Merhaba kizlar
girip okudum sizi bir iki kez yazip gonderecek kadar cekmiyor internetim
Simdi disari ciktim bahceye bi size de yazayim dedim
Gunler gecip gidiyo cok kalabalik ev heryerden eş dost akraba geldi sagolsunlar bizi hic yalniz birakmiyorlar
İçim çekilmiş gibi hissiyat namına hicbirseyim yok.Babamı gördüm elini optum defnedildi kabrine gittim dua ettim ama gece evde bi erkek öksürmesi duyunca yatagimdan,bir anligina babam varmis gibi hissediyorum yine de..
Cocuklar cok kotuler.En kucugumuz hele,uyumuyor yemek yemiyor hep öfkeli teselli ediyoruz bize kiziyo size ne oldu ki ben eksik kaldim sizin herseyinizi babam gordu ben herseyi babamsiz yapicam diyor.Esyalarini topluyolar gece gunduz battaniyesi ve o gün giydigi tisorte sarilmis vermiyo yikanmasina izin vermiyo babamin kokusunu nasil hatirliyc am sonra diyo
Annemden hic bahsetmeyeyim suanda 100 yasinda nineler gibi gozukuyo annem
3. Kardesim yuz felci gecirdi camide babami gordukten sonra kriz gecirdi gibi bisey oldu.Sonrasi berbattı
Ben adet oldum cenaze gunu.Daha 10 gun vardi aslinda.
Cenaze okadar kalabalikti ki anlatamam herkes bundan bahsediyo kaş kaş olali boyle cenaze gormedi diye.Herkes agladi arkasindan okadar cok sevilen biriydi ki.Bigun buraya yolunuz duserse nereye giderseniz gidin sorsaniz babami herkes tanir ve sever.Herkes kahroldu mezarliga sigmadi cemaat yollara sigmadi doldu taştı insanlar.İzin vermediler gitmemize biz kactik gizlice uzaktan izlemek istedim babam icin toplanan kalabaligi.Tam da ona yakisir sekildeydi.
Buzamana kadar cok arkadasim anne babasini kaybetti cok da uzuldum kahroldum ama Allah sabir versin dedim hayatima devam ettim.Ama kizlar oyle olmuyomus.Oyle bi temenniyle gecip gidecek birsey degilmis.Hatta hic gececek birsey degilmis.acim azalicak tabiiki alisicam Allah buyuk ama Cok caresizim nasil baş edicem bu yoklukla.Kimle paylasicam herseyimi kim bana yol gostericek bilmiyorum.Daha carsamba gecesi nekadar dua etti bana bebek icin.Ben hayirli haber bekliyom senden kizim her gun dua ediyom sana.Aynen bu cumleyi kurdu bana son duydugum babamdan bu oldu.Kizlar cok aci.cok buyuk caresizlik bisey gelmiyo elimizden.Allah daha buyuk aci yasatmasin.Cok sukur ki hic aci cektigini uzuldugunu caninin yandigini gormedik.uykusunda sessiz sedasiz milim kimildamadan gitmis babam.Tek tesellimiz bu hic zahmet cektirmedi kimseye sessiz sedasiz gitti iste