi canim buna eminimm
Ben de senin bu asilamadan umutluyum

Benim hic donesim yok esim de hic sormuyo bakti keyfim yerinde

Benosumm kara para ask izlemem benn
Buarada o bahsettiginiz dizi urfaliyim ezelden di galiba.yalniz kadro super

Sosimm kankana selamm

Yegenim artik gulucukler atiyo kizlarr biz de uzaktan izleyip deliriyoruz
Cok tatli oldu cokk nasil olcak boyle bilmiom haksizlik degilmi ama yaaa

Aysecannnn gecmis olsunn dikkat et kendine sen grip olursan omercik de olur Allah korusunn ye ic engel ol yani :)

Twin sana da burdan selamlarimi gonderiyorum Gel garii

Benim dönüş pazar sabah hafta içide hemen halletmeye çalışcam bakalım olursa..

Sosim kanka geldi ya ondan oluyo bütün bunlar

Yelizim doya doya tadını çıkar az kaldı çünkü

Kızz az geziyoruz be doğal olarak az da yiyorum

Yelo yine dokturmussun kizz
Keyfini cikardin valla butun yaz bos gecti ama hakkindan geldin
Yegenin tam sevilecek zamani oyy yesinler onu

Aynen firsatini buldun mu abanican :)
Ben ozledigim herseyi yedim valla mide copluge döndü hala da yiyorum gerci benimm sorunum kilo alamamak zaten
Bide okadar cok yürüdüm ki geldigimden beri heryere yuruyerek gidiyorum hatta babam arabayla aliyo biyerden bizi ben yanima birini alip siz gidin ben yuruyecem diyorum cok ozlemisim buranin havasinda yurumek baska oluyo agrida yapamiyosun onu cunku

Selam kızlar bi ara yazmıştın sayfaya ama kimse cevap yazmadı bende uzun süre yazamadım diye küstünüz sandım
Fundoşum daha transfer olmadı bebişler genetik incelemeye gitti onları bekliyorum ona göre bakıcaz
Sosim sende çok sağol ilk ve son olur inş

Sosim evet de yazin da olmuyor yuruyuş orda maalesef

Sbry merhaba pgt mi yapiliyor?ilk tup bebek denemen mi ben seni hatirlayamadim benden once buradaydin demekki

Kizlar dun aksam döktürüyordunuz bu aksam cok sakin burasi

Sabommmm kız neden gelmedin uzun süre aklıma kötü şeyler geldi valla

canım bende 1 aşılama oldum şimdi 2. Yapılcak oda tutmazsa tüpe geçecek dr. Nerede başladın sen

Yelizim net çekiyormu özlemişim faal olmanıı
ne zaman dönecen
kızzz anlattığın olayy umutlandırdı yine be6i hee :)
Ddiğin gibi uzman dr ve dozlar selkideee olabülürrr bide dr un el beceris çok ö8emliymisss
Kız simdi annem aradı bi akrabamız var 44 yasında defalarca tüp yaptı bayramdan öncede yapmıs hiç yumurtası gelismiyor dr lar yolluyor gelme diye bu yalvarıyo deneyin diye yapaymı döllemisler ne ama yine tutmamısss

ayy aramızda kalsın çok güzel dizi yaaa

Benim ayaklar yine buzzz kesmeye başladıııı

Sosim evet de yazin da olmuyor yuruyuş orda maalesef

Sbry merhaba pgt mi yapiliyor?ilk tup bebek denemen mi ben seni hatirlayamadim benden once buradaydin demekki

Kizlar dun aksam döktürüyordunuz bu aksam cok sakin burasi
Pgt deniliyo canım sanırım ilk olduğu için tıbbi terimlerden uzağım biraz senin yeni geldiğinde falan burdaydım da hatırlamazsın canım sen

Sabommmm kız neden gelmedin uzun süre aklıma kötü şeyler geldi valla

canım bende 1 aşılama oldum şimdi 2. Yapılcak oda tutmazsa tüpe geçecek dr. Nerede başladın sen
İşten çıkınca eskisi gibi giremedim girsemde ziyaretçi olarak bakıp çıkıyodum size
Sende de süreçler başlamış hayırlısı olsun canım bahçeci tüp bebekte başladım fulya çok umutluyum inş hayırlısıyla olur

Evett orası iyiymiş bende tüpü taksim istanbul tüpte düşünüyorum
ne zaman başlancak peki sonuçlar ne zaman çıkar transfer ne zaman olur 2 tanemi transfer olcakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…