Ağlayakta gözden mi olak???

Yelizimm
kiz evladin babasi onun diregi sirtini dayadigi guvendigi hayatinin ilk ve tek gercek erkegi. Allahim sana sabirlarin en cogunu versin.
Hep dusunurum babama bisey olursa ne yaparim diye hic tamamlayamam bu dusuncenin sonunu dusuncesi bile zorken bunu yasamak ne zordur. Baban sizin gibi 5 tane piril piril kiz evlat yetistirmis. Allah rahmet eylesin. .

Ah be yelizimmm ağlayaa ağlaya okudum eşime anlattım oda çok üzüldü
baban çok değerli biriydi belli.. çok genç daha neden hep iyiler erken gider yaa
Off is durumunu cok takıyordu demek kafaya stres üzüntü iste insanı çok etkiliyor ne olurr güçlü ol biliyorum çok zor ama senin sorumluluğun dahada arttı insaallah ailene çok yakın tasınıırsın yakın olursun inslaahhh
Şimdi ağla sakın içine atma derdini
Minik kardeş toparlanması çok zor olcak ahh canım yaa off çok zorrrr sabonn dediği gibi yazıpp siliyorum toparlayamıyorumm
acını paylaşıyoruz ve aklımdan çıkmıyosun canım arkadaşım

Aahhh be yelizim geldim geleli seni düşündüm naptı diye forma gireceğini düşünmedim o hengamede ama yüreği güzel insan bize bile haber veriyosun

Okurken bir kez daha içimi dağladın yaktın ağlattın. Sosinin dediği gibi biz bu hale geldiysek seni düşünemiyorım bile..
Ama sakın şunuda yapsaydım diye kendini suçlama..
Çok zor tahmin ediyorum senin yerine kendimi koyduğumda bende ne yaparım ederim hiç düşünemiyorum..
Rabbim sizlere sabırlar versin.. Annende çok kötüdür hayat arkadaşıydı onun destekçileri sizsiniz..
Baban çok şanslı pırlantı gibi 5 tane kız yetiştirdi
Mekanı cennet olsun.. Allah'ım sabırlar versin hepinize.

ALLAH ım sabırlar versin arkadaşa ailesine okudum çok üzüldüm çok duygulandım kendi babam aklıma geldi benimde babam vefat edeli 8 sene oldu oğluma 2 aylık hamileydim çıldıracak gibiydim, o günden sonra hayat nasıl devam edicek diye düşünürken bu zamana geldik hayat devam ediyor sonuçta, zamanla alışıyorsun ama çok zor zaman zaman hep derim AH BABAM SAĞ OLSAYDI .Oğlumun 2 dedesi de yok eşimin de babası vefat etmiş o yüzden oğlum amcasına hep dede der. RABBİM vefat edenlerimizn mekanlarını cennet eğlesin inşallah geride kalanlarada sabırlar versin BAŞINIZ SAĞOLSUN ARKADAŞIM sizleri tanımıyorum ama arada girip okuyorum burayı acınıza ortak olmak istedim ALLAH' a emanet olun

Sagol arkadasim tsk ederiz seninde basin sagolsun babanin mekani cennet olsun Alah rahmet eylesin

Sizinde başınız sağolsun.. Babanızın mekanı cennet olsun inşAllah..

Ben sizlerin acısını bilemem Allah gecinden versin yaşamadığımdan ama tahmin edebiliyorum ve gerçekten çok zor..

Günaydın bu arada yeliz nasıl acaba

Günaydın canlar
yelizim şimdi perişandır

Gül tesekkürler düsüncen için senle çok uzun sohbetler ettik rahim filmi zamanı adım değisti diye belki çıkaramadın
seninde başın sağolsun çok zor bende babama çok düşkünüm bazen aklıma gelir kaybedersem naparım diye gerçekten çok zor insanın sevdiklerini ailesini kaybetmek
Ama yasıycaz hepimiz

Aklım hep onda benimde napıyo ne ediyo kardeşleri annesi nasıl ?
En çokta doğum yapan kardeşi ile babasını gören kardeşi ayy ne bilim düşündükçe ben çıldırıyo gibi oluyırum onları düşünemiyorum bile

Selamm kizlar
Omer asi oldu gelemedim aklim hep burdaydi.
Yelizimmm Allahim sana guc kuvvet versin..geride kalanlarada uzun omurler..
Yazini okuduktan sonra kilitlendim zaten,bu durumda insan ne diyebilirki.. hayatimizin en aci gercegi..
Sen hepimizden daha guclusun.. Rabbimde sana oyle bi sabir verecekki, herseyin ustesinden geleceksin..

baban torununu ve daha gelecek torunlarini belki goremedi ama sen ve diger kardeslerin oyle evlatlar yetistireceksinizki dedelerinin arkasindan hep duaci olacaklar..

Aklım hep onda ama yazamıyorumda

bu arada twinde çok üzgün kızlar konuştukta
sosyalimm senin içinde çok dua ediyormuş
canım benim yaa seninde doğuma az kaldı nasılsın sosyalim bi sıkıntın yok dimi

ayşem ne güzel yazmışın

Evet bende arayamadım.. Aradığımda nasıl konuşacağımı bilemiyorum böyle durumlarda onla birlikte salya sümük bende ağlatım çünkü..
Destek değil köstek gibi

Bizde bursaya gidiyoruz kızlar.. Eşimin anneannesi kalp krizi geçirmiş iyiymiş durumu, anji olacakmış pazartesi gidip görelim istedik yaşlı kadın dünya hali malum o yüzden

Aysem gecmis olsun insallah kolay atlatirsiniz asi olayini
Ve sana sonuna kadar katiliyorum Rabbim oyle buyuk bi sabir veriyor ki eger o sabrini vermese insan delirir zaten
Fundosum bence bugun defnedilmistir benimde hep aklimda ama aramayi yada mesaj atmaya cesaret edemiyorum
Kizlar beni sormussunuz cok tsk ederim iyiyim cok sukur ama dunden beri cok sakinim surekli uyuma istegim var sanki icimden cikacagi icin uzuluyorum
Twoyada tsk ederim biliyorum kalbinin bizimle oldugunu

Benoşş çok geçmiş olsun ve iyi yolculuklar ne kadar düşüncelisin bravo sana
bende eşimin ananesine çok hassasım geçen bizdelerdi ağırladım iyi değil oda çünkü gönlünü hoş etmek istiyoum hep sıkılıyo diye çıkarıyoruz eşimle
yaşlılara değer vermmek çok güzel

sosyalimm kucağına alacan hayırlısıyla gariptir eminim ama

Çokçabuk geçti sanki zaman yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…