Sagol arkadasim tsk ederiz seninde basin sagolsun babanin mekani cennet olsun Alah rahmet eylesinALLAH ım sabırlar versin arkadaşa ailesine okudum çok üzüldüm çok duygulandımkendi babam aklıma geldi benimde babam vefat edeli 8 sene oldu oğluma 2 aylık hamileydim çıldıracak gibiydim, o günden sonra hayat nasıl devam edicek diye düşünürken bu zamana geldik hayat devam ediyor sonuçta, zamanla alışıyorsun ama çok zor zaman zaman hep derim AH BABAM SAĞ OLSAYDI .Oğlumun 2 dedesi de yok eşimin de babası vefat etmiş o yüzden oğlum amcasına hep dede der. RABBİM vefat edenlerimizn mekanlarını cennet eğlesin inşallah geride kalanlarada sabırlar versin BAŞINIZ SAĞOLSUN ARKADAŞIM sizleri tanımıyorum ama arada girip okuyorum burayı acınıza ortak olmak istedim ALLAH' a emanet olun
ALLAH ım sabırlar versin arkadaşa ailesine okudum çok üzüldüm çok duygulandımkendi babam aklıma geldi benimde babam vefat edeli 8 sene oldu oğluma 2 aylık hamileydim çıldıracak gibiydim, o günden sonra hayat nasıl devam edicek diye düşünürken bu zamana geldik hayat devam ediyor sonuçta, zamanla alışıyorsun ama çok zor zaman zaman hep derim AH BABAM SAĞ OLSAYDI .Oğlumun 2 dedesi de yok eşimin de babası vefat etmiş o yüzden oğlum amcasına hep dede der. RABBİM vefat edenlerimizn mekanlarını cennet eğlesin inşallah geride kalanlarada sabırlar versin BAŞINIZ SAĞOLSUN ARKADAŞIM sizleri tanımıyorum ama arada girip okuyorum burayı acınıza ortak olmak istedim ALLAH' a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?