Ağlayakta gözden mi olak???

Benosum sizede gecmis olsun,anane iyiymis cok sukur.
Bu arada omeri sormussun. Omer biraz daha duzene girdi cok sukur gece uykulari cogaldi. Gaz sorunuda hafifledi. Ama kucaga alisma olayi kotu oldu.

Günaydın kızlarrr

Ayşemm kucak olayı kötü oldu ama olsun ondan da uzaklaşırr inşAllah tez vakitte..

Sosimm haftaya bugün doğumda olacak ne güzel..

Bende testlerim için cerrahpaşadan randevu aldım ama öğlene verdiler 2 ye ama bn sabahtan gidicem bakalım başlayım artık iyice geç kaldım

Gunaydinnkizlar
Dun hic gelemedim temizlik yapildi halilari bugun verecegim persembe gelecek artik yavas yavas evi ise yaramaza hazirliyoruz
Aysem sen nasilsin kuzum evet mert simdilik agir basiyor ama son kararimiz degil omerde insallah kucak olayini birakir yoksa cok yorulursun
Benosum insallah seninde islerin rast giderdeyaptirirsin butun testlerini
Bugun yine dr kontrolu vardi hersey yolundaymis bizde kizlar carsambada gidecegim artik 2 gunde 1 gormek istiyormus beni

git canım git iyi olur tabiki kontrol altında olmak güzel, ben açıkcası seviyorum

Temizlik zaten şart.. benim de evi bi görseniz kaçarsınız, anam 1 ayı geçti hiç hafta sonu evde kalamadık ya oturuyum da temizleyim, inşAllah bi aksilik çıkmaz ise bu hafta sonu temizlemeyi planlıyorum..

Yeliz nasıl acaba? kaç hafta kalıcam birde orda ?

Valla benim ev mis gibi oldu halilarimda gelince supet olacak darisi basina artik
Sen surekli bi yerleregittin ondan temizleyemedin
Yeloyuda hic bilmiyorum ya :-(

Merhaba kizlar
girip okudum sizi bir iki kez yazip gonderecek kadar cekmiyor internetim
Simdi disari ciktim bahceye bi size de yazayim dedim
Gunler gecip gidiyo cok kalabalik ev heryerden eş dost akraba geldi sagolsunlar bizi hic yalniz birakmiyorlar
İçim çekilmiş gibi hissiyat namına hicbirseyim yok.Babamı gördüm elini optum defnedildi kabrine gittim dua ettim ama gece evde bi erkek öksürmesi duyunca yatagimdan,bir anligina babam varmis gibi hissediyorum yine de..
Cocuklar cok kotuler.En kucugumuz hele,uyumuyor yemek yemiyor hep öfkeli teselli ediyoruz bize kiziyo size ne oldu ki ben eksik kaldim sizin herseyinizi babam gordu ben herseyi babamsiz yapicam diyor.Esyalarini topluyolar gece gunduz battaniyesi ve o gün giydigi tisorte sarilmis vermiyo yikanmasina izin vermiyo babamin kokusunu nasil hatirliyc am sonra diyo
Annemden hic bahsetmeyeyim suanda 100 yasinda nineler gibi gozukuyo annem
3. Kardesim yuz felci gecirdi camide babami gordukten sonra kriz gecirdi gibi bisey oldu.Sonrasi berbattı
Ben adet oldum cenaze gunu.Daha 10 gun vardi aslinda.
Cenaze okadar kalabalikti ki anlatamam herkes bundan bahsediyo kaş kaş olali boyle cenaze gormedi diye.Herkes agladi arkasindan okadar cok sevilen biriydi ki.Bigun buraya yolunuz duserse nereye giderseniz gidin sorsaniz babami herkes tanir ve sever.Herkes kahroldu mezarliga sigmadi cemaat yollara sigmadi doldu taştı insanlar.İzin vermediler gitmemize biz kactik gizlice uzaktan izlemek istedim babam icin toplanan kalabaligi.Tam da ona yakisir sekildeydi.
Buzamana kadar cok arkadasim anne babasini kaybetti cok da uzuldum kahroldum ama Allah sabir versin dedim hayatima devam ettim.Ama kizlar oyle olmuyomus.Oyle bi temenniyle gecip gidecek birsey degilmis.Hatta hic gececek birsey degilmis.acim azalicak tabiiki alisicam Allah buyuk ama Cok caresizim nasil baş edicem bu yoklukla.Kimle paylasicam herseyimi kim bana yol gostericek bilmiyorum.Daha carsamba gecesi nekadar dua etti bana bebek icin.Ben hayirli haber bekliyom senden kizim her gun dua ediyom sana.Aynen bu cumleyi kurdu bana son duydugum babamdan bu oldu.Kizlar cok aci.cok buyuk caresizlik bisey gelmiyo elimizden.Allah daha buyuk aci yasatmasin.Cok sukur ki hic aci cektigini uzuldugunu caninin yandigini gormedik.uykusunda sessiz sedasiz milim kimildamadan gitmis babam.Tek tesellimiz bu hic zahmet cektirmedi kimseye sessiz sedasiz gitti iste

Ne yazacagimi ne diyecegimi yine bilemiyorum mal gibi kaldim yine cok guzel ifade etmissin herseyi
Ne mutlu sizeki babanizi cok seven bir suru insan varmis yine ne mutlu ki uykusunda vefatvetmis aci agri hic birsey hissetmemis inşallah toprakta incitmez kendisini
Acin azalacak Rabbim sabrini verecek tabi ki ama hep bi seyler eksik kalacak yelizim hergun anacaksan babani surekli keskelerin olacak Allah annene hayirli uzun omur versin en cok onun ihtiyaci var teselliye sonucta hayat arkadasiydi
Kucuk kardesine cok uzuldum hele ki yasadigi travma hicte kolay degil Allah yardimcisi olsun onun ve sizlerin
Ayrica buraya yazip bizi merakta birakmadigin icinde cok tskler gercekten cansin yelizim iyi ki varsin...

Yelizim sen yazdıkça benim için dağlanıyo sen yazdıkça bende senle yaşıyorum herşeyi.. O kadar zor ki anlamasamda tahmin edebiliyorum..
Ne desek seni teselli etmeye yetmez, zaman herşeyin ilacı diye boşa dememişler.. Asla geçmez acısı ama hafifler.. Hafiflemesi bile belki yıllar ama geçiyo derler bilmiyorum

Küçük kardeşine ayrı yüz felçi geçirene ayrı üzüldüm inan bana okurken bile ağlamamak elde değil..
İnsan ölen kişiyi en son nasıl görürse hep o halini hatırlarmış derlerdi bunu anneannemden biliyorum ben hep o halinde hatırlıyorum..

Küçüğün bunu unutmasına imkan yok malesef. İnşAllah yüz felci olan kardeşin iyidir düzelmiştir yada hemen düzelir Allah'ım onu yüzüne baksın.

Gunaydin canlarimm

Yelizimm gonlu guzel arkadasim.. herseyi o kadar duygulu anlatmissinki okurken icim dugum dugum oluo bu durumda sana ne soylesek anlamsiz kalacak.. sadece dua ediyoruzz. Rabbim acinizi bi nebze olsada azaltsin diye..
yuz felci geciren kardesinede cok uzuldum. Rabbim bir an evvel sifa versin onada..
anneciginizede sabirlar diliyorumm

Sosim sende kalin kalin giyin havalar baya sogudu. Doguma yakin hasta olma aman amann

Benosum el isin cok guzel olmus, eline saglikk..

Fundam sen nasilsinn

Gunaydin kizlar
su siteye girmek biraz daha kolay olsa siz yazdikca bana iletilse ne guzel olur
sosi hayirli kolay dogumun olur insallah bitti gunler lohusa depresyonuna girmezsin umarim hersey gonlunce olsun
fundosun fotolardaki gelin ablasi mi ne kadar guzel bi bayan masallah
yelonun yazmasini bekliyodum okudum icim yandi rabbim sabir dayanma gucu versin
benimde iznim bitti rapor aldim bakalim nereye kadar goturcem boyle daha minicik saat olmadan surekli emiyo nasil birakip gideyim

Sagol lizo tsk ederim insallah hersey kolay olur benimde temennim bu
Lizo ucretsiz almayacaksin degil mi gittigi yere kadar al ne yapacaksin dedigin gibi daha minicik yaa

Selam kızlarrr

Ben cerrahpaşaya gittim anam orası ne öle karman çorman bi tanıdık saolsun geldide işimi öle hallettim yoksa akşama kadar koşar dururdum bide bugün git 10 gün sonra gel yaptır modu var limit aşımı mı ne oluyomuş..

Muayene olmadab test yapmıyolarmış.. Doktor o kadar gıcıktı ki bana bu testleri isteyen özel hastanedeki doktorun verdiği kağıdı gösteremedim bile..

Kadın doktormuş ben girişte kayıt alanlar olur ya o sandım bebek var mı dedi bende yok olmuyo dedim peşine hemen 2 tane düşüğüm var dedim neyse bilgi soruyo cevapladım ameliyat var mı dedi bende kürtajım var sadece dedim kadın hemen söylemedin ki dedi söyledim dedim duymadım o zaman dedi bende bendende hata özür dilerim dedim.. Muayene dediler ya heyecan yaptım hazırlıklıda gitmedim çünkü.
Korunuyomusunuz diye sordu bende yok dedim sonra bebeği sorunca şu zamandır olmuyo ee ben sana sormadım mı sen yok demedin mi diyo ee dedim yanlış anlamışım srn beni dinlemiyosun dinlesen anlarsın diyo
Sinirlendim şimdilik ona muhtaç olduğum için bişi dmedim ama kadın bi sürü tahlil istedi
Smear bile verdim patolojiye gitti. Puhtılaşma falan dedi bi ton yere gittim ama kan sadece 3 yere birer tüp verdim. Bide tüpün üstünde isim yazmıyo kadın eline tutuşturuyı ama bana yardımcı olan adama verdi o alıp birlikte koşturduk inşAllah doğru olmuştur saçma geldi. Çok saçma sistemleri var

Biri 3 hafta sonra biri 1 ay sonra sonuçları pataloji ise 20 gün sonra beklemedeyim

Ay bidr acile kan verdim beta hcg ona göre adet söktürücü vercem dedi verdim kan ama almayacağım söktürücü

Getir bana dedi sonucu gitmeyim diyorum

Kiz o nasil sacma sapan bi sey olmus ne kadar karisik bana hic muayene falan demedi gittim testlerimi istedim kan verdim 1 ay sonrada sonucu aldim neyse en azindan islerini halletmissin oda birsey
Sen ne zamandir adet olmuyorsun ki test istedi senden onuda anlamadim

Aman sorma yaptırdım ama gel sor bi içine sindi mi diye.. Ordan oraya koştum ordan oraya. Onlar kendileri muayene etmeden dışarıdan doktorun verdiğini yapmıyorlarmış o yüzden yani. Ben ne verdim onuda bilmiyorum hiç beğenmedim valla hastaneyi hiç sistem yok eski usül valla

En son temmuzun 26 mı neydi ya benim ondan sonra işte düşük olduğunda kanama oldu eylül 19 da başladı daha olmadım ondan

Selam kızlarr

yelizimmm kardeşin düzelmiştir inşallah kalıcı bir rahatsızlık değildir umarım

Sosyalimm insallah hastaolmazsın vitaminini depola mandlin ye bolbol az kaldııı

Lizo ayse oğlanlar büyümüs çook tatlılar
Lizom kuzenim amcamın kızı gelin

Benos malesef özelin istediği seylere yaptığı testlere hiiç bakmıyolar bile
Bende ohss olunca 3 hastane gezdim yaa hepside fırça attı ben ne desem
Kabul etmiyolar baskasının teshisini filan
Hep derler ya cerrahpasaya düsürmesin allah orasıda harbi öle anam
Süleymaniyeyi tek geçerim ben artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…