Ağlayakta gözden mi olak???

Saolun kızlar..

Hakkat bir sene oldu ama bu zamana neler sığdırdık iyiyide acıyıda..

Sosim inşAllah güzel olacak canım.. Dualarımda hep varsın sağlıkla kurtulun ikinizde. Heyecan tavan yaptığı zamanlar..

Ayşem geçmiş olsun sizede ben yazmayı unutmuşum.. Artık öner daha sakin bi çocuk oldu galiba değil mi

Amin kızlar ALLAH razı olsun fundacım hatırlamammı seni cnm hatırladım tabi ben gebelik testimin fotosunu koymustum sende yorum yazmıstın ALLAH razı olsun ama malesef o gebelik dış gebelik le sonuçlandı malesef çok kötü günler yasadım çok çektim 10 gün hastanede yattım metotreksat denilen bi iğne vurdular düşmesi için degerlerim yavaş düştü hastaneden çıktıktan sonra bile her hafta gidip kan verdim hcg bakıldı iğne vurulduktan sonra 34. günde hcg negatiflesti 3.22 acile yattığımda 3907 idi hcg RABBİM umarım bi daha yaşatmaz bu 2. Dıs gebelik psikolojim cok bozuldu yeni toparlanmaya basladım ALLAH bundan snrası icin saglıklı nasip eder inşallah yoksa bi 3 yü kaldıramam

Selam canlarımmm

benoşş anneannenasıl?
Sosyalim aysem nasılsınız
Yelizim napıyo acaba çok kalabalıktır etrafı

Gül çok geçmis olsun allah bir daha yasatmasın aynı acıyı insallah sağlıklıbi gebelik nasip etsin bizlere

Dinlen ağır bişey yapma sakıın canım gerçi kv asla izin vermez zaten yapmazsında
hayırlısıyla 10 gün sonra oğluşun kucağında olcak canım

isim işini ne yaptınız

bir komşum var minik bir oğlu merabalaşırdık önceden
geçen kahveye geldi yakınlaştık kızla kocası gemide çalışıyor diye Oğluna okyanus ismi koymuşlar değişik geldii
bu aradabendensonra evlenmişti korunurken hamile kalmış..

nişan değil sosim yarın öğleden sonra eşimin kuzeninin düğünü akşamıda benim kuzenimin kınası var

Fundosum is falan yaptigim yok dediginn gibi kv zaten izin vermiyor
Isim isini mert dusunduk ama tam karar veremedik tabi
Dugun islerinizde hayirli olsun ben bugun zannediyordum
Benim kv diyorki sprial taktirdim 3 cocuktan sonra sprial kaymis hamile kalmis oda gitmis aldirmis dusun yani korunma falan yalan

Mert güzel bir isim canım

evet spralle kalan bende duydum hiç belli olmuyo bu işler yırtınsanda boş işte herşeyin hayırlısı tabi

yeliz giremiyomuş siteye sosyalim sanada çok teşekkr ettiğini söyledi
dün öğlen namazıyla defnedilmiş babası
dediğin gibi küçük kardeşi çok kötü haldeymiş
Allah sabrını versin güç kuvvet versin onlara

Bende öle dedim canım teşekkür ne demek birbirimizi düşünücez tabi acı tatlı herşeyi biz birbirimizle konuştuk dertleştik hepte öyle olacak inşaylahhh

öyle sosyalimm sabrını verir mevlam yoksa yasanmaz (

Selam kızlarr hastaneye gittik anneanne iyi şükür..
Pazartesi çıkacak anji olması gerekmiş. İlerleyen günlerde yapılacak oda..

Sosim mert ismi güzel ve bi an önce karar versnize yaw bebe doğacak daha ismi net değil..

Fundam sizinde bayaa yoğunmuş düğün nişan falan dikkat et havalar kötü hasta olma..

Yelizim çok düşünceli canım yaa..

Evet anjiyo da kimine yaramıyor bünye kaldırır inşallah

evet benoşum herkes grip yaa kimle konuşsam inşallah olmayız zor ama kalabalık ortamdada çok geçiyo tabi bakalım
şuan acaip yağmur yağıyo öyle güzelki..

insan yanında olmak istiyo yelizin dimii

Bi arada özgür diyodunuz oda güzeldi mertte güzel ama
Zor yaa karar vermek ben deniz isminide severim hem kız hem erkekte

Devlet hastanesinde canım.. Torununun birisi orada çalışıyo doktor iyi ilgilenmiş falan ama bakalım ne zaman olur kızının biri anji istemiyo kalkamaz diye kadın çok yaşla 85 yaşında yani

İsim işi zor iş ama karar verin artık..

Aynen fundam kalabalık iyi değil.. Maç var ya gördüm yağmuru..

Yelizin gerçekten yanında olmak isterdim.. Çok zor yaa neler yapıyo ediyı kokay değil ki.. Ee bide abla oluşunun verdiği Sorumluluk var

Ozgurde cok denizde cok sulalede fundosum o yuzden bu isimlere cok sicak bakamadik
85 yas tehlikeli tabi Rabbim sifasini verir insallah benosum
Yelizin 3 te bekar kardesi var degil mi gercekten cok sorumlulugu artti Allah yardimcisi olsun bazen hayat acimasiz oluyor iste

Gunaydin kizlar
Nasilsiniz?
Sosim mert ismi cok guzel hatta bizde dusunmustuk bi ara.
Son 1 haftanida rahat gecirirsin insallah,sonrada oglunu hayirlisiyla kucagina alirsin.

Yelizimm sizde daha iyisinizdir insallahh

Fundam,benosumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…